Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flaszka dobrej żytniej

najbardziej szowinistyczne kawały o facetach

Polecane posty

lubię ten dowcip: córka przychodzi do matki i pyta: -mamo, co sie dzieje z tym miodem z miodowego miesiaca? a matka na to: -wsiąka w męża i powstaje stary piernik! :D:D:D

Gość nn22
gdyby wszystkich facetow swiata wsadzic do worka,zawiazac i walic w niego czyms ciezkim,to nie ma obaw,zawsze trafi na wlasciwego

Gość jeszcze raz o Bogu
BÓG stworzył Adama...popatrzył.....powiedział : No nie, błeeeeeeeeeeeee i poszedł stworzyć EWĘ

Gość nn22
mezczyzni sa jak chmury,jak sie rano rozejda (znikna) mamy szanse na cudowny dzien!

Gość ja nie łapię
tej świetności więc proszę bez zbędnych złośliwości ukazać mi to drugie dno w kawlae nn22

Gość nn22
jak facet sortuje bielizne? na czysta,brudna i brudna,ale jeszcze mozna zalozyc.

Gość nn22
Pewien gościu chciał przyszpanować przed dziewczyną, że zna angielski mimo, że znał ledwie kilka liczebników, zwroty typu i loże you, good morning i te powszechnie uważane, za niekulturalne. Tak więc poszedł do dziewczyny do domu. Siedzą sobie. W końcu on zbiera się na odwagę i mówi jej: - I Love You. na to panna (ponieważ był całkiem całkiem ... ) - I Love You too A na to gościu lekko zaskoczony odpowiada: - I Love You three.

Gość ja nie łapię
no własnie ja proszę o wyjasnienie sprawy:O

Gość nn22
Remont w domu. Ona:Kochanie,moglbys pomalowac okna. On,po chwili:Gotowe,a ramy tez?

Gość nn22
roznic miedzy facetem a serem:ser dojrzewa!

w temacie niekumatych facetów: Kowalski wrócił właśnie z wakacji we Włoszech i chwali się koledze: - Ty, słuchaj, jakie tam dupeczki na tych plażach... noramlnie cudo!!! a wieczorem w mieście to już super jest! - I co poderwałeś jakąś? przecież zupełnie nie znasz włoskiego? - no, tak, ale porozumiewałem się na migi! - jak to? - słuchaj, podszedłem do takiej jednej i się uśmiecham. ona tez się uśmiecha. pokazuję jej knajpę, idziemy tam i siadamy przy stoliku. - i co dalej? - narysowałem na serwetce talerz i zjedliśmy kolację. leciała muzyka, narysowałem nutkę, poszliśmy tańczyć. potem ona wzieła serwetke i narysowała łóżko! - i co, i co? - pyta kolega, domyślając się, o co chodzi - no i tu mnie zaskoczyła! skąd mogła wiedzieć, że mam fabrykę łóżek?!

Gość nn22
dalaczego obchodzimy swieta bozego narodzenia?przeciez codziennie rodzi sie chlopiec,ktory ma sie potem za boga

Gość nn22
facet nigdy nie dowierza nieznanemu.no,chyba,ze da sie to wypic

Do \" ja nie łapię\". Tego nie można wyjaśnić, zrozum. Albo się łapie, intuicyjnie, albo nie. To tak jak z angielskim humorem - jedni umierają ze smiechu, a inni są zaskoczeni, co może tak śmieszyć. Inny typ poczucia humoru, rozumiesz? Nie umiem jaśniej wyjaśnić.

Gość lliipaa i tyylt
Żona do męża: Może byś tak wstał wyrzucić smieci? Mąż na to: dopiero usiadłem! A co robiłes do tej pory? -Leżałem :)

Gość nn22
jaka jest najwrazliwsza czesc penisa?FACET!!!

Gość nn22
co to jest:30 facetow zwiazanych na dnie morza? przynajmniej jakis poczatek

A więc na dobranoc dowcip - Kumpel zwierza się kumplowi : Częśc forsy wydałem na dziwki i wódkę, a resztę, wstyd się przyznać, przepuściłem....

Gość ja nie łapię
monty python to mój ulubiny rodzaj humoru, a ten konkretny kawał n22 uważam za co najwyżej średni;)

Gość nn22
po co potrzebny nam facet? serio,kobiety,widzialyscie wibrator,ktory kosi trawnik?

Gość ja nie łapię
ok idę; jestem pijany stąd moje gupie posty ....nieważne;)

Gość nn22
facet jest jak zawieja sniezna:nie wiesz kiedy przyjdzie,ile centymetrow przyniesie no i ile potrwa.