Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej lubelskie

dzisiaj podjąłęm ostateczna decyzję o samobójstwie

Polecane posty

Gość szkoda ale takie zycie
Andrzej przeczytalam twoje wypowiedzi.Mysle,ze powinienes sie wziasc za siebie i za swoj wyglad.Zadbaj o swoj wizerunek tak jak typowa kobieta.Jakis sport,fryzjer,kosmetyczka,solarium itd.Wiele facetow z tego kozysta.Napewno uda ci sie poprawic wizerunek,a poznij bedzie ci latwiej zyc.Pozdrawiam.

Gość marlena bardzo swojska
Andrzej lubelskie.......ty czlowieku jestes chory psychicznie robisz sobie zarty by sobie czas uprzyjemnic na kompie ,wymyslil temat i mysli ze wszyscy beda go podnosic na duchu,koles dlaczego jestes taki ograniczony wiesz co to znaczy deprecha?nie wiesz ?to napisz nowy topik pt;chce pogadac bo jestem ograniczony:p

precz debilnym podszywaczom

Gość Andrzej z lubelskiego
Jestem brzydki i tego się nie da zmienić,po drugie dziewczyny wolą doświadczonych chłopców którzy wcześniej mieli wiele partnerek

Gość Andrzej do domu
To moze pokaz nam swoje zdjecie? ocenimy potem zagramy w marynarza ktora z nas sie z toba przespi zgoda?

a ja jestem piekna i jest mi z tym zle i co na to powiesz?ale nie pochlastam sie

Gość szkoda ale takie zycie
ja tam wole mniej doswiadczonych,lubie gorowac.

Gość Aśka z Łodzi
23 letni prawiczek??:D zmarnowałeś życie pajacu,skacz już jutro,żadna fajna laska i tak Ci się nie trafi

Gość po.czekaj
Mój miły ,to jest tak staroświecki temat. Jestem brzydki, mam brzydką rodzinę. Co jeszcze wymyślisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty tylko Ty się liczysz .....zapamiętaj.

Gość gdzie się podział podszywacz

Gość Andrzej lubelskie
Samobójstwo popełnię pod wpływem alkoholu bo to dodaje odwagi,ale najpierw skorzystam z usług dziwki nie umrę przecież jako prawiczek,chyba tyle od zycia mi się jeszcze należy,jednego śmiecia będzie na swiecie mniej

Gość zglosilam to na policje
mam nadzieje ze cie szybko namierza i uratuja przez samobojstwem

Gość bo sie gubie
wez sie na cos zdecyduj jeszcze niedawno miales umrzec prawiczkiem! to chodzi o dziewictwo czy ojca pijaka? badz madry i zrozum to ja tu chce czlowiekowi pomoc a on sie dupom odwraca

Gość Andrzeju czemu się nie
zaczerniłeś? Powinieneś to zrobić bo podejrzewam, że coś nie tak jest...

Gość Andrzej lubelskie
Nie popełniam samobójstwa dzisiaj

Gość Andrzej lubelskie
Jutro zresztą tez nie więc nie straszcie mnie policją.

Gość beznadziejny temat
ten kto chce się zabic nie szuka wsparcia na forum:):)

Gość Andrzej lubelskie
Ja nie szukam wsparcie bo wsparcie już mi nie potrzebne,piszę tylko że smierć jest dla mnie jedynym wyjściem,gdyż zmarnowałem swoje życie

WITAM DO SAMOBóJCY PRZYSZłEGO KOCHANY CHCESZ ZOBACZYC JAKIE ZYCIE JEST PODłE TO PATRZ: MAM 27 LAT KUPE DłUGóW W PRZESZłOSCI WłASNY INTERES KTORY MI NIE POSZEDł I DłUGI POZOSTAłY MI DO DZIS I NA 10 LAT DO PRZODU MAM MEZA KTORY JEST CALKOWICIE INNY NIZ JA NIOE DOGADUJEMY SIE A MOZE NIE ROZMAWIAMY OD JAKICHS 2 LAT MAM 11 MIESIECZNą CORECZKE MIESZKAM U TEśCIOWEJ W JEDNYM POKOJU Z MężEM TEśCIOWA NON STOP SIEDZI MI NA KARKU WTRąCA SIę WE WSZYSTKO I MóWI WSZYSTKIM JAKA TO ZE MNIE ZłA MATKA KOLEżANKI MNIE ZOSTAWIłY WSZYSTKIE ODKąD MAM PROBLEMY BO NIBY TO SOBIE WMASWIAM, RODZICE MAJJą MASłE MIESZKANIE I JESZCZE WIECEJ DłUGóW NIZ JA POZA TYM 3 DZIECI OPROCZ MNIE CZUJE SIE BRZYDKA STARA JESTEM NERWOWA I NIE MAM CELU W ZYCIU A MAM DZIUECKO WIEC NIE JEST TAK ZLE Z TOBA Z RESZTA TERAZ NAPEWNO N A TYM TOPICU POZNASZ FAJNYCH LUDZI ZYCZE CI TEGO Z RESZTA CHETNIE SIE Z TOBA ZAPRZYJAZNIE BO TEZ JESTEM SAMA. GłOWA DO GóRY

Gość Mona_Szeszszel
Andrzej, za bardzo dramatyzujesz... ...brzmisz jak jakaś romantyczna postać z tragedii... OCKNIJ SIĘ!!! Co z tego, że Ci dziewczyna powiedziała, że się jej nie podobasz? Pełno jest dziewczyn i nie wszystkie to głupie, wredne, zimne i wyrachowane suki... Ciesz się, że Ci tamta tak powiedziała i nie musiałeś na nią czasu marnować bo od razu się zdradziła jakim jest zerem.... Popracuj nad swoim wyglądem. Nawet z totalnej paskudy niewielkim kosztem można zrobić fajnego faceta. Od razu Ci się zrobi lepiej kiedy coś pozmieniasz. Nie łam się i nie pisz o braku sensu i przegranym życiu, bo jesteś za młodziutki, by o tym pisać. Za dużo zycia przed Tobą! Jak ja bym Cię dorwała w swoje ręce to bym Cię doprowadziła do porządku!:)

Gość Andrzej lubelskie
chetnie bym się zgodził żeby jakaś dziewczyna dorwała mnie w swoje ręce

ciekawe ze teraz zaden moderator nie usunie takiej osoby jak andrzej lubelskie z tak chamskimi pisemkami... hmmm ciekawe....

Gość Andrzej lubelskie
chciałbym mieć dziewczynę ale nigdy nie miałem nawet włąsnego pokoju,nie miałem warunków żeby kogoś zaprosić.

Gość guigiogoi
nie masz wlasnego pokoju, nie masz warunkow. to jak korzystasz z neta.... komp potrzebny, miesieczne rachunki

Gość jesli to prawda co piszesz
i jesli naprawde chcesz,zeby cie ktos przytulil to zrob tak: Jest wiele samotnych dziewczyn,chocby siedzących w domu niepelnosprawnych czy oszpeconych, dla ktiorych twoja uroda nie mialaby znaczenia. Po prostu chca towarzystwa, normalnego uczucia. Moglbys trafic na milą i dobra, miec z nia dziecko , Dla dziecka bylbys najpikniejszy i najkochansszy. Ale jak wolisz isc do dziwki i spadac z pietra - to juz twoja sprawa,dla mnie to egoizm.

Gość Andrzej lubelskie
chce mieć zdrową dziewczynę,niepełnosprawne wykluczam