Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21321321321

Jak postepowac z laskami intrukcja dla facetow

Polecane posty

Gość Pan-dora
Przy takim zdaniu o kobietach-warto rozważyć oriętacje :). A laski używa się do chodzenia.

A jak się ja miałam czuć czytając w SMSie, że uważasz mnie za EGOCENTRYCZKĘ po tym jak się dla Ciebie starałam??? Czy słowo EGOCENTRYCZKA, to takie okazanie, że się kogoś docenia??? Poza tym, sam mówiłeś, że wybór pierścionka nie jest teraz sprawą najważniejszą, tylko moja matura. Ale mogłeś mi od razu powiedzieć, że zajęło by to tylko dwie godziny. A jakimi to ja się zajmuję przyjemnościami??? 2 godziny wspinaczki [+ dojazd] nazywasz przyjemnością?? Ja nazywam to rehabilitacją.

Gość SexManiak
Dobre. Podoba mi sie tok rozumowania salsy. Od dzisiaj kazda wizyte w burdelu bede nazywal cwiczeniami rechabilitacyjnymi - no bo jakas to jest przyjemnosc??

hehe ale sie panie odgryzaja az milo poczytac :D same nie wiedza ze same na to leca co im sie takie antyfemi wydaje :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kiebzań
Może to trochę przerysowane, ale trochę racji w tym jest. Jestem żywym przykładem na to, że dla kobiety nie można być za dobrym i za mocno pokazywać jak ją kochasz, bo wtedy wejdzie ci na głowę i po tobie. Przechodziłem coś takiego w poprzednim związku i teraz w życiu sobie nie pozwolę na taki błąd. I wiecie co, odkąd jestem sam i nieco olewczo i arogancko podchodzę do dziewczyn, to mam większe wzięcie. To się sprawdza! Np. ostatnio poznałem bardzo ładną dziewczynę, która jednak nieco nie przypasowała mi z charakteru. Postanowiłem po paru spotkaniach, że ostudzę nieco kontakty, przestałem do niej pisac, nie dzwoniłem, umówiłem się w międzyczasie z inną, o czym ona się dowiedziała. I wiecie co ona na to - zalała mnie sms-ami, nagle zaczęła się martwić co u mnie, wydzwaniała, ale nie odbierałem. Zaraz mi ktoś powiem żem cham, ale zadziałało. Spotkałem się z nią po tygodniu milczenia, to była we mnie tak wpatrzona i tak niepewna, że aż się miło poczułem :) Po następnych paru dniach wylądowaliśmy w łóżku, potem byliśmy parą przez kilka m-cy i to ja miałem ciągle przewagę w tym związku a nie na odwrót.

Gość qwerasdf
poradnik rządzi :)

Gość uuuupppiiiii

Gość brodek____

Gość brodek____
znowu ty?

Gość brawo kiebzań
tak ma byc!!!!!!! :D

Gość taaa a pozniej obudziles sie
z reka w nocniku.