Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana s

Jakie najgorsze swinstwa moga mezczyzni zafundowac kobietom?

Polecane posty

Gość ana s

znacvie jakies?

Gość malutka_25
oj wiele hehe

Gość juz teraz po
zostawil mnie 2 razy w sylwestra..mieszkalismy razem.. ale on nie mial rozwodu i pod wplywem zony i swoich rodzicow zgodzil sie zostac z nimi i swoim dzieckiem.. do goziny 18 dzwonil i mowil, ze przyjedzie ..nie przyjechal, a za 1 razem to nawet tak mnie wyrolowal, siedzialam sama w 4 scianach bo nikogo nie znalam, o 22 juz spalam!! taki byl moj 1 sylwester..z nim..heh 2 natomiast..hmm..dowiedzialam si e juz o 12-13 ze nie przyjedzie...oczywisccie standardowo przez..tel..jak siedzialam u fryzjera..:D ..Wiecie smiac mi sie z tego chce.. a 3 spedzilismy razem...i chyba tak juz zostanie...:P PARANOJA

Gdy mówi ,ze Cię kocha ,nosi Cię na rekach ,a od trzech lat kocha inną i dla niej pisze wiersze i mówi jaki jest z żoną nieszczesliwy.A gdy wszystko wychodzi na jaw,wypiera się i klamie i mówi,że to moja wina.Potem zostaje z żoną,bo tak jest mu wygodnie,zapewnia,ze ją kocha,nosi na rekach,że tamta nic nie znaczy. Świat wali mi się na glowę....

Gość rytolmin
mogą je conajwyżej zabajerować, przedupczyć i zostawić. To betka w porównaniu do tego co robią kobiety oszukując ojców w sparwie prawdziwego ojcostwa.

Gość Wółnis 123456789
wmawianie facetowi, ę jest ojcem nie jego dziecka to straszliwym świństwem - nie ma większego ! Koobieta potrafi strasznie świnić ...

Gość slomiana wdowa
Rytolmin,ale to boli.Co kobiety robią facetom tez wiem.Wiec jest remis.