Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxAgnieszkaxxx

Zespół z Mikołowa

Polecane posty

Gość xxxAgnieszkaxxx

Hej! Chcialabym ostrzec wszystkich, ktorzy chca lub juz zamowili zespol ,,Kaprys'' z MIkolowa na swoje wesele.. Ja mialam swoje wesele w pazdzierniku ubieglego roku i wlasnie przez ow zespol nie wspominam go tak jakbym chciala.. Zachowywali sie skandalicznie! Nie dosc ze grali cos a la disco polo (ogladajac kasete bylismy pewni ze graja muzyke biesiadna, slaska i goralska), robili tak dlugie przerwy, ze wszyscy goscie siedzieli w parku kolo domu przyjec, nie robili konkursow wbrew podpisanej umowie a co najgorsze zaczepiali obsluge, lider zespolu upil sie juz kolo 20.00 i zaczal miec do mnie i meza pretensje, ze nasi goscie sie nie bawia (hmm faktycznie to my mamy zabawiac gosci na wlasnym weselu!!!) awanturowali sie i zaczepiali a na samym koncu w bezczelny sposob podrywali moja kuzynke, beztrosko klepiac ja po posladkach.. Apeluje wiec: zastanowcie sie 10 razy zanim zdecydujecie sie na ten zespol, bo moga miec ,,kaprys'' i rozwalic Wam cale wesele. Pozdrawiam, Aga

Gość DarkHair82
Matko, a ja ich zamówiłam na czerwiec bo też widziałam kasetę i grali super ;( w tej sytuacji boję się, żeby u nas takie rzeczy nie miały miejsca.. Co ja mam teraz zrobić, przecież nie znajdę zespołu trzy miesiące przed weselem??!! Pomóżcie..Może znacie jakiś zespół bezrobotny 16 i 17.06.2007??

Gość I zapłaciłas im
O maaatko...

Gość xxxAgnieszkaxxx
Nie calosc ale wieksza czesc placilismy przed weselem niestety :( ale trzeba naprawde na gnojkow uwazac, niby tacy usmiechnieci i mili a potem wychodzi szydlo z worka..

Gość Oszukana przez kapelę
Wpisz tą nazwę w topiku na forum - jest tam temat o złych zespołach. Dzięki za ostrzeżenie.

Gość DAREk-MONIKA
bardzo prosze nie piscie o nich zespol to banda nieudacznikow alkoholikow kazdy kto jest jeszcze przed weselem a podpisal z nimi umowe powinien jak najszybciej zrezygnowac z ich "oryginalnego wystepu" ale dziewczyny nie martwcie sie najwazniejsza jest milosc jak chcecie miec pozadny zespol to tylko taki ktory jest sprawdzony

Gość Tarnowianin
Mam nadzieję,że kapela Kaprys z Białegostoku tel.086-863-627 i kapela Kaprys z Gołuchowa tel.0507 126 693 to solidne,przewidywalne firmy godne polecenia.Napisałaś Agnieszko,.."Kaprys z Mikołowa"...co by było gdybyś napisała tylko Kaprys ?Czasem słuszne uwagi ,mogą robić "złą robotę" (lub dobrą,kiedy kapela jest warta takiej opini),ale wszystko wymaga precyzji,co w Twoim przypadku uczyniłaś.

Gość Kolejny moralizator
A co by się stało, gdyby twoje rady przyprawiły kogoś o zawał? Daj sobie spokój z tym mentorskim tonem :/

Gość Do Kolejny moralizator
Jakis pojebany jestes czy juz tak sie urodziles?Co Cie interesuje jakis ton tej dziewczyny.Skup sie lepiej na temacie a jak nie masz nic do powiedzenia to wypierdalaj na forum dla zawalowcow bo widze ze masz przed tym jakies obawy.

Gość Kendzia
Aga to co Ty tu opisalas o Kaprysie to jest maly pikus.Mozesz sobie wyobrazic ze ten niby lider zespolu Mateusz tak sie uwalil na weselu mojego brata ze zwymiotowal:/To bylo straszne.Moj ojciec chcial go zabic,musielismy go trzymac zeby nie doszlo do tragedii a ten muzykancik nawalony smial sie glupkowato do niego tym samym go na maksa wkurzajac.Gdy wlascicielka lokalu zwrocila mu uwage to nazwal ja "ruda suka".Tego bylo za wiele i wlascielka wezwala ochrone Juwentus i wyniesli go za lokal.Jego koledzy chcieli grac dalej.przepraszali,tlumaczyli go,ze ma takie problemy z alkocholem itp ale tata powidzialze maja natychmiast zmiatac i reszte wesela bawilismy sie na CD:/

Gość Niezły Sajgon
Przed takimi powinno się ostrzegać!!!!!

Gość Do Do Kolejny moralizator
Widzę, że masz problemy z myśleniem - za dużo alkoholu czy baranków o ścianę? Tekst odnosił się do TARNOWIANINA. Wróć do szkoły i poproś panią, żeby dokładnie tłumaczył ci teksty, które czytasz, może unikniesz robienia z siebie skończonego, wulgarnego idioty :/

Gość DO Dark Hair 82
Polecam Ci zespol Student z Żor,naprawde rewelka.A do KENDZI,Boze wspolczuje Twojemu bracikowi ale mu wesele zniszczyli....

A napisales ze to tekst skierowany do tarnowianina?!No wlasnie przymule!Niestet nie moge poradzic Ci tego samego z ta szkloa bo jest juz za pozno ale jest jedno rozwiazanie,strzel sobie w glowe przynajmniej bedzie jednego idioty i pojebanca mniej

Gość Trzeba MYŚLEĆ a nie bluzgać
Zainwestuj swoją energię, którą wykorzystujesz w obrażanie, w naukę myślenia.

Gość Te bluzgacz. Nieuku.
Sprawdź w słowniku, kim jest moralizator i dopiero potem obrażaj innych. Autor posta o nicku "Kolejny moralizator" (pierwszy), ma całkowitą rację a ty jesteś błaznem, który nie rozumie czytanego tekstu.

Niestety rady dla Ciebie nie ma bo trudno radzic cos opoznionemu zeby zaczal myslec ale tak jak napisalem wczesniej ZABIJ SIE.Przemysl to

Nastepny pojeb.Bluzgacz to byla Twoja matka oprocz tego ze oczywiscie nadal jest stara kurwa

Gość O moj BOZE..
Zwymiotowal??To jest jakis wiesniarski zespol.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość O rany...
Gorzej, niż gorzej...

Gość rudy34
ludzie dlaczego zapraszacie na wlasne wesele jakis tandetny zespol polecam zespol KOMBI jest troche drozszy ale jest super

Gość Zespol KAPRYS
Kendzia zaponiała jeszcze dodać, że tuż po oczepinach rozebrałem się do naga, siadłem "po turecku" na środku sali i zaśpiewałem do bezprzewodowego mikrofonu piosenkę "Chłupy welcome to" Z. Wodeckiego :) Kocham fora dyskusyjne :)

Gość Zespol KAPRYS
Dlla nie wiedzących i co chodzi. Autorem postu jest sfrustrowany właściciel restauracji/domu przujęć "Eliza" z Katowic. Post na jego temat jest na różowym forum dyskusyjnym pod adresem: http://users.nethit.pl/forum/read/wesele/4401986/ Mateusz

Gość Zespol KAPRYS
Poza tym jak pisze Kendzie "Jego koledzy chcieli grac dalej..." Póki co od 8 lat gramy w dwuosobowym składzie, więc w momencie gdy byłem "wywieziony" przez ochronę z "Juwentusa" na sali powinien zostać tylko mój kolega :P a nie "koledzy"

Gość Mateusz_
Życzę powodzenia w szukaniu zespołu na 16.06.

Gość Tarnowianin
Tak czytam i myślę,dlaczego tyle "dam" was nie docenia?Pomimo uwag,nazwa Kaprys będzie znana...Moja recepta jest prosta...,mniej dymu,przesadnych inwestycji w oświetlenie,a więcej "muzy"i umiejętności w unikaniu konfliktów,w których jedna strona jest mądrzejsza od drugiej.Nie mnie ferować wyroki,ale w bajkach jest zawsze "ciut " prawdy...,i morał na końcu:)

Gość Kendzia
No widze ze Kaprys w wlasnej osobie.Niestety nie jestem wlascielem zadnego lokalu debilu a chcialabym bo to kaska nie ziemska.To ze teraz gracie we dwoch znaczy tylko tyle ze dwoch jest juz na odwyku a co do tego rozbierania sie to malo nie brakowalo.A w ramach wyjasnien to moj brat nie mial wesela w jakies elizie tylko w Kimie tepaku.Zajmnij sie lepiej leczeniem swojego nalogu a nie pisaniem pierdol jaki to niby fany jestes.Jak potrzebujesz pomocy to moge Ci przyjechac na ten Mikolow i "wyleczyc Cie"

Gość Kendzia
a i przeczytajcie sobie uwagi TARNOWIANINA bo dobrze wam radzi,wiecej muzy a nie zadymy

Hehe widzisz \"szefie\" jak wpadłeś. Zawsze gralismy w skladzie 2 os. tak ze to nie o nas mowa. Tak też się składa, że właścicielka KIMu nas poleca - wystarczy zadzwonić i zapytać sie czy ma jakiś zespół godny polecenia na wesele :) - wymieni nas na 1-szym miejscu :)