Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrewa

Ile się leci do Egiptu Hurghada ??

Polecane posty

Gość mrewa

Przykładowo z Warszawy?

Gość superglobtroter
8o lat

Gość kajja
3,5 godziny

Gość 4 godzinki
chyba. A na miejscu zegarek przesuwasz godzine do przodu

Gość mrewa
Ale powiedzcie serio bo ja panicznie boje sie latać:(

uuuu, kochana, to Ty musisz bacznie się przysłuchiwać pracy silnika, czy robi tak szzzzzz, czy może zaczął już robić phfrrr...ssss....phfr..rum...rum...rummm. ..psssss....

Gość mrewa
No dzięki :) :) już sobie to wyobraziłam

Gość 4 godzinki
cuż jeszcze można by ci tu poradzić? Może "Dramat w Andach " ? :-)

Gość mrewa
Chyba ze strachu wybiore sobie jakiś hotel SPA w Polsce....poprostu moja wyobraźnia o locie jest tragiczna :( a tak chciałam zobaczyć Egipt

Gość dankeeeee
no co ty,nie boj sie,super sprawa lot!!

Nawet nie poczujesz, z elecisz. Weź nie panikuj,. Teraz na pokładzie każdy ma laptopa, telefony, gry, każdy coś ogląda, np. ludzie monitorują lot samolotu:O Dla mnie to chore i musi im się strasznie nudzic, ale cóż... Ja z bratem zawsze się nasmiewamy ze stewardów, jak sa jacyś:D Kiedyś stał taki jeden przed naszymi miejscókami i machał rękami, pokazując te kierunki ewakuacji a ja z moim bratem głośno gadaliśmy o tym, czy ma strungolfy na sobie , aż sie w końcu zaczął śmiać:p Poza tym dadzą ci jedzenie, kawę, herbatę, będziesz miała zajęcia:)

nie lec do Hurghady ale do Dahabu.bylam w zeszlym rocku w kairze,Hurghadzie i Luksorze i nic specjalnego,no spoko bylo bo inna kultura,ale miejscowi w k u r w i a j a,zaczepiaja cie na ulicy i kup to kup tamto.moj facet w tym roku byl w Dahabie i mowil ze bylo zajebicho,duzo lepiej niz w Hurghadzie.Dahab to taka hippisowska wioska czy jakos tak.no a i najlepiej to w Izraelu w Eilacie,bo tam to mozesz z delfinami poplywac.nie wiem ile sie leci z Polski,bo lecielismy z Londynu.pozdrawiam:)

Gość zgadzam sie z deską
podczas lotu nie czujesz,że lecisz ! Ja ostatnio miałam zarąbistych współpasazerów. Trzech kolesi rodem z amerykańskiej komedii.

Gość mrewa
Dzięki za słowa otuchy nie macie pojęcia jak walcze ze swoim strachem...Matyldo ja musze tam być ! :) Dalej przeglądam oferty może zaklepie termin na wariata i klamka zapadnie trzeba będzie lecieć......brrr

Gość mrewa
Egipt to moje marzenie a gdzie warto też jechać na zwiedzanie super wycieczke zagramanice - gdzie leci sie najkrócej? :) Oczywiście nadal będe walczyła z Egiptem...ale jestem durna aż siebie nie lubie

Wiesz, w okolicach Hurgady też mozesz popływać z delfinami, chociażby w Dolphinelli w Sharm el Sheikh. Możesz sobie wynając mieszkanie i samemu wszystko zwiedzać. W każdym kraju arabskim zaczepiają na ulicy, żeby coś kupić, ale jak się uśmiechniesz i pójdziesz dalej, to chyba ci korona z głowy nie spadnie?:O Tak tam handlują i to jest norma. A jak nie podoba ci się tamtejsza kultura, to po kiego jedziesz do Egiptu??? Jedz do Hiszpanii. I tak wszedzie, na całym świecie, te hotele sa takie same. Turcja, Maojrka, Tunezja, Egipt, Teneryfa, Gracja, Hiszpania- teraz to jeden czort. Nie ma sensu się wybierać do kraju arabskiego, jeżeli nie tolerujesz Arabów:O

Najlepszy sposób na zwiedzanie Egiptu to rejs po nilu. Polecamz całego serca :)

Gość zizouyt
a najlepszy sposob (i najtanszy) na dolecenie do Egiptu to Konradtravel