Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flaszka dobrej żytniej

najbardziej szowinistyczne kawały o facetach

Polecane posty

Gość maturka4
Kumpel mówi do kumpla: - Słyszałem, że masz nową dziewczynę? - Noooooo. - A fajna chociaż w łóżku? - W sumie to nie wiem. Jedni mówią że fajna, inni że nie fajna.

Gość stukk
Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im: - Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco, a... Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: -Ja!!! Ja!!! Ja!!!! Ja to chcę, proszę, Panie, prooooszę, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie. Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie miały dla niej znaczenia. Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikiwał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży wysikując rysunki na piasku... Nie przestawał się z tym obnosić. Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała: - Jak jest drugi prezent Bóg odpowiedział: - Mózg, Ewo, mózg...

Gość stuk
Żona do męża z kuchni - Mleko kopiłeś?- -Mlekoku? Nie nie piłem.  

Gość stukk
Kobieta styrana życiem, nabiera wodę ze studni, nagle patrzy a w wodzie w wiaderku złota rybka. I jak to złota rybka, prosi żeby ją wypuściła a spełni jej największe marzenie. Kobieta pomyślała i mówi, chciałbym być wiecznie szczęśliwa, nie pracować a mieć wszystko, nie mieć obowiązków... Nagle zahuczało, zagrzmiało i ....złota rybka zamieniła kobietę w mężczyznę.

Gość kalkkejejjjj
Wiecie dlaczego dziewczyny nie chcą wychodzić za mąż? - bo dla 25dkg kiełbasy nie opłaca się trzymać całej świni w domu:P

moze i nie w te strone szowinizm ale niech tam:D Przychodzi pijany chłop do domu. Zamknął drzwi i na całe gardło z progu krzyczy: - Przyszedłeeeeeemm! Ostrym ruchem nogi, zrzuca lewego buta, ten ulatuje w koniec korytarza, potem, zrzuca prawego, który zostawiwszy na suficie ślad podeszwy, pada na podłogę. Silnie klnąc pod nosem, i czepiając się rękoma ścian, przechodzi do kuchni,gdzie wywraca stół, taborety i rozbija naczynia. - Kuurrwa przyszedłemmmm! Następnie, przechodzi do pokoju, zrzuca z półek wszystkie książki, wywraca telewizor, bije kryształową wazę. I znowu na całe gardło: - W domuu jestemmm! Przechodzi do sypialni, zrywa z łóżka prześcieradło, rzuca je na podłogę i depcze nogami. - Przyszedłeeemm... W domuuu jeestemmm! Nareszcie opadłszy z sił, pada plecami na łóżko i wzdycha: - Jak zajebiście być kawalerem... - Mezczyzn trzeba trzymać krótko... - Maksymalnie do rana. 🖐️

Gość Lug
Dlaczego po stworzeniu kobiety, Bog nie stworzył nic więcej? Po co? Już stworzył coś doskonałego. Jak skupić 100%centową uwagę mężczyzny? Chwycić go za jaja.

Gość kriso
Pozdrawiam wszystkie piękne Panie i Damy sypiące kawałami o Panach:-) bardzo wszystkie mi się podobały i nie prawda że nie potrafimy się śmiać z siebie:-) Szkoda tylko, że odnosi się wrażenie, że podnosicie wy drogie Panie w ten sposób swoją wartość. naprawde musicie się na nas wyżywać aby poczuć się dowartościowane??? chyba nie jest aż tak źle?:-))) Acha jeśli chodzi że jesteście tak bardzo rozwinięte od nas to chyba dla was lepiej, bo jeśli tylu facetów półgłowków zostaje uczonymi, wynalazcami to aż strach myśleć co by było jakbyśmy byli na waszym równym poziomie, oooooojjjj kiepsko was widzieć drogie Panie:-))))))

Gość K.a.k.a.o.
Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki? Ładnie wyglądam? A facet: Na razie tam nie wchodź:-P

Gość chłodnik
Marie Read -A dlaczego faceci są jak kafelki? -Jak je dobrze ułożysz możesz deptać przez całe życie. daj mi swój numer a zmienisz zdanie co do kafelków

Gość zwykłyfacett
zajebiste poza tymi dotyczącymi inteligencji, które jakos nie bardzo pasują. wystarczy przejrzeć topik. niektóre (bardziej dowartościowujące niz zabawne) powtarzane po kilka razy... nie potraficie czytać, czy zapamietać co było na poprzedniej stronie? nawet najlepszy dowcip powtarzany w kółko przestaje być śmieszny...

Gość Deklan
Na czym polega podział obowiązków między kobietami i mężczyznami? -Ona gotuje, on je.. -Ona sprząta-on brudzi.. -Ona prasuje- on gniecie..

Gość P.Szowinista.
Prędzej feministyczne niż szowinistyczne. Szowinistyczne macie drogie panie np. : - Czym się różni kobieta od komara? - Tym, że gdy komar ssie, to nie trzeba go głaskać po głowie.

Gość gość
Przychodzi baba z grubą d**ą do lekarza. - Panie doktorze proszę mi coś poradzić, mam takie małe piersi. - Proszę 2 razy dziennie pocierać się papierem toaletowym miedzy piersiami. - A to pomoże? - D***e pomogło

Gość a wszystkie kawały wymyślili
faceci więc i tak jesteśmy lepsi

Gość gość
Faceci nie są lepsi bo wymyślają durne kawały o kobietach a wiec musza się dowartościować=są gorsi i głupsi xD

Gość gość
Up ktoś cos ma ostrego jeszcze ?

Gość gość
siedzi misio na kanapie i tak ,uli w pupie drapie ! . Co wydrapie to zajada bo to smaczna czekolada ! .

Gość gość
na lekcji geografi .uczen pyta nauczyciela . Psorze moge wyjsć ? . Prosze ! ,odparl psor . po chwili wraca ,mowi do kolegi . Ty .dyrektorka woła cię do sekretariatu . Kolega wstaje podchodzi do drzwi ,pyta . Po co ? . na co uczeń . do kolegi ! . Ponoć síana tam narozrzucałeś , i trzeba to posprzątać .

Gość jacekl
drogie Panie , uważacie , że my mężczyżni nie umiemy się z siebie śmiać, no to posłuchajcie: najlepszy jest facet po 60-tce, bo jest jak meteorolog, z tyłu wiatry, z przodu opad