Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne

czy jest ktos kto TEZ NIE MOZE SPAC ??

Polecane posty

Gość straszne

JESLI TAK TO SWIETNIE.. :) chetnie pogadam.. o wszystkim i na kazdy temat :)

Gość cze ja nie moge.. problemy..
.. i rozmyslanie o zyciu.. a szczegolnie o tym czego w nim brak.. milosci ? ech... zycie ... kocham Cie nad zycie :)

Gość bez nicku jestem
naprawde? mnie tam pogadanie nie pomoze, lepiej podeslij jakis mocny srodek uspokajajacy, to podziekuje slicznie

ja nie mogę bo jestem przyzwyczajona że wracam z pracy ok. 24:00, potem coś jem, kąpię się, oglądam tv i zasypiam ok. 2:00. a dzisiaj mam wolne ;)

Gość skonczcieeeeeeee
Minaszki:) to tak jak ja:) ja wracam z pracy o 23 i ide spac o 01:00 a dzisiaj mam wolne i nie moge isc spac wczesniej bo nieprzyzwyczajona jestem

ja cierpie na okresową bezsennośc ,tzn .jak jestem za bardzo zmęczona to nie umiem spać,głupie

Gość ja tez nieee
Nie śpie bo tęsknie.. przed północą zjadłem pierwszy posiłek tamtego dnia :( Tęsknie za Nią :(

JA TEZ NIE MOGE.. ale nie wiem czemu, moze tez za duzo problemow, dobrze na sen dziala cieple mleko - ale ja nie lubie :( z pracy o polnocy ?! to co Ty robisz???

Gość ja tez nie moge bo..
za duzo problemow mam na glowie:(

Gość skonczcieeeeeeee
czytelniczka.....a slyszalas o poznej zmianie mowi ci to cos???

tak od kilku dni sobie mysle o tym moim zyciu.. nic sie w nim nie dzieje, na nic nie mam ochoty.. nawet na to aby sie rozejrzec za jakim stalym facetem.. poczatki deprechy ??

Gość ja tez nie moge bo..
tak to juz jest porabane to zycie....

witam!!! jeszcze nie ma 1 wiec nie jest zle ;) ja chodzilam spac o 4, 5 :o to dopiero tragedia!!!

Pracuję do 23 ale muszę przekazać zmianę kolejnej osobie i dojechać do domu. Niestety, nie wszyscy pracują od 7 do 15 - ale ja nawet lubię taki rozkład dnia. Czytając forum można złapać doła -jestem szczęściarą, nie mam poważnych problemów...

Gość skonczcieeeeeeee
hee:) no sa 3 zmiany ja tez pracuje na 2 i jakos daje rady i ten system mi odpowiada :)

Gość skonczcieeeeeeee
minaszki... a ty co z tymi problemami??????????????????? nikt sie nie pyta o jakies problemy !!!!!!!!!!!!

ja mialam problemy w zwiazku.. i tak to wplynelo na moj sen :o teraz jest lepiej :) zasypiam o 2 :D

Gość skonczcieeeeeeee
ojjj to jest najgorsze jak sie ma problemy i nie mozna zasnac ale ja juz mam opracowana taktyke czyli..........................wyobrazam sobie drzwi i wkladam tam wszystkie moje problemy i zamykam je na klucz.....................to dziala sprobujcie

dziewcinka - wg mnie to najlepszy nick na forum :)

jezus o 4 ! ja myslalam ze ja mam problem.. ja tak kolo 2 max 3 usne a do pracy na szczescie na 10 :) do Minakszi naprawde masz szczescie.. ja o swoich klopotach nie moge przestac myslec.. chociaz jak czasem to cos przeczytam, jak ludzie maja naprawde przechlapane.. to wiem ze ja tez nie mam najgorzej.. a jednak sie martwie..