Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to prawda ze

ciaza leczy tradzik?

Polecane posty

Gość czy to prawda ze

leczy oczywiscie w cudzyslowiu bo nikt nie zachodzi po to by wyleczyc sie z pryszczy ale zastanowilo mnie to jak kolezanka powiedziala ze od czasu gdy zaszla bardzo poprawila jej sie cera

Gość zadna z was
nie zaobserwowala?

Gość jak urodzi
to wszystko wróci zpowrotem

Owszem, mi cera na jakiś czas się poprawiła, ale teraz niestety znów wraca do swoich pryszczatych zwyczajów :)

Gość wiec jednak cos
w tym jest

Niby w takie rzeczy nie wierzę..ale, zawsze miałam problemy z cerą. Dwa razy (w przenośni) byłam w życiu \"piękna\". W ciąży z synami:P Znajomi na każdym kroku mi powtarzali jak się zmieniłam \"po buzi\" Przy córce wyglądałam i czułam się jak pasztet;) Teraz też. Jest nadzieja:P (nadzieja matką głupich:D)

Gość gość
W razie wątpliwości możecie skorzystać z porady dermatologa online. Np. na stronie http://www.wirtualnydermatolog.pl możecie wysłać zapytanie ze zdjęciem lub skorzystać z przygotowanej porady.

Gość gość
Równie dobrze może się jeszcze pogorszyć.Moja znajoma zawsze miała wypryski a w ciąży jeszcze się pogorszyło.

Gość gość
nie prawda. podczas ciąży miałam co prawda dużo ładniejszą cerę, ale rok-półtora po wszystko wróciło do stanu poprzedniego

Gość gość
Ja przed ciąża miałam pryszcze ale nie rzucające się w oczy w ciąży od 8 tyg syf na syfie ze tak bez dko powiem cala ciąże pryszcze jakieś plamki, włosy matowei ssłabe ogólnie brzydki wygladalam. Trzy tyg temu urodziłam i jestem w szoku włosy mocne nie wypadają i cera w końcu gładka jeszcze lepsza niż przed ciąża nawet puder. Nie potrzebny a balam się ze po ciąży to dopiero będzie masakra:-) także zasady nie ma

Gość gość
Przed ciążą miałam trądzik, w ciąży- rewelacja, cera gładziutka, ja szczęśliwa, półtora roku po-znów masakra, muszę wrócić do leków.

Gość gość
NIE, NIE LECZY, ciąża to nie lekarstwo, choroba też nie!

Gość gość
no pewnie ze cos w tym jest, HORMONY

Gość gość
nie leczy, w ciazy cera się poprawia ale po ciązy wszystko wraca do stanu przed.

Gość gość
mi też się baardzo poprawiła cera, gładka bez żadnych defektów,ale teraz w 6 miesiącu coś mi zaczyna wyskakiwać.

Gość gość
Sama jestem właścicielką trądziku, że tak to zabawnie określę, jestem już w 7 miesiącu ciąży i nadal się pojawia, wcześniej był gorszy bardziej uciążliwy, jedyne co to tylko złagodniał, ale nie mam takiej ładnej cery jakbym chciała, miałam nadzieje, że podczas ciąży zniknie, myliłam się :(

Gość gość
Mi też w ciąży cera się poprawiła, do tego wzmocniły się paznokcie i włosy, które rosną wręcz za szybko bo muszę teraz maxymalnie co 3 tyg. włosy farbować :-o

Gość byla pm
jestem w 8tyg,nigdy cery nie mialam ladnej ale teraz mam jeszcze gorsza a wlosy jakies takie matowe