Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak se myślę że

Drodzy panowie co macie w głowach gdy Wasza pani jest w ciąży ?

Polecane posty

Gość tak se myślę że

Chodzi mi dokładnie o wasze odczucia ,o wasze reakcje jak dowiedzieliście się że zostaniecie tatusiami? . No i inna ważna kwestia jak znosiliście zmiany jakie zachodzą w Waszych kobietach podczas ciąży ? Czy potrafiliści być przy nich w tych trudnych chwilach i wspierać je na duchu ?

Gość tak se myślę że
bo ja sie powiesilem za jaja dowiadujac sie o tym ze zostane ojcem ,ale zona mnie w pore mnie uratowala ucinając moje jaja razem ze sznurem..Jeszcze 50 sekund i bym nie zyl..

Gość parampampam
Przeważnie "o kurwa".... I "to ja pójdę się napić" i "o kurwa"...

Gość parampampam
ja tam bym sie nie powiesil ..Od tego mam psa ,ktory bierze za jaja na komende..Jesli zycie mi zbrzydnie to z niego skorzystam..

Gość tak se myślę że
sami imbecyle -zgłaszam topik do usunięci a. Aż żal ,że prawdziwi mężczyźni wyginęli razem z dinozaurami.

Gość tak se myślę że
od kiedy stracilem jaja trudno nazwac mnie 100% mezczyzna..To wszystko wina zony ,ona zaszka w ciaze..

Gość grzesznaXXX
moj facet sie zalamal , ze jego dziecinstwo sie skonczy . a mial 27 lat ..plakal.. :) pozniej mu przeszlo.. :D

Gość grzesznaXXX
ale on sie nie powiesil za jaja..Sama mu je odgryzłam..

Gość grzesznaXXX
:O ale Wam sie nudzi

Gość grzesznaXXX
każdy facet ktory dowiaduje sie ze zostanie ojcem przed 30 chyba chce sie powiesic za jaja..To chyba taka chwilowa depresja ..Co ja narobilem..

Bez przesady - są tacy co by się cieszyli :)

Gość tatuś
Jak moja żona była w ciąży (2 x ) to szalałem ze szcześcia. A co do zmian - była super! Mogłem ten jej brzuszek (i nie tylko) całować godzinami. Kobiety w ciąży są superseksowne!

Gość tatuś
Coś mi nie wyszło z załącznikiem, ale jak otorzycie kliknijcie na panią i imieniu Tiffany (bardziej na dole strony). I co nie mam racji?

Gość mamma02
A co robicie jak nie można współżyć, bo np jest zagrożenie ciąży? Poważne opd. proszę, a nie , że kochanka itp.

Gość okuu
a cz od razu musisz wpółzyc, a seks oralny, raczki itd?

Gość tatuś
Jakoś wytrzymałem. U nas nie było zagrożenia, więc mogliśmy prawie do samego końca. A potem - przy maluszku w pierwszych tygodniach jest tyle roboty w domu, że nawet nie ma ochoty. Później wszystko wraca do normy i jest OK.

Gość mamma02
Skurcze od podniecenia i orgazmu są zagrożeniem!!!

Gość tak se myślę że
Zależało mi poważnym potraktowaniu tego tematu dlatego szlak mnie trafił ,że na dzieńdobry odezwali się zacni podszywacze :P. Ja planuję pierwszą ciążę . Bardzo kocham męża mamy udane pożycie , wiem ,że jestem dla niego bardzo atrakcyjna ale przeraża mnie myśl ,że przecież w ciąży i tuż po kobieta nie wygląda tak jak wsześniej . Mężczyźni nie zdają sobie sprawy jakie to ogrrrrromne poświędcenie . że oddaje dziecku to co ma najcenniejsze - siebie . Boję się tego ,że nie będzie mógł przywyknąć do nowej sytuacjii:-(

Gość tak se myślę że
A jak podchodzicie do tymczasowych zmian w wyglądzie gdy Wasza kobieta jest w ciąży ? Jak radzicie sobie z sytuacją gdy ciąża jest już wysoka a kochać się chce ? :-)

No bez przesady:O Jak mają normalni ludzie traktowac taki temat? Nawet facet nie jest zwierzem i chyba te 3-4 miesiące wytrzyma. Dziwne pytania... A jak np. żona jest w śpiączce a jemu się chce?:O To co? Przychodzi w odwiedziny i ją pokrywa?:O Toż nie samym seksem człowiek żyje.

Gość emma02
To zależy on faceta. Jak byłąm w ciąży to po 25 tyg. koniec z seksem, bo miałam zagrożoną ciążę. Mąż mnie do niczego nie namawiał (myslę o formach zastępczych), bo bardzo zależało mu na dziecku i nie chciał, żeby przez to stała się jakaś krzywda. I jakoś przezylismy. Nie powiem ciężko było, ale wszystko zależy od tego jakie masz piorytety. Brak seksu mozna przeżyc, a przedwczesny poród, albo inne komplikacje to dużo gorsza sprawa. Przeczekaliśmy też 6 tyg połogu i jest ok. Nawet lepiej niz przed. Doktor mnie super zszył i nawet jestem jakby ciaśniejsza. Więc bez obaw, pogadaj z facetem, zobaczysz jaki ma pogląd na ten temat. Jeśli dziecko jest z miłości to wszystko da się wytrzymać.

A jak się boisz, że się porozciągasz, będziesz miała rozstępy, wypadanie macicy, pęknięte i zszywane krocze, wiszący brzuch, obwisłe cycki i inne przyjemności, to się zastanów czy warto i czy tego chcesz już teraz. A potem porozmawiaj z mężem a nie z jakimis gimnazjalistami z forum i z Idealistą z koziej dupy.Chyba on najlepiej wie, co o tym myśli.

Gość no właśnie deska
nie masz racji ... :o

a propo kobiety w spiączce: Pewna kobieta zapadła w śpiączkę. Leżała tak sobie w szpitalu, aż po > pewnym czasie pielęgniarki zaobserwowały ciekawą rzecz. Mianowicie > podczas mycia intymnych miejsc pacjentki wykesy na monitorach jakby > przyspieszały, czyli serce biło szybciej, fale mózgowe byłe \"lepsze\". > Wzięto więc na rozmowę męża kobiety I przedstawiono całą sytuację. Padła > propozycja seksu oralnego, bo być może to wyrwie żonę z fatalnej > śpiączki. Mąż dosyć niechętnie, ale się zgodził prosząc o trochę > intymności. Pielęgniarki zastawiły parawany i oddaliły się. Po kilku > minutach wracają a na monitorach proste linie. Serce nie bije, żadnych > oznak życia. Pytają więc męża: > -Co się stało ? > -Chyba się zakrztusiła... :O:D

Gość tak se myślę że
deska -nie zgadzam się z tobą . Często mężczyzna nie powie ci pewnych rzeczy w prost bo nie chce cię np. ranić a swoje myśli . Kobieta to wyczówa i zaczyna patrząc na siebie układać sobie filmy .

Gość tatuś
jestem deską...-----> Ten idealista z koziej... to niby ja???? Oj, bo przestanę Cię lubić, mimo że masz fajny nick.

Gość tak se myślę że
tatuś - sądzę ,że jednak nie chodziło o Ciebie :-)

No właśnie. A jak nie mam racjik, to trudno... Kiedys leżałam w szpitalu a ze mną kobieta, która miała jakies guzy na macicy, ale dosłownie sito. Musiali jej ja wyciąć. Ale ona chciała uciekać ze szpitala:O Miała już z 50 lat. WIęc w sumie juz jej macicca za bardzo potrzebna nie była, miała rodzinę, dwójkę dzieci, męża. I byłam w szoku, kiedy się dowiedziałam (bo musiałam ją przekonywać, zeby nie uciekała, bo ona już kilka razy się apkowała i robiła bardachę:o ), że jej mąż nic o tym nie wie... Pielęgranirki powiedziały mu, że ma coś z wyrostkiem i że trzeba wyciąć wyrostek:O I pomyślałam sobie- co to za chorzy ludzie? Żeby własnemu męzowi po 30 latach małżeństwa nie mogła się zwierzyc zamiast mi- jakiejś małolacie, której w ogóle nie zna:O A ona mówiła, ze ją by mąż na pewno zostawił... To musiał być fajny. I mimo wszystko nie rozumiem takich ludzi i nigdy tego nie zrozumiem. Jeżeli ktos sie zachowuje jak zwierze, to po co w ogóle się z nim wiązać? Niech sobie rucha do usranej śmierci i tyle.

Gość bobo bobo
moim zdaniem jak facet jest normalny, to nawet jesli mu sie nie spieszylo do ojcostwa, to mimo wszystko do niego szybko dorasta :) i potrafi sie cieszyc razem z kobieta,tym ze ona nosi w sobie owoc ich milosci :)