Gość Klaudiss Napisano Wrzesień 6, 2015 Znajomi mnie na nie bardzo namawiają Ale ja boję się tych chińskich wynalazków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niki29 Napisano Wrzesień 9, 2015 Od ponad półtora miesiąca jestem na Tybetańskich ziołach i 7,5 kg w dół, myśle że to nie jest źle. Zmobilizowałam się do aerobiku i byłam sześć razy w tym miesiącu i trzy na basenie, w tym tygodniu może dodam siłownię i saunę. Jeśli chodzi o apetyt to chyba rzeczywiście jem mniej. Rano śniadanko, potem jakaś zupka lub mięsko z sałatką i kromka chleba razowego na kolację. Pomiędzy tym jakiś owoc, w ciągu tego tygodnia zjadłam może 5 miśków haribo, jedną mleczną kanapkę, dwa cukierki, ogólnie jest oki, bo kiedyś mogłam zjeść 2 batony pod rząd, plus inne dziadostwa. Teraz łapię się na tym że 5 godz po posiłku czuję się jakbym dopiero co zjadła i szczerze powiedziawszy każdy posiłek mogłabym skończyć w połowie, chociaż i tak już mam dużo mniej na talerzu. Myślę że będzie oki, obym tylko w trakcie stosowania ziół nie miała jakiś dziwnych ataków bo się przestraszę. Aha, no i ta sprawa z tabletkami antykoncepcyjnymi, trochę się też przestraszyłam. ja biore yasmine i chcę dziecka ale nie teraz jak mam 73kg. no i jestem ciekawa czy jest ktoś kto skończył brać zioła Tybetańskie i jak jego organizm reaguje, czy możliwe jest utrzymanie efektów odchudznia po przerwaniu stosowania zioł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2015 Ziółka są oki :) 3-ci tydzień/4,8kg mniej :)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianowawtemaciezt Napisano Wrzesień 13, 2015 kupiłam kurację czteromiesięczną bo trzeba schudnąć 20kg i stosuje zt od tygodnia apetyt niesamowicie zmalał aż nie mogę uwierzyć ale na wadze nic nie widać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 Mario nie masz czym się jeszcze martwić. Ważne chyba że apetytu nie masz. Co to jest dopiero tydzień to jeszcze nic. Ja zaczęłam dopiero dobrze chudnąć w drugim miesiącu. Kochana musisz jeszcze trochę czasu poczekać na efekty. Trzymam mocno kciuki za ciebie w walce z kilogramami. Całusy Roma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyna 23 Napisano Wrzesień 18, 2015 Hej Ja też chcę schudnąć. Stosowałam wiele diet,ale niestety nie przyniosło to dużych rezultatów. Zioła zapowiadają się obiecująca,tylko gdzie można je kupić??? Nie chce żadnych podróbek. Ktoś coś wie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2015 Dziewczyna daj se pokój z tymi ziołami. 1000 x lepszy jest adipex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buba11 Napisano Wrzesień 18, 2015 Witam ja kupiłam 1 opakowanie. Pije od 2 dni i jestem na etapie częstych wizyt w toalecie. Jestem nastawiona dość sceptycznie. Zobaczymy. Ten smak wcale nie taki zły. Ja ogólnie jestem przyzwyczajona do ziół. Apatyt niesamowicie zmalał.Zobaczę co będzie dalej i dam znac. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grubaAlka Napisano Wrzesień 21, 2015 moje osiąnięcia po 46 dniach to 9,5kg Jestem z siebie taka dumna bo normalnie się odżywiam i mam osiągnięcia jakie chciałam. Zachęcam pozostałe kobietki nie poddawajcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2015 Hejka. U mnie 2,7kg ubyło po 19 dniach stosowania tej kuracji. Zobaczymy jakie będą dalej straty :) he he, dam znać na pewno. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tamarcia Napisano Wrzesień 25, 2015 Start od dziś:) już po pierwszym kubeczku przed śniadaniem i żyję he he ;) cel dallllleki 27kg będę relacje składać na bieżąco:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2015 Dziewczyny a jak dlugo was czyscilo po tych ziolach? Pije tydzien I dalej latam do toalety 6 razy dziennie...I mam biegunke.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2015 Mnie czyściło około 2 tygodnie. Tylko że przez pierwsze 2 dni za bardzo i na 4-5 dni zmniejszyłam o połowę stężenie naparu. Po tym czasie z powrotem wróciłam do stężenia podanego w instrukcji i do dzisiaj mam łatwe wypróżnianie i już nie takie nie wygodne jak w tych pierwszych 2 dniach. Schudłam już ogólnie 8,5 kg i spodnie spadają mi z pupy ;) Trzymam za Was wszystkie i za siebie mocno kciuki w dalszej drodze do wylaszczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2015 Ale dalej chodzisz czesto do toalety? Mnie jakos wcale apetyt nue spadl wrecz przeciwnie, jak mnie tak przeleci to dopiero chce mi sie jesc! Czy to minie? Pije ziolka 12 dni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2015 Nie już mnie tak nie goni. Aktualnie wypróżniam się jak nigdy dotąd, bez problemu 3x dzienie. Ale apetytu dalej nie mam i jem dużo mniej. Moja waga dalej leci w dół z czego jestem bardzo zadowolona. Co mnie martwi to duże koszty wymiany ciuchów :(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morelove_com_pl Napisano Październik 5, 2015 Zapraszam na moją stronę z najlepszymi kosmetykami w bardzo atrakcyjnych cenach! www.morelove.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KarinaM Napisano Październik 6, 2015 A u mnie minął pierwszy tydzień i tylko 1,4 kg spadł. Trochę jestem zawiedziona, bo naprawde nie mam apetytu, jem mało na siłę i same zdrowe rzeczy. Może to dlatego, że jestem po 50-tce, a wtedy wszystko wolniej idzie. Do tego wcześniej zbadałam cholesterol i za duży (277), co mnie martwi. Ale mam nadzieję, że kuracja Z.T. pomoże mi go zmniejszyć. Dzis idę z wynikami do lekarza który polecił mi te zioła i zobaczymy co powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość batiqe Napisano Październik 11, 2015 A ja dzisiaj zacznę je stosować. Moja kuzynka schudła na nich 17kg. Ja potrzebuje 8-10. Właśnie je zaparzyłam zgodnie z otrzymanymi instrukcjami bo zaraz również śniadanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2015 Niskokaloroczna dieta +czerwona herbata w 6mies,15 kg mniej,a nie tam jakieś wynalazki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2015 Wydaje mi się że zioła tybetańskie to nie wynalazek a dość stary specyfik. Mam 43 lata i pamiętam jeszcze jako dziecko 7-9 letnie że właśnie zioła tybetańskie stosowała z sukcesem moja mama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariannamG Napisano Październik 18, 2015 Jestem bardzo zadowolona. Dla mnie bomba pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Norkaxxl Napisano Październik 20, 2015 dzis rano moja waga wskazała 85.8 nareszcie zgubiłam juz 9,7kgczesc to pewnie woda ale i moze troszke słoninki . I mnie marzną paluszki a w nocy to spie w skarpetkach bo mam zimne stopy a ja tak lubie ciepełko,ogulnie jest mi chłodno .jak zejde ponizej 76kg to będe bardzo szczęsliwaprzy wadze 71 moje BMI wyniesie 25 i tak to juz by mogło zostac na zawsze na zawsze!!! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 Wczoraj dostałam zioła tybetańskie 4paki w prezencie na 43 urodziny. "Prezent" ;) od kochanej kuzynki. To mnie uraczyła :) teraz męcz się babo hehe. Nie nie, Ona jest kochana sama bardzo dużo schudła i też pomyślała o mnie. No to teraz do parzenia hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buba11 Napisano Październik 31, 2015 Witam jak pisałam i obiecałam 2015.09.18 daję znać. Piję 4 opakowanie bo dokupiłam jeszcze kurację na 2 miesiące. Już minęły częste wizyty w toalecie ale latam 2 lub 3 razy dziennie i fajnie się czuję. Jestem zadowolona bo schudłam 8,5kg a to niecałe dwa miesiące. Apatytu dalej specjalnie nie mam ale jem śniadanie, obiad i kolację tyle tylko że dużo mniej. Mam do zrzucenia jeszcze około 17kg . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KrakuskaDora Napisano Listopad 6, 2015 Ja wiele razy próbowałam różności. Na Ziołach Tybetańskich jestem już 21 dni. Super się czuję, śpię godzinkę krócej ale smacznie. W obwodzie zeszło mi 12 cm, a kilo 5,5 mniej. Najlepsze w tym wszystkim jest brak uczucia głodu, żreć się nie chce. Tylko muszę pamiętać ZT to nie czarodziejskie rośliny, ja od początku wdrożyłam dietę, rano jakiś mały jogurcik naturalny, albo jajecznica, obiadek późny to jakieś mięsko z warzywami, albo same warzywa na surowo lub duszone, albo rybka, dużo wody i kawa, kolacyjka (czasami) ogóreczek z pastą łososiową, pomidorek z sałatą, albo mały serek lait . Zero pieczywa, pyrek, makaronów, słodyczy. I co cudowne to że w ogóle nie mam na to ochoty. To jakaś rewelacja, poprzednio żadnej diety nie mogłam skończyć bo ciągle byłam wściekle głodna, na okrągło myślałam o jedzeniu, teraz muszę pamiętać by coś zjeść. Wcześniej po tygodniu diety miałam już dość i byłam zrezygnowana, dziś minęły trzy tygodnie, a ochota na dietkę coraz większa. W moim przypadku to jakiś cud (choć w nie nie wierzę). Zero skutków ubocznych same pozytywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2015 Witam Odsprzedam 2 opakowania oryginalnych ziół tybetańskich, niestety nie mogę ich pić ze względu na hemoroidy 2op-200 zł ( oryginalna cena 299) przesyłka gratis proszę o kontakt apliszka@pro.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martinna Napisano Listopad 9, 2015 No to do roboty. Dzisiaj przyszły zioła idę je gotować. Do schudnięcia....16-19kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2015 witam wszystkichusmiech.gif dzis postanowilam kontrolnie sie zwazycusmiech.gif i jestem zachwyconausmiech.gif nastepne 2kg w tyl czyli lacznie juz 7kg w 37dniusmiech.gif az chce sie zycsmiech.gif pozdrawiamusmiech.gif i trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margis Napisano Listopad 19, 2015 Ok. Rewelka jestem w szoku polecam mariola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zosia43 Napisano Listopad 27, 2015 Ja mam lenia na gimnastykę :(,ale mimo tego i tak jestem zadowolona z wyników-jestem ponad 10kg lżejsza(widać po sylwetce,bo znajomi pytają, czy nie jestem czasem chora), a mam taką budowę,że jak tyję to równomiernie, jak chudnę również,ale po ZT najbardziej ubyło mi w bioderkach,myślę,że na kolejne partie ciała przyjdzie czas(mam nadzieję,że biuścik pozostanie taki, jak jest-pracuję nad tym). :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach