Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blend

czy na pewno angina?

Polecane posty

Gość zybi33
Skoro według Ciebie nie ma to trudno,jest to przeciez tylko twoje jednostkowe zdanie nie majace nic wspolnego z prawda

Gość ja sie tam nie piernicze
Dzien dobry lekareczko, ja pierdziele i Zybi :-) dzien naprawde dobry bo mimo katastroficznych wizji przezylam noc i czuje sie zdecydowanie lepiej-uwaga Zybi, skup sie-po DUOMOXIE :-P Pewnie czujesz sie zawiedziony, ze nie wykitowalam po lekkomyslnym odrzuceniu Zappera za tysiaka (Twoja cena 15 i 30 PLN-ow to pewnie oplata za "pomacanie mnie diodami"-respect lekareczko :-D ) Nasz wspolny maz zniknal na pare dlugich godzin wiec posiedze sobie na kafe i popatrze jak sie Zybi rzuca jak przypalany robal :-P

a moze ZYbi chodzilo o wlosiennice?? takie ubranko pokutne-to nawet adekwatne w Wielkim Poscie dla czlowieka z poslannictwem :-P

Gość zybi33
duomox to tylko jeszcze jeden gwózdz do Twojej trumny nie przejmuj sie zapperek juz by Cie dawno wyleczył a Ty biedaku hyrlasz na duomoxie:)co Ty wiesz o zapperku heheh Ja sie nie rzucam tylko pisze bardzo wazne rzeczy kto zrozumie wygrany kto nie duomox żrec i koniec pieśni:)

Gość zybi33
Co Ci będe tłumaczył jak Ty tylko pirniczyc głupoty potrafisz:)

Gość pseudo lerkarka
ja sie tam nie piernicze WITAJ :D hahha przypalany robal....no moj robaczek :P ja niestety muszę lecieć :(, juz sie za długo zasiedziałam :o a taka paskudna pogoda....mam nadzieje, ze mnie zadna wlosienica nie zlapie po drodze....a jak dopadnie to sie sprobuje lokówką poobkladac, wiem ze nie to samo co zapper ale Zybi nie chce poweidziec gdzie ma gabinet :( a mnie nie stac na ta drogą lokówkę pozdro dla "naszego" męża...a i pij po kuracji kefiry albo kup lacidofil- paleczki kwasu mlekowego (trzymaj w lodowce) zeby odbudowac flore w jelitach zyjcie zdrowo :D 🌼

Zybi to sie robi juz nudne-w kolko o chemii, truciu i mojej glupocie :-P cos mi sie wydaje, ze glupota byloby kupowanie podejrzanego urzadzenia za tysiaka, dla ktorego potrafie znalesc zdecydowanie lepsze zastosowanie... Poza tym rownie dobrze moglabym praktykowac spanie w szkalnej piramidce (w tv pokazywali ze jakis dziadek spi i dzieki temu potrafi zalozyc sobie nogi za glowe-ale nie pytajcie bo nie wiem na czym polega taki cud :-P ) albo magnetyzowac wode cudowna lampka z Medżugorie (prawdziwy znany mi przypadek starej babki w rodzinie "naszego meza" ) Na topiku "jak leczyc przeziebienie" tez pokrzykujesz na dziewczyny i robisz sie irytujacy-nie odpowiadasz na konkretne pytania tylko w kolo zapper i zapper (czasem jeszcze detox jak czujesz wole Boża)

Gość zybi33
I co kefirek ze sklepu taki chemicznie modyfikowany:)hehe bedziesz budowac flore juz to widze ale toksyczna:)Mleko na wiosce sie kupuje stawia na kwaśne i to wtedy jest prawdziwa odbudowa:)zdruweczko:)

lekareczko-dzieki za pozdrowienia dla naszego meza i milego dnia (moze jakies slonce wylezie... :-P ) 🌼

Gość zybi33
nie pokrzykuje tylko pisze co jest zdrowe i co jest skuteczne bo wyprubowane a ze zapper bo dobry a ze Detox bo tez dobrze działa srebro koloidalne tez ,sa jeszcze i inne metody ale dla was te to głowa mała jak widze

Gość zybi33
OJ NIE ZAPOWIADA SIE DZIS NA SŁONCE A SZKODA BO ŚWIATŁO POTRZEBNE DLA ZDRÓWKA

tylko nie mow mi zebym kupila Bioptron Zeptera bo bez swiatla umre jak kielki moich ziemniakow w piwnicy :-O

Gość zybi33
a czy ja mowie?????ja stosuje Fotovite na depresje jesienno zimowe,ale światłolecznictwo jest tez dobre nie powiem:)zamierzam dokupic jeszcze laser trzeba wprowadzac jeszcze dodatkowe metody gabinecik fajnie sie rozwiaja wszystko na potrzeby klienta i dla zdrówka:)lubie pomagac i lubie słuchac jak ludzie zdrowieja sa wdzieczni i nawet prezenty drobne przynosza to miłe:)

Gość ja pierdzielę
lekarko jesteś the best!!! ja sie tam nie piernicze i Ty tez jesteś super! a panu nawiedzonemu już dziękujemy, bo nawet nam jeść zabroni, jak się wczuje w rolę! (kefirek modyfikowany hahahaha)

Gość ja pierdzielę
ooo ŁAPÓWKARZ!!!!!!!!!!!!!

Gość zybi33
Nie ma czego jeszcze dziekowac wiedza jest ogromna:)jeszcze nie jednego mozecie sie dowiedziec:)

Gość zybi33
OOOO głupiaaaaa!!!!!!!!!

Gość ja pierdzielę
wiesz co? głupi to ty na imię miałeś mieć! i przestań się tu wymądrzać pajacyku, bo to co tu masz do przekazania, to nic innego, jak wielki bełkot! idź się w końcu z tymi diodami pomacać ;D

oj Zbychu Twoja wiedza dziala na mnie jak afrodyzjak.... dobrze, ze lekareczka juz sobie Ciebie zaklepala bo inaczej mmmmmmmm A teraz calkiem powaznie-czy masz prawo uzywac lasera w tego typu gabinecie? Bez urazy ale jestem przekonana, ze nie masz pojecia o oddzialywaniu biologicznym plus o dawkowaniu. Sluchaj-ja skonczylam fizjoterapie na AM i zawsze smailismy sie, ze laser to takia pierdolka, ze na wszystko sie stosuje bo i tak gowno pomaga i wiesz co? dalej pracuje na uczelni i z miesiac temu przyszlo czasopismo physotherapie z Niemiec caly numer poswiecony bodzcom fizykalnym (w tym laseroterapii), gdzie udowodniono, ze brak jakichkolwiek dowodow na skutecznosc lasera-do tego stopnia, ze niemiecki odpowiednik polskiego NFZ wycofal refundacje takich zabiegow :-P Pracowalam w niemieckiej klinice rehabilitacyjnej w Bielefeldzie 2 lata i powiem Ci Zybi-oni nie podejmuja nieprzemyslanych decyzji, ale ta wiesc raczej nie dotrze do ciemnych mas Twoich pacjentow wiec spokojnie mozesz w laser inwestowac :-P

Gość zybi33
spokojnie nie idiotyzuj,skoro nie wiesz o czym pisze to prosze o milczenie wszelkie komentarze sa zbędne i nie na miejscu zreszta sa wogóle nieprawdziwe

Gość zybi33
wszystko rozumiem tylko że Ty nie wiesz do czego mi ten laser ma słuzyc?????oczywiscie ze mam tu taka mozliwosc stosowania lasera i prawo tez,a dlaczego Ty masz mnie za jakiegoś idiote co niby cos co robi to bezwiednie i nie ma wiedzy????wiesz co włąsnie Tym mnie obrazacie tak na spokojnie

Gość ja pierdzielę
ja sie tam nie piernicze przecież to i tak nie dotrze do tego "zjaranego mózgu"! Jemu diody to się już chyba przepaliły i wszystkie styki także! Bucha od niego ta złość, aż przez monitor czuję! Wiesz, ze go nie przegadasz, bo tylko on tu rządzi i wymiata???

Gość ja pierdzielę
a przepraszam...jakim dokumentem możesz się poszczycić???

no Zybi a do czego moze sluzyc laser?? kurde nie przeginaj ze bedziesz babki koncowka gwalcil :-P podaj mi szybko jaka dawke i jakie punkty byc zrobil w przypadku urazu stawu kolanowego-pewnei zwyzywasz mnie od glupich a ja Cie nie obrazam, powiedz tez jakie masz wyksztalcenie ze zabierasz sie za takie terapie

Gość zybi33
Oj przestan juz plesc te swoje glupie uwagi dobrze???Myslisz że Ty taka madra jak ktos głupi,myslisz ze wszystkie rozumy pojadłas bezsensu

Gość o rany..

ja pierdzielę---> nie denerwuj sie tak Zybim-ja traktuje ten temat jako rozrywke w chorobie, nie prowadzmy krucjaty przeciwko ludziom z poslannictwem :-P zobacz, ze on obraza a ja jego nie-od razu zle na tym wychodzi i staje sie mniej wiarygodny

Gość o rany..
zybi to pajac aż monitor ze śmiechu oplułam :D tak trzymać dziewczyny :D pozdrawiam 🌻

nie Zybi-ja nie taka madra ale akurat trafiles na moja dzialke, o ktorej nie masz pojecia wiec wijesz sie jak przypalany robal, nie interesuje mnie co potrafisz bo i tak do takich gabinetow nie chodze-ale moze ktos przeczyta nasza rozmowe i puknie sie w glowe, ze nie ma co wyrzucac kasy w bloto

Gość ja pierdzielę
ZYBI mam katar straszny...proszę, błagam...przyłóż ręce do monitora i ja też to zrobię!!! Chcę być zdrowa, bo katarek strasznie męczy. A z uwagi na to, że pewnie gdzieś daleko mieszkasz, końcówki mi nie wsadzisz, diodami nie popieścisz, to chociaż te ręce przyłóż. I nie daj się prosić mój ty cudotwórco ;)