Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusinka

perfumy dla dziewczynki?

Polecane posty

Hej kobitki:) Mam pytanko:czy znacie jakieś ładne, dosyć trwałe perfumki dla małych dziewczynek? Chciałabym coś kupić moim damom, bo ciągle mi podbieraja moje:D Proszę o podpowiedzi, z góry dziękuję! :)

Gość nie....dzieci nie stosuja perf
um

Mam na myśli jakieś wody toaletowe czy perfumowane, coś w rodzaju witch, tylko że te akurat moje córki dostały na urodziny i zgodnie odmawiją popsikania się nimi, twierdząc,że śmierdzą paskudnie;)

Gość maja mają
:O ta rob z nich od najmlodszych lat male pustaki :O

ale problem...po prostu chcę,że by miały coś swojego fajnie pachnącego, niż używały moich,bo to trochę głupio,jak mała dziewczynka pachnie Diorem;)Kobietki już takie są, nawet te małe- chcą być pachnące i eleganckie;)

ale problem...po prostu chcę,że by miały coś swojego fajnie pachnącego, niż używały moich,bo to trochę głupio,jak mała dziewczynka pachnie Diorem;)Kobietki już takie są, nawet te małe- chcą być pachnące i eleganckie;) A poza tym, moje dzieci wcae nie są rozpuszczone:O

Gość _Aneta_M
Bardzo fajne dla młodych dam są "perfumy" FM . Naleza do nich nr 88 Strawberrt Friut ( zapach pozimoek, truskawek, malin ) Do tego jest zel pod prysznic , oraz nr 89 Chocolate Pudding ( czekolada z wanilią ) . Jezeli masz dojscie do dystrybutora tej firmy to zamow sobie u niego. Polecam .

Jest bardzo szeroka gama perfum dla dzieci ( nie tylko dla dziewczynek ). POszukaj na allegro, a także w sklepach firmowych Disneya. Na pewno można jes kupić na lotnisku oraz sklepach Disney\'a ( oprócz internetu jeszcze ), ale nie wiem gdzie jeszcze. Do tych co potępiają: oczywiście, ładny zapach = pustak :) No to teraz już rozumiem, ze te wszystkie autobusowe śmierldziele, tramwajowe spotniaki włochate to sami profesorowie :D :D :D No bo w końcu czym skorupka za młodu..... :)

Gość _Aneta_M
Shala masz racje :) jakie te baby durne >>> myśle , ze nie jest złym pomyslem, aby wpajac młodym dorastajacym pannom nawyk dbania o siebie. Ty nigdy za mlodych lat nie uzywałas zadnych zapachow, dezodorantow ? a moze i mydła ? Bo to dla niektorych tez rozpusta :P Smieszna jestes dziewczyno :O

Poza tym ja nie prosiłam o żadne komentarze, tylko o poradę:P Uważam,że dobrze wychowuję moje córki.Lubię od czasu do czasu sprawić im jakąś przyjemność, a perfumki niewątpliwie nią będą:)

właśnie Ty generalizujesz. Nie znasz tej osoby, nie znasz jej kultury, nie znasz jej dzieci i jej rodziny. Kto wie, może kulturą przewyższa Cię o całe góry...? Rozumiem, że potępiasz również te, które kupują córeczkom lalki barbie ( te nienaturalne , anorektyczki z wielkimi POMALOWANYMI oczami i w bucikach na wysokich obcasach )? Może szczotka do włosów to też snobizm, no bo kogo można wychować, jak od dzieciństwa propaguje się gapienie w luustro i czesanie loków.... Zastanów się troszkę zanim kogos obrazisz.

Boże...jaki smród:OMoje dzieci się myją:P Chyba już ci brakuje argumentów,skoro uważasz,że jak ktoś się myje, to już nie musi używać perfum, bo po co:O

Gość na_pewno
a może ładnie pachnący dezodorant?

Dobrze że napisałas, bo cieżko to było wywnioskować z twoich wypowiedzi :) Rozumiem, że nie muszę pisać do kogo kiruję te słowa?

jakie te baby.... - rozumiem, że ty używasz dla dzieci wyłącznie Linomagu, bo wszystkie inne kosmetyki typu nivea, bambino itd mają przyjemny zapach - a to już przecież \"śmierci\" deprawacją, czyż nie? :)

Do \"jakie te baby durne\"- ale Twoja mama wychowała osobę smutną,zawistną i złosliwą.............Przykre. ja polecam Naomi Campbell-moja corka uwielbia:)

Kasiu, a gdzie kupowałaś? Przyznam, że ja przewąchałam całą serię tych Disney\'owskich i żadne mi nie przypadły do gustu. No i cena... prawie tyle, co moje :)

Gość badylek
Ja mam 13 lat i używam Jennifer Lopez - Live. Zapach jest słodki, akurat dla tych mniejszych kobietek :D

Gość a w jakim wieku te córki
?

Gość robicie problem
"pustaki" jakby autorka topiku pytała "jakiej farby użyć dla małych dziewczynek żeby im włosy przefarobować i nie zniszczyć" albo "na ile maksymalnie może położyć się córka na soloarium żeby im nie zaszkodzić" łooooooooooooooooo matko - ale wy jesteście zazdrośnice, i co? pewnie za chwile któraś pojecie po matkach, które na takie perfumy wydają ok 100 zł bo same dezadoranty na 1,99 kupujecie hahahah - po co się było odzywać???

chciałam jeszcze złośliwie dodać, że takich perfumowanych niemowląt bez wątpienia wyrastają nie tylo pustaki, ale wręcz całe kamienice z pustaków i żelbetonu.