Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomarancza czerwona

gdzie trzymacie OSZCZEDNOSCI?

Polecane posty

witam moze na forum slubnym doradzicie cos madrego :-) Pod koniec przyszlego roku planujemy slub i chcemy cos przyoszczedzic- bo wydatkow bedzie co niemiara... Gdzie najlepiej zalozyc konto zeby co miesiac odkladac tam po pareset zlotych? Domowa skarpeta odpada bo jak nas przycisnie- to pieniadze sie rozejda ;-) Czekam na Wasze dobre rady:)

Gość okropne to
na koncie na ROrze bądz kredyt wez.Poco oszczędzac i zaciskac pasa , ja tam pozyczkę raz dwa wezme i nie musze zaciskac przez rok pasa, a potem z męzem powoli sobie spłacimy bez stresu

Gość w karspetce
:D

ja od przyszlego roku bede splacac kredyt studencki- wiec za duzo tego dobrego jak na poczatek wspolnego zycia ;-) ale z drugiej strony wiem ze wesele sie zwroc - poprostu znam gest mojej rodziny- wiec moze masz racje z tym kredytem dzieki

Gość kop
w skarpecie

Gość tralalalalalaaaaa
polecam Mbank- nic sie nie placi za prowadzenie konta

Gość ona1976
zainwestujcie w papiery wartosciowe na rok...jezeli nie chcecie ryzykowac w akcje...kupcie obligacje o stalej stopie procentowej..

Gość tralalalalalaaaaa
powaznie w mbanku nic sie nie placi. Ja mam konto, nie jestem studentką (ekonto). Wejdz na ich strone i poczytaj.