Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flaszka dobrej żytniej

najbardziej szowinistyczne kawały o facetach

Polecane posty

Gość osz lol
trafiłam na tą stronkę i od razu przyjemniej się zrobiło:) coś ode mnie po co faceci noszą krawaty? bo takie bydle trzeba uwiązać co faceci i piwo mają wspólnego? od szyjki w górę są puści wpadła jedna szara komórka do mózgu mężczyzny. błaka się w tych ciemnościach wołając "haaalo jest tam kto?". nikt nie odpowiada. wkońcu widzi światełko z którego wypada druga szara komórka. druga pyta ze zdziwieniem pierwszej "a co Ty tu robisz? my się wszystkie świetnie bawimy na dole"

Gość Marie Read
-A dlaczego faceci są jak kafelki? -Jak je dobrze ułożysz możesz deptać przez całe życie. Miłego wieczoru drodzy Panowie :)

Gość super ti
:Dusmiałam sie

z innego topiku: - Dlaczego mężczyźni są podobni do kukurydzy prażonej w mikrofalówce? - Gotowi po sekundzie. - Dlaczego zdecydowano o zaprzestaniu obrzezywania chlopców? - Stwierdzono, że wyrzuca się najlepszą część. - Jakie sa trzy rzeczy do których mężczyźni są niezdolni? a) przyznać się do błędu, b) nie zasnąć po stosunku, c) spytać o drogę kiedy zabłądzili. - Dlaczego mężczyźni lubią termin 'miłość od pierwszego wejrzenia'? - Zaoszczedza im mnóstwa czasu. - Dlaczego mężczyźni lubią inteligentne kobiety? - Przeciwieństwa się przyciągają. - Dlaczego mężczyznom tak trudno nawiązuje się kontakt wzrokowy? - Piersi nie mają oczu. - Jak wg przeciętnego mężczyzny wygląda gra wstępna? - Rozpięcie rozporka. - Po czym poznać że mężczyzna jest podniecony? - Oddycha. - Po czym poznać, że mężczyzna jest szczęśliwy? - A kogo to obchodzi??? - Dlaczego kobiety udaja orgazmy? - To smutne patrzeć jak dorosły mężczyzna płacze.

Oczywiście że duże rzeczy śmieszy. Mała uwago tylko.. to udawanie orgazmów świadczy o głupocie kobiet. :)

Gość Nietoperka
Myrevin nie marudz

a to kawal od mojej drogiej mamusi: Modlitwa kobiety przed snem: Panie Boze daj mi madrosc, abym mogla zrozumiec swojego meza. Cierpliwosc, zebym mogla znosic jego humory. Duzo milosci, abym mogla mu wszystko wybaczyc. Nie prosze cie o sile, bo bym chu%^*a zabila!!!!!!! pazdrawiam

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
świetny temat;D Żona z mężem w restauracji. Żona zamawia: - Stek, pieczone ziemniaczki i lampkę wina... - A warzywo? - pyta kelner. - On? To samo co ja. i jeszcze jeden:) Żona po obiedzie pyta męża: -Bedziesz jeszcze jadł tą zupę, jak nie to doprawię,dodam śmietany i dam psu.

Gość to nic wielkiego
żona do męża: - Kochanie brałeś prysznic? - Dlaczego gdy coś zginie zawsze jest na mnie?

Gość to nic wielkiego
Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki? - Ładnie wyglądam? Co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki? - Na razie tam nie wchodź.

Gość to nic wielkiego
Dlaczego mężczyźni nie maja zespołu napięcia przedmiesiączkowego? - Po co? Oni się tak zachowują cały czas. Dlaczego mężczyźni mają penisy? -Żeby się mogli bawić czymś poza klockami Lego.

Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoja męskość: - dwa centymetry więcej i byłbym królem... Na to jego żona zwraca mu uwagę: - dwa centymetry mniej i byłbyś królową... To o mnie.. :(

Gość co tu tak cicho

Gość Nietoperka
Facet jest jak burak cukrowy - slodki ale nadal burak :) facet jest jak papier toaletowy - klei sie do kazdej du... facet jest jak kibel - zajety albo zasra...

Gość pysio1981
Dlaczego faceci lubią mądre kobiety? Bo Przeciwieństwa się przyciągają.

Gość up upppppppppppppppppp

Gość Paulinka94
Dlaczego faceci mają zawsze orgazm po stosunku? Bo zawsze przed stosunkiem ma kobieta(jest bardziej inteligentna)...;)

Gość mega_pociskxD
Dlaczego faceci są beznadziejni?? -Bo ktos musi :] xD :D Co mówi facet do kobiety po tym jak Ja zdradzi?? - To nie jest tak jak myślisz...:] xD :D