Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oprocz diane

Tabletki anty dobrze wplywajace na cere

Polecane posty

Gość oprocz diane

czy zauwazylyscie ze antykoncepcja wplynela tez pozytywnie na wasza cere? mam na mysli inne tabletki niz diane

Gość sajgdjas
yasmin, cilest, regulon

Gość oprocz diane
pomogly wam?

Gość oprocz diane
??

Gość pooodnoosze

hehhehe zobaczysz jaka będziesz miała cerę jak już te tabsy kiedyś odstawisz :O :O ja NIGDY nie miałam ani jednego syfa na twarzy (kolezanki zawsze mi tego zazdrościły) brałam tabletki 2 lata, odstawiłam i teraz syf na syfie syfem się podpiera :O :O koszmarrrrrrr p.s i to nie tylko ja tak mam bo wiele dziewczyn po odstawieniu ma pooraną buźkę , dekolt albo plecy mi poszło na buzię :O

Gość rigevidonka
ja po regulonie miałam koszmarną cere teraz biore rigevidon ale babka powiedziała ze tabletki nie poprawiaja stanu cery tak od razu...czasami trezba troszke poczekac na rezultaty:)

rigevidonka ---> zobaczysz co się stanie z Twoją cera jak odstawisz :O :O p.s też brałam Rigevidon

Gość rigevidonka
ale ja przed braniem tabletek miałam straszna cere i ciągle brałam na to antybiotyki...a nie moge przeciez całe zycie brac antybiotyków:)teraz widze poprawe

Rigevidonka ---> a ja przed braniem tabletek miałam IDEALNĄ cerę, nigdy ani jednego pryszcza a moja koleżanka, która zawsze miała pełno syfów zaczęła brać tabys m.in po to, zeby się ich pozbyć i jak odstawiła to przez 4 msce z domu nie wyszła :O i wydała już tyle kasy na leczenie że łeb spada :O :O p.s antytabsy wcale nie są dużo lepsze od antybiotyków :P te i te szkodzą :P

Gość rigevidonka
a ja jeszcze dłuuuuuugo nie mam zamiaru odstawiac tabletek anty ;)

rigevidonka ---> prędzej czy później to zrobisz 🖐️ i wtedy pogadamy jaką masz cerę :P :P

oj teoria nie strasz;) zależy jakie się bierze tabletki, jakie się ma predyspozycje, jaki organizm. mi po odstawieniu nie stało się z cera absoltnie nic....mimo że brałam tabletki o lekko androgennym działaniu i wszyscy mnie starszyli....

Gość rigevidonka
tez uwazam ze to zalezy od organizmu i nie mozna uogólniac...to tak samo jak z tymi skutkami ubocznymi w czasie stosowania tabletek anty...jedne je mają a inne nie...jedne tolerują takie tabletki a inne muszą zamienic;)

Mia ---> nie strasze :P ale wiesz jesli ona już przed braniem tabsów miała problemy z cera to jest duże ryzyko, ze po odstawieniu będzie miała jeszcze gorzej :P :P na naszym topiku 3 narazie odstawiły i każda ma problemy z syfami a na topiku koniec z tabletkami wszystkie :P

coż...wiadomo że u osób które miały okropne problemy z cerą całe życie a pozniej sięgaja po androgenny środek ryzyko ze wszytsko wróci jest ogromne...ale są wyjatki wiec nalezy mieć nadzieje że bedzie się tym wyjatkiem:P poza tym kiedy ktoś całe życie mezczy się z tymi obrzydliwymi pryszczami tak że juz mu psychika siada...to i tak lepiej pozbyć sie problemu na kilka lat i odetchnąc z ulga a po odstaiweniu troche pocierpieć(pisze trochę bo uwazam że nad wszystkim da się w koncu zapanowac: ) niż meczyc się ze sobą dalej nie poznając co to jestchoc chwila ulgi od wiecznych problemów z cerą:)

hej teorka! mam nadzieje ze nie masz racji:P mi sie cera poprawila... nie mialam zlej ale teraz noge powiedzoec ze mam lepsza;P ja mam cilest

Nelke 🖐️ ;) Mia znaczy wiesz ja kolezance życze jak najlepiej ale moje podejście jest sceptyczne :P nie wiem może dlatego, ze przez ponad 2 lata brania nie miałam ANI JEDNEGO skutku ubocznego, który wskazywałby że coś jest nie tak a mimo to po odstawieniu mam taki ryj niewyjściowy, że aż przykro :P a podkreśle raz jeszcze nigdy w życiu syfa na twarzy nie miałam , ani przed @ , ani po @ :P a teraz mam :O

\"a mimo to po odstawieniu mam taki ryj niewyjściowy, że aż przykro \" :P:D ty i te Twoje teksty teoria:) ale wiesz...skoro nigdy nie miałaś pryszczy...to może teraz właśnie nadszedł twoj czas na nie. moze pojawiałby sie i mimo stosowania tabletek. moze zaczęłąś dojrzewać:P;)

haha ale Cie Mia podsumowala:P dobrze Ci tak;P teraz to wiesz jak to jest jak sie budzisz a na szczycie nosa wieeeelki wulkan:P

eeeeeeeno weźcie :P w wieku 24 lat nagle zaczęłam dojrzewać ?? :P za późno chyba :D ale może mie cycki urosną ? :classic_cool:

moze moze:P mi urosly po tabletkach:) w sumie to tylko On sie z tego cieszy... ja mniej... musialam pozmieniac staniki:(

mie nawet po tabsach nie urosły 😭 no ale skoro teraz dojrzewam to kto wie :P :P :D

wiesz.. lepiej teraz niz zatrzymac sie i NIC a ktory masz nr ? jesli mozna Cie tak... no wiesz.... wyoytac?

nr czego cycków ?? łeeeeee najmniejszy :classic_cool: :classic_cool: widziałaś zresztą moje zdjecia :P :P :D

nie cyckow:D stanika:P nie wpatrywalam sie w cycki akurat;P

nie wiem , nie znam się :D tzn nie patrze nigdy na numer tylko mierzę sie weź przypatrz :D :D

ok to popatrze:) moich nie widac na zdjeciach kore Ci poslalam.... chyba:)

asz ty swintucho:P tak jak nas nazywasz.. piczko:P mialas patrzec na twarz nie na cycki;P ja patrzylam