Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flaszka dobrej żytniej

najbardziej szowinistyczne kawały o facetach

Polecane posty

Gość on nie mysli

Świetny topik. Póki co, nic mi do głowy nie przychodzi :) Ale się postaram i coś tu zamiesczę, słowo.

Gość ze co pomaranczo
chyba zepsulas zarcik :( "kiedy facet mysli ? - podczas sexu , bo jest podlaczony do kobiety !!!! " :D

Gość ze co pomaranczo
kiedy facet mowi do rzeczy ???

Gość ze co pomaranczo
kiedy otwiera szafę hahhha a tak to marnie im to idzie....niestety

Gość zepsulas
bo nie tak lecial ten kawal popieram poprzedniczke

Gość do jessiennej
bardzo dobre :)

Gość do jessiennej
a co łączy samczyka z butelką od piwa ? - od szyjki w gorę jest puste

Co należy zrobić, żeby uratować mężczyznę przed utonięciem? - Zdjąć nogę z jego głowy.

Bóg po stworzeniu Adama i Ewy powiedział: "mam dla Was coś jeszcze, musicie tylko się podzielić.Pierwszą z tych rzeczy jest penis." Mężczyzna się wyrwał -Ja, ja, ja chcę penisa. Ewa nie oponowała więc Adam dostał penisa. Biegał uradzowany, skakał, wysikiwał napisy na piasku. Ewa patrząc z dezaprobatą zapytała Boga -A co dla mnie zostało? -Mózg, moja droga, mózg. :)

Gość ja to znalam tak
Bóg po stworzeniu Adama i Ewy powiedział: "mam dla Was coś jeszcze, musicie tylko się podzielić.Pierwszą z tych rzeczy jest penis." Mężczyzna się wyrwał -Ja, ja, ja chcę penisa. Ewa nie oponowała więc Adam dostał penisa. Biegał uradzowany, skakał, wysikiwał napisy na piasku. -bede sikal na stojąco ! Ewa patrząc z dezaprobatą zapytała Boga -A co dla mnie zostało? -wielokrotny orgazm ;)

Dlaczego mężczyźni są jak reklamy w telewizji? - Ani jedno słowo z tego co mówiąm, nie jest prawdziwe.

hm nie rozumiem tych żartów..ale moge sikać na stojąco:classic_cool: z szowinistycznych ten jeden uwielbiam: Bóg stworzył adama, ale widzi że temu się wybitnie nudzi samemu w raju...więc proponuje: - słuchaj, moge ci stworzyć towarzyszkę, piękną, inteligentną i idealną jak ty, ale w zamian musisz dać rękę i nogę... - hmmm...a co dostane za żebro?

Gość plumplumek
- Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem? - Dwulatka można zostawić samego z nianią. Wszedł facet do kwiaciarni i mówi, że chce kupić jakieś kwiaty. Ekspedientka: - Oczywiście, a jakie ma pan na myśli? - No sam nie wiem... - Hmmm... no to pozwoli pan, że pomogę. Co konkretnie pan przeskrobał? Gdy mężczyźnie źle - szuka żony. Gdy mężczyźnie dobrze - żona jego szuka.

Gość stokrota45
Co mężczyzna rozumie za gre wstępną? Pół godziny żebraniny. CO MAJA WSPOLNEGO FACECI I DANIA Z MIKROFALI? JEDNI I DRUDZY GOTOWI SĄ W 3 MINUTY MĘŻSZCZYZNI SĄ JAK PSY.KIEDY SIĘ ICH GŁASZCZE MERDAJĄ OGONEM. Jak w męaskim wydaniu wygląda gra wstępna? Pytanie : nie spisz mała?

Gość maturka4
Wziąłeś wszystko na wakacje? - Tak. - Nadmuchiwany materac wziąłeś? - Jest! - Nadmuchiwane koło wziąłeś? - Jest! - Nadmuchiwaną lalkę wziąłeś? - Oj, zapomniałem... - Trudno, obejdziemy się kołem.