Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*jolie*

topic dla 18tek !!

Polecane posty

Dobry wieczor :) Musialam tutaj zajrzec, ostatnio malo pisze bo zwyczajnie nie mam czasu by siedziec dluzej przy kompie. Bylam dzis u fryzjera, skrocilam troche wloski, wymagaly juz tego bo strasznie koncowki byly suche i sie rozdwajaly, teraz jest ok :) Ja jutro mam prezentacje z angola a oczywiscie nic nie napisalam. Jest tu jeszcze ktoras z was ?:)

Jestem,jestem :) A ja juz zostawiam włoski w spokoju,chcę znowu mieć długie(teraz mam do ramion) bo juz mi sie znudziły :D A na jaki temat ta prezentacja?:)

Ja mialam do lopatek, skrocilam moze z 2 cm :) i wycieniowalam troche. Prezentacja na temat mundurkow w szkole, za i przeciw. Nie umiem angielskiego wiec nie zrobilam, zreszta bylam dzis na zakupach i nic mi sie juz nie chce robic :P Czy tutaj jest mowa o jakims spotkanku 18stek ?:)

Po zakupach jesteś usprawiedliwiona :D A no była-zjazd osiemnastek :) Tyle ze mieszkamy w róznych częściach Polski wiec moze być problem ;) No to jak o mundurkach to wystarczy ze powiesz NO i już :D

Ja tak samo ale jutro O CUDZIE :D mam na 9.30 więc będę spać i spać i spać...;) Też chyba zaraz idę spać.Będziesz zdawała niemiecki na maturze?:)

Angielski,o ile w końcu troche bardziej sie przyłożę :) Lecę spać,moze przysni mi się cos fajnego albo ktoś ;) Dobrej nocki i trzymaj się jutro na angielskim! ;) Buzka! :)

to znowu ja.. :) hm.. ja tez planuje isc do fryzjera, po jutrze:) dlugosc wlosow zostawiam, mam do ramion, ale cos pokombinuje, grzywke na bok czy cuś:) hm... ojej ziewam.. juz na serio ide spac:) pa:* a spotkanie, za dwa lata.. kto wie :)

Hej Dziewczynki i Ty Łukaszu!Widzę że od wczoraj nikogo nie było.Jak tam dzień minął?Mi spokojnie ale zmęczona jestem bardzo.Na jutro zero nauki więc dziasiaj odpoczywam całe popołudnie :)A wy jakie macie plany?Buzkam :)

Ja mam rekolekcje i nic nie robie :D Szukam jakiś fajnych butów i szortów, i w ogóle na lato... Miałam iść w niedziele do zoo, ale nie poszłam, bo się nie odzywał ten... aaa! Ech, ja nie mogę z nim, ale zrobię dla niego wszystko. Szkoda, że nie jesteśmy już razem... Mam pytanie, nie wiem czy już było. Gdzie się wybieracie na studia?

Też poszukuję fajnych butów ale jeszcze nic nie znalazłam.Na studia wybieram sie...hm wiesz jeszcze nie mam planów konkretnych co do kierunku i przyszłego wyksztacenia.Najpewniej coś związanego z geografią lub historią,byc może jeszcze polski+histroria.Ale gdzie to jszcze nie wiem.A Ty?To czemu nie jesteście razem?Nie wyszło? Pozdrawiam :)

Pisałam o tym gdzieś na początku. Po prostu okazało się, że chce poznać mnie lepiej, bo nie widzi we mnie tylko głupiej lalki do ściskania ;) Jeszcze pewnie coś z tego będzie. Zobaczymy się w piątek... Nie wiem, ile potrwa to \"lepsze poznanie się\". A ja znalazłam: http://www.allegro.pl/item176782995_michael_kors_jedyne_na_allegro_.html Tylko teraz muszę znaleźć coś podobnego w sklepie... Tzn. nie do końca mi się podobają, ale coś w tym stylu. Wolałabym spokojniejszy kolor, np. granatowy albo szary i trochę inne paski :)

P.S. Właśnie się zastanawiam czy iść na Akademię Medyczną czy na Politechnikę. Mam bardziej matematyczny umysł i bardzo podoba mi się inżynieria chemiczna i procesowa na polibudzie, ale jak nie dam rady z matmą, to chyba farmacja. Jestem w bio-chem-fizie.

Gość osiemnastek
witam wszystkich:) ja dzis chyba bede sie uczył a na studia to chyba na ekonomie lub cos podobnego a i te buty całkiem całkiem troche wyzywajace ale jak bedzie spokojnieszy kolor to super

hmm witam :D ja za pare mieszkow skoncze 18lat wiec chyba sie dołącze ;) Coz pogoda zajebista a ja mam zajebistego doła....latwo sie domyslec przez co ,a raczej kogo;P

Nie rozumiem tego, czemu najczęściej smutno jest przez chłopaków :P Obawiam się tylko, że te buty nie są za wygodne, dlatego koniecznie muszę przymierzyć je w sklepie. W stolicy na szczęście nie będzie z tym problemu. Tylko jeszcze te cholerne szorty! Kurcze, jakieś ładne by się przydały. Mi się podobają takie: http://www.activeendeavors.com/product.asp?deptid=4337&listtype=d&pfid=AED16383 Kurcze, studia trudne będą, ale teraz też nie mam fajnie :(

Gość osiemnastek
no coz przez dziewczyne tez idzie cierpiec i miec doła ale trzeba myslec pozytywnie

hej dziewczynki i chlopcy :)hmm obżeram sie własnie lodami truskawkowo- smietankowymi, aaa! utyje:P oj tam.. 🌻 jaskrawa szarosc - ja tez cos zwiazenego z historia, chcialabym prawo.. :) a ja szukam kurtki wiosennej, buu, w sobote ide na duuuuze zakupy, a co:P przeciez kobieta jestem:) dzisiaj dostalam 4 z angola:P

gratuluje *jolie* :) A ja już jutro zrzucam kurtkę wiosenną,bo dzis juz było mi za ciepło :) Też sie wczoraj rożkami waniliowo truskawkowymi objadałam,jutro też z koleżanką sie na nie umówiłam ;)Przynajmniej tyle bedę miała przyjemności z życia ;) A ja miałam 2klasówki,ciekawe jakie wyniki będą . Łukasz zgadzam się-to jest właściwe podejście ;) Ostatnio wrzuciałam na luz jesli chodzi o sprawy damsko męskie.Zadzwoni-ok,nie zadzwoni też ok.Zechce sie spotkać ok jak nie to jeszcze lepiej pójde z kumpelkami na lody truskawkowe :D A nie bycie w zwiazku ani nawet nie bycie zakochaną to nie koniec świata,akurat ostatnio mi z tym bardzo dobrze :)

dziekuje:) a ja rano wstalam, i jak zobaczylam ze jest -3 stopnie o siodmej rano to sie wystraszylam i ubralam sie w zimowa... ale potem sie cieplo zrobilo... :) nieźle... ja tak samo, najchetniej byc wolna, i niemiec zadnego przydupasa obok siebie:D

no wlasnie.. mnie sie chce spac, dzis z nowu nie spalam!!!!!!!!!!!!:(

Oluś ale czemu Ty nie śpisz po nocach?;) A mi sie dzis śnił kolega a ,w ogóle jakiś walniety sen miałam,ze niby bylismy parą czy coś takiego :D Nierealne :P

no to oby sie spelnil :) ja w nocy spie,a zasnac nie moge bo... sama nie wiem:( ale o 21 ide spac dzis nie ma co :P jutro rekolekcje wiec luz;p

Mnie też jutro czekają 2 sprawdziany. Tak mi się nie chce :( A ja jutro idę zwiedzać sklepy. Pójdę sobie pooglądać te wszystkie D&G, Tommy Hiflingery i co tam jeszcze mają. A jak! I tak mnie nie stać :P, ale może coś fajnego podpatrzę :)

witajcie dziewczynki :) wpadlam tylko na sekundke, bo musze wracac do nauki.. dzis po szkole postanowilam pojsc na spacer do lasu :D mmm...jak bylo przyjemnie :D naprawde taka dawka tlenu dobrze robi :) no to lece...3mcie sie :* jutro pewnie nie znajde czasu, zeby tu wpasc :/