Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie mi przykro

czuje sie jak PASOZYT

Polecane posty

mam 21 lat jestem na drugim roku ( o czym s to chyba swiadczy ze sie ucze) .Moj tata skonczyl ta uczelnie 30 lat temu i wydaje mu sie ze jest taksamo jak blyo wtedy......dla niego licza sie pieniadze nie uczucia

roznie zazwyczaj od 14.30 do 20.30

to ja na twoim miejscu bym sie zawzięła w sobie i znalazła jakąś prackę chociaż na 3-4 godziny przed zajęciami!!!jesteś w troszku lepszej sytuacji niż ja bo ja mam zajęcia od 7 rano do 20 a tylko 2 dni w tygodniu od 7-14 i wtedy chodziłam do pracy do 23. i w weekendy na cały dzień!!!i dlatego nie wyszło!kurde jednak studia na akademii i praca na pół etetu to mało możliwe do zrealizowania!!!a chemii współczuję wiem co to za ból, ja na szczęście mam za sobą wszystkie możliwe chemie :)Wiesz teraz sie uparłaś, oddałaś auto i nie bierzesz kaski od starych ale chyba zdajesz sobie sprawę że w naszym wieku gdzie spędzamy cały dzień na mieście nie da rady bez kasy!!więc serio spróbój znaleźć jakąś dorywczą pracę to chociaż będziesz miała na swoje wydatki:)

no tak zrobie...po co sluchac takich rzeczy....

pewnie!!!i nie łam się bo zawsze może być gorzej :)ja pewnie teraz szukam jakiejś pracy na wypadek jakby mnie zawieśili do przyszłego roku!!na politechnice chyba można mieć warunki prawda?

mozna ale nie ze wszytskiego.....

hej:) jak z chemia taki problem to moze ja bede jakos w stanie pomoc. powiedz tylko ewentulanie skad jestes to moze sie cos zoorganizuje i chociaz jeden problem sie rozwiaze:) pozdrawiam

Bardzo milo z Twojej strony :) Dziekuje:) Jestem z Gliwic

no przecież tylko chemie oblałaś!!!nie jest źle wszystko dasz radę jeszcze naprawić, o i zobacz jakaś pomocna dusza się znalazła:):):)

jeszcze nie oblalam...jeszcze moge walczyc...ale czasami brakuje mi juz sil...mimo wszytsko nie poddaje sie tylko walcze:)

hejka :) wrzuce cie do ulubionych. i napisze cos wiecej jutro bo ja ide spac jak narazie. co prawda jestem z wawki ale jak nadal bedziesz potrzebowac pomocy to zoorganizujemy kurs korespondencyjny albo poszukam kogos wsrod znajmoych kto bedzie ci mogl pomoc na miejscu:) dam ci gg tak bedzie latwiej napisz to sie cos wymysli:) (1410288) pozdrawiam p.s jak bedziesz pisac to napisz ze z kafeterii to sie nie zdenerwuje:D:D:D

Dziekuje bardzo :)

:) to czekam na jakis odzew w wiadomym miejscu:) dobranoc i kolorowych snow glowa do gory wszystko sie ulozy:)

no i wszystko będzie dobrze!!!nie martw sie:)Pozdrawiam was serdecznie!!! a i pamiętaj rodziców się nie wybiera, i trzeba ich kochać pomimo wszystko!!czyli dokładnie tak jak oni nas kochają:)Buziaki i dobranoc