Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidd

olewalem ja 11 miesiecy, mam szanse ja odzyskac?

Polecane posty

Gość Dawidd
?

Gość Dawidd
no spotkalem sie ale ona miala w sobie taka rozpacz w oczach, ze sie przerazilem, ze sobie krzywde zrobi

Gość Dawidku
aaaaa,tylko z małej litery.

Gość Dawidd
i przestalem dzwonic, oj tak jeszcze raz na jakis czas zadzwonielm spytac oc u niej i finito

Gość dawidku
nie widzisz jak ona cierpi... po co sie radziles jak ja masz odzyskac....!!!!!!jak ja kopnales w dupie i o czym z nia na tym spotkaniu rozmawiales?? byly temat ze chcesz do niej wrocic... bo chyba tego chciales nie/?

Gość Dawidd
Ale to juz konmiec a ona sobie poradzi bo jest silna i bardzo ladna, faceci sie za nia ogladaja wiec na pewno kogos pozna.

Gość dawidku
pislaes sam ze byles glupi ze byles zbyt pewien jej i co? heh moge sie zalozyc ze gdyby ona byla radosna i rozesmiana dalej bys sie sral za nia a tak? znowu pewien jestes ze kiwniesz i ona wroci....

Gość dawidku
to po gowno chciales wracac co??!!!po co tak pisales?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ze chcesz ze wiesz co starciles itd po huja to bylo!!!

Gość Dawidd
Ale my juz nie mamy zes oba kontaktu i nie bedziemy miec. To czy ona bedzie radosna to nie wiem.

Gość dawidku
ale po co chciales ja odzysakc co?? po co bylo to wszystko nie zmieniaj tematu,,,pytam sie po co to robiles?? ten topik nawet tutajitd...pisales ze wszystko zrozumiales a teraz nagle masz ex gdzies....wcale jej nie kochales prawda? jak sie kocha to sie tak nie robi

Gość Dawidd
nie kochalem jej

Gość Dawidku
Ojej ale rozpętałam burzę

Gość dawidku
hheheh to teraz dopiero do takiego wniosku doszedles?? ile ty znia byles....dopiero kurwa teraz?!!!!!!!!!!!!to po huja jej maciles w glowie co?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co chciales ja odzyskac co?!!! napisz!!!!!!!!!!!!pewnie jestes zwyklym chlopczykiem naktorego laski nie leca a ona cie dowartosciowala ze ladna dziewqczyna latala za kims takim jak ty.. no ale teraz masz nowa byla placze i jestes juz "super gosc" wspolczuje szczerze.....PO CO BYLO TO WSZYTSKO CO?!!!UMIESZ NA TO ODPOWIEDZIEC?!!

Gość Dawidd
to prawda, nie mialem nigdy wielkiego powodzenia, raczej znikome. Kobiety lubily raczej ze mna przebywac bo wygadany jestem i bardzo komunikatywny a moja byla jest bardzo atrakcyjna dziewczyna i mozliwe, ze bylem szczesliwy ze ktos taki zwrocil na mnie uwage, ladny plus madry!

Gość Dawidku
Bardzo dziwi mnie odnawianie tematu przez autora, tylko po co???

Gość dawidku
serio ale dupek z ciebie!!!to po co ty z nia byles? nic do niej nie czules? wcale nigdy nie kochales? nie tesknisz za nia nie braluje ci jej? ile z nia byles

Gość dawidku
pozatym moge sie zalozyc ze gdyby twoja ex zaczela teraz z innnym byc to nagle bys znowu polecial bo ona bylaby szczesliwa i miala innego a ciebie gdzies...heheh taki wlasnie jestes ten typ

Gość Dawidku
Zastanawiam się dlaczego napisałeś jej to zdanie 13.07. godz.00.13 skoro ona wcześniej nic na topiku nie pisała?

Gość Dawidd
dlugo z nia bylem ale ja sie nie dowiem czy ona ma kogos bo nie mam juz z nia kontaktu wiec nie polece

Gość Dawidd
kiedys na pewno ja kochalem ale minelo a co wy tak sie interesujecie? koniec historii

Gość dawidku
hehe nigdy jej nie kochales bo jakbyskochal to bys tak nie zrobil.....i tyle....nie byles jej wart i juz....to napewqno nie byla milosc! GNOJU

Gość Dawidku
To zlikwiduj temat, a nie podnoś go, jakbyś chciał z kimś o tym pisać. A moje zainteresowanie pojawiło się po tym poście z 13.07.

Gość Dawidd
ciekawe, ludzie codziennie sie rozstaja i powiesz, ze oni sie nie kochali? nigdy?

Gość Dawidd
ona nie byla mnie warta bo mnie keidys traktowala jak pantoflarza teraz ona placza tak jak ja wylem po nocach proste, likwiduje temat

Gość dawidku
heheheh zalosne jest to co piszesz zawszwe wina lezy po obu stronach ..ajak sie kocha parwdiziwe to sie wybacza i tyle..wiec niekochales jej naprawdeproste a tylko ja krzywdziles.. i juz

Gość Dawidd
czasami sie nie wybacza , sorry ale nie jestrem psem tylko czlowiekiem

Gość Dawidd
a po 2 ona na pewno kogos znajdzie bo jest bardzo ladna i niesamowite ale zadeklarowana monogamistka taki miala wredny charakter a jednak wierna , tylko nie wiem czy kogos pozna bo jest agresywna

Gość Dawidku
Powodzenia:)

Gość Dawidd
chyba ze ktos ja ulozy

Gość Dawidd
dzieki:)