Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej lubelskie

dzisiaj podjąłęm ostateczna decyzję o samobójstwie

Polecane posty

Gość Andrzej lubelskie
próbowałem chociaż warunki mieszkaniowe i moja twarz były poważna przeszkodą,niestety nie udało się.

Gość zulu gula
a popros kogos aby nagral twoje samobojstwo i umiescil w youtube.com OK???

Gość motyla noga jak mozna
no to masz szanse zaczac cos nowego dlaczego nei byc lepszym czlowiekiem? sa dzni ze msyel o samobojstwie codziennie.. i boje sie ale trudniej nie poddawac sie nie ciekawi cie co bedzie dalej?

Gość Andrzej lubelskie
Skoczę z 36 piętra Hotelu Mariott w Warszawie,nawiązałe kontakt z pewną osobą która tam pracuje.To około 100 metrów na beton,śmierć gwarantowana.

Gość zulu gula
WOW super chcialbym patrzec jak sie zabijasz :). Powiedz kiedy chcesz to zrobic to nawet przyjade do warszawy z reszta pojade wszedzie :)

Gość a moze..
a moze za dzien, dwa, miesiac lub rok znajdziesz ta jedyna....

Gość jako syn osoby nadużywającej
alkoholu możesz rzeczywiście mieć bardzo duże problemy z poczuciem własnej wartości. Dobrze gdybys zdobył troche wiedzy nt takich osób jak ty.

Andrzeju serce mi podpowiada, że jesteś bardzo wrażliwym i wartościowym człowiekiem. Jesli naprawdę tak źle siebie oceniasz to jesteś w błędzie. Zastanów się na pewno po coś się urodziłeś i nie odbieraj sobie tego największego daru jakim jest życie. Znam wielu wspaniałych aczkolwiek w ogóle nie przystojnych facetów. Podobnie jest z płcią przeciwną. Świat nie jest tylko dla ładnych ludzi zarezerwowany. Wiem, że na pewno jest Ci bardzo przykro i jesteś samotny, ale uwierz proszę MOŻESZ WIELE DOBREGO W ŻYCIU ZROBIĆ. TYLKO DAJ SOBIE SZANSĘ.

Gość zulu gula
Masz calkowita racje Twoje zycie jest gowno warte wiec nie sluchaj sie tych nedznych psudoporad JUST DO IT

Gość raz samobojcy nie chwala
sie swoimi planami. Dwa, powod totalnie banalny! Znam przynajmniej kilku facetow, dla mnie naprawde brzydkich, ktorzy maja sliczne zony (dziewczyny)

pierdoliciehipolicie

ciekawe kto po tobie bedzie sprzatal te mokra plame? czy myslicie ze sladu nie zostanie? deszcz zmyje?

Gość a myslales o tym
ze jezeli spadajac kogos zabijesz, to do grzechu samobojstwa dojdzie ci jeszcze morderstwo?

co tam grzech? chodzi o zanieczyszczanie srodowiska dopiero co dziewczyny plakaly na polski syf, smietnik i zasrany trawnik a tu takie placki :P

Gość Andrzej lubelskie
Nie ma takiej możliwości bo spadnę na taras,wczoraj byłem u znajomej lekarki i się z nia pożegnałem,ona jest dobrym człowiekiem,miłym,sympatycznym (oczywiście nie powiedziałem że popełnie samobójstwo),to najbardziej wartosciowa i wrazliwa osoba jaką w zyciu spotkałem

Gość zulu gula
Zamknij oczy i pomysl jak to fajnie bedzie gdy juz ciebie nie bedzie na tym smutnym swiecie. Pomysl jaki bedziesz wtedy wolny i szczesliwy. Pozbadz sie resztek watpliwosci i podejmij decyzje ktora bedzie twoja przepustka do wiecznego szczescia i spokoju. Rozplyn sie w bezgranicznej ciszy i dryfuj wsod ogromu nicosci.

Gość Do deski
Widze ze spodobal ci sie moj tekst- śmierdze moczem i starymi ludźmi Potencjalni samobojcy mowia o tym, CZESTO Nie zabijaj sie, bo jest dla ciebie nadzieja, jestes mlodym, wrazliwyn facetem, NIE ROB TEGO, napisz skad jestes, podaj namiary, chetnie sie z toba spotkam i ci pomoge, sprobuje

Gość no prosze nie mow
A jezeli na tarasie, ktos sie bedzie wlasnie opalal? Co do zanieczyszczenia...czy ja wiem? Gorsze sa chyba plastikowe butelki, bo i za 100 lat beda lezaly tam gdzie leza

Gość Do deski
Andrzej- wy faceci macie to szczescie ze mozecie byc brzydsi od diabla a dziewczyny i tak za wami beda przepadac, chyba ze nie masz charakteru, ale akurat facet ma byz zajebisty wewnatrz a nie na zewnatrz, to od nas sie wymaga urody, madrosci, inteligencji

Gość ale wy tu podnosicie na
duchu. Człowiek stoi nad przepaścią a wy chórem wołacie skocz skocz skocz. Wiadomo, że może to być nędzna prowokacja, ale jest możliwość że ten człowiek naprawdę jest zdesperowany. Czy naprawdę brak wam odrobiny przyzwoitości. Umiar w wypowiedziach zalecam.

Gość no prosze nie mow
Smiech rozwiewa strach jak mgle...

a moze zaraz ktos krzyknie; skaczmyrazem? eee to ja sie jeszcze zastanowie :P

Gość zulu gula
skakaj i nie pekaj a tym bardziej nie sluchaj sie tych dewot

Gość Niestereotypowa
Ja ciebie rozumiem bo tez tylko w tym widze wyjscie, skoro oboje jestesmy pewni i zdecydowani to czemu nie zrobic tego razem ?

Gość DorosleDA
i co pozwolisz kolejny raz podjac decyzje ojcu? co z tego ze zaczynasz gre ZYCIE ze slabymi kartami kombinuj bo na tym caly urok polega i wygraj pokera :)

A kiedy to zrobisz? Pójdę pod Mariott i się pośmieję

Gość hihihi twoje głupiomądre
gadanie jest smutne. Sam zrób coś ze soba bo widać żeś zero i nic z ciebie nie będzie

i przysiegnij nam juz sie nie wycofasz.. tak samo jak nie wyladniejesz :P pomysl ze za 10 lat zaczniesz tyc, lysiec, zeby pozolkna.. brr az nie chce myslec co jeszcze? juz nie bedzie nigdy lepiej