Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej lubelskie

dzisiaj podjąłęm ostateczna decyzję o samobójstwie

Polecane posty

Gość Andrzej lubelskie
Bardzo często chciałbym przytulić jakąs dziewczynę,to głupie ale czasem myślę że poszedłbym do prostytutki i zapłaciłbym tylko po to aby ją przytulić,ogromnie brak mi bliskosci drugiej osoby

Gość Niestereotypowa
Andrzej, moze tobie to miejsce pozmoze, mi nie pomoglo, ale wielu innym- TAK Zapraszam cie, a stad uciekaj, bo zrozumienia tu nie znajdziesz Pozdrawiam http://samobojcy.mojeforum.net/index.php

Gość nie tulona
mnie nie ma kto przytulić :( 🖐️ ale ja nie potrzebuję niczyjej łaski a zwlaszcza zeby mi facet robil laskę, ze mnie przytuli :(

Gość Andrzeju mam nadzieję
że już nie czytasz tych bredni, a wy bawcie się dalej "mądrale" spadam bo tu towarzycho stuknięte

Gość motyla noga jak mozna
to prawda kazdy potrzebuje bliskosci ludzie ktorym odmawia sie dotyku wariuja dobrze ze ma mnie kto macac :D

Gość mhh m wirtualnie
ale ,,bardzo mocno Cie przytulam ,,nie poddawaj! sie walcz o własne zycie! masz tylko jedno !!!

Gość Andrzej lubelskie
Postanowiłem że przed śmiercią kupię wiązankę kwiatów i podaruje ja przypadkowej dziewczynie na ulicy,tak żeby zrobić jakiś miły gest.

Gość a to feler westchnal seler
przepraszam, za czym ta kolejka?

ale z ciebie dramaturg

Będę oglądać TVN24. Może coś o tobie powiedzą, poświęcą ci jakieś 10 sekund w Faktach

Gość ale z ciebie
egoista, nie pomyslaes o tych ludziach ktorzy beda przez to miec cie na sumieniu, beda mysles ze ci nie pomogli? beda sie o to obwinaic, beda miec zal do siebie i pretensje, o to ci chodzi? pomysl lepiej ile jescze mozesz zrobic dobrego dla innych, jesli zycie ci obojetne to wyjedz na misje pomagaj biednym, ale wyjedz do innego kraju, poznaj swiat, bo jesli masz umrzec mlodo to na pewno tak sie stanie, a nie po to twoja matka cie rodzila w bolach, nosila 9 miesiecy, zebys ty sie zabijal !!!

Gość pamiętajcie
że podżeganie innych do samobójstwa jest karalne a uczestnictwo w tym forum nie jest wcale anonimowe. I zanim coś takiego zrobicie następnym razem się zastanówcie

gdybys poswiecil tyle sil w zycie ile w planowanie idealnej smierci.. problem mialbys z glowy ide stad bo mierzi... wez sie tato

Gość Ta która przeżyła
Andrzeju, kryzys, który przeżywasz jest szansą znalezienia zagubionego sensu życia i odnalezienia jego wartości. Przeżywamy czasami trudne życiowe lekcje, ale dzięki nim możemy stać się bardziej dojrzali. Możemy odrodzić się jak Feniks z popiołów i rozpocząć, dojrzalsi o doświadczenia, dalsze życie. Życie dla samego życia: oddychania, smaku kawy, zapachu jaśminu, widoku woźnicy, prowadzącego konie, szumu wiatru. Andrzeju, mógłbyś też zgłosić się do lekarza - psychiatry i opowiedzieć o swoich rozterkach ... .

Gość Mona_Szeszszel
Jeśli to zrobisz, to przestaniesz isnieć. Nie będziesz się czuł ani wolny ani szczęśliwy ani spokojny. Będzie tylko "KLAP" i nic. Koniec!!! Czy tego właśnie chcesz? Lepiej chyba trwać i liczyć, że coś się w życiu zmieni. Wiem, że dla Ciebie na obecną chwilę jest pewne, że nic już Cię nie czeka. Wierz mi jednak, że się mylisz. Wiem coś o tym, bo mój kumpel chciał się zabić z powodu dziewczyny, ale go odratowali. Teraz bzyka na prawo i lewo i nie jest może super szczęśliwy, ale żyje jakoś i daje sobie radę. I wstydzi się tego, co probował zrobić! Bo to głupota zwykła.... Nie pisz głupot, tylko zrób coś z sobą....

Gość Porażona postępowaniem innych
Catie i tobie podobne, jak to jest, byc tak jebnietym na umysle ? Mowia ze glupi zawsze jest szczesliwy, bo sobie nie zdaje sprawy z niczego, potwierdzasz to ?

Gość Andrzej lubelskie
Ale ja już nie mam sił.Niedawno spotkałem sie z poznaną w necie dziewczyną,zaprosiłem ja do kawiarni,gdy mnie zobaczyła to powiedziała mi że z takim brzydkim facetem nie będzie siedzieć przy stole i wyszła.

porażona postepowaniem... A czy ty nie widzisz że to zwykła prowokacja? Jem kupę- czy tojest tekst zdesperowanego człowieka?! Wybacz...ale jesteś naiwna

Gość podszywaczu już nawet
nie potrafisz wymyśleć coś zabawnego. Twoje wstawki są beznadziejne. Nie potrafisz nic mądrego wymysleć. Te twoje teksty świadczą o tym, że jesteś niczym. Zwykły, pospolity ŚMIEĆ

Gość Andrzej lubelskie
świat mnie odrzucił więc nie będę się mu narzucał.

Gość a ty błyskotliwa Catie
nie widzisz wstawek podszywacza????????????????

Gość DorosleDA
a ja zakochalam sie w brzydkim facecie, malo tego on mnie wcale nie zauwaza, jest madrym, dobrym czlowiekiem i to jest w nim ujmujace. cale zewnetrzne piekno moze przeminac w ulamku sekundy (np. wypadek) a mam nadzieje ze to co wewnetrzne jest bardziej trwale. jeszcze jedno jako DDA poszukaj kilku informacji, nam jest naprawde czasami ciezej niz innym :)

Witaj Andrzeju mam nadzieję, że nie popełnisz samobójstwa, zastanów się - Twoje życie w dużej mierze zależy tylko od Ciebie. Nie masz w tej chwili od nikogo pomocy. Ale spróbuj spojrzeć na to wszystko z innej perspektywy. Może będziesz dobry w roli wolontariusza, który pomaga osobom niepełnosprawnym. W ośrodkach dla dzieci i osób starszych brakuje rąk do pracy, wolontariusze są bardzo mile widziani w takich ośrodkach. Z własnego doświadczenia wiem, iż pomoc innym dużo daje osobie pomagającej. Spróbuj spojrzeć na swoje życie z innej perspektywy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życie i tak jest krótkie - trzeba się cieszyć: z możliwości oddychania, z możliwości czucia, itp. Jest wiele osób, które mają trudne życie, ale próbują je zmieniać, bo WARTO !!!!!!!!!!!!!!

Gość przecież widać gołym okiem
że czepił się tego topiku jakiś głupek i puszcza teksty o kupie, majtkach i gilach i pewnie myśli o sobie że jest taki oryginalny i zabawny...

Gość Andrzej lubelskie
Całe życie myślałem że warto być człowiekiem uczciwym,wrażliwym,kulturalnym ale okazało się że to nieprawda,moi rówieśnicy doświadczenia seksualne maja bardzo bogate a dziewczyny ich szanują, która normalna dziewczyna zechce 23 letniego prawiczka.

Gość a ty czego się nażarłeś
podszywaczu że tak nudno ględzisz?

Gość marlena bardzo swojska
ja to nie rozumiem,jak ktos moze zakladac taki topik i robic sobie zarty,ktos w tej samej chwili za ściana moze miec depresje i o nim nikt nie pomysli a tu takie nabijanie sie z takich ludzi .glupota ludzka nie zna granic

Gość Andrzej lubelskie
Żałuje że już nigdy nikogo nie przytulę,że nie przeżyje "swojego pierwszego razu",ale nikt po mnie nie będzie płakał

Gość Aśka z Łodzi
powieś się głupi prawiczku:D kijem bym Cię nie tknęła:o