Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Długopisik

Czy ktoś przepowie mi przyszłość?

Polecane posty

Gość Długopisik

Może ktoś na tym forum umie to robić, ciekawa jestem

Gość Kate skate
niedługo sie wypiszesz ;)

Gość Długopisik
Ale ja pytam serio

Gość SALOME W NOCY
Jesteś trochę za młoda i niezbyt jeszcze "ukształtowana", więc Twoja przyszłość też "migoce" i nie jest jednoznaczna. Jedyne, co jasno i wyraźnie widać to to, że nie masz głowy do pieniędzy, a MIMO TO zawsze je będziesz miała. To jest jakaś pociecha, nie uważasz?

Gość Brondynka
Salome, naprawde umiesz wróżyć? Powiedz czy czeka mnie jeszcze coś dobrego?

Gość dodra pobudka -jutro

Gość SALOME W NOCY
Brondynka - przez cale zycie bedziesz ciezko pracowac, ale to wlasnie praca da ci najwieksze szczescie. Spotka cie nieodzalowana strata, ktos bliski odejdzie za wczesnie, ale bedziesz silna i w nowym zyciu znajdziesz oparcie.

Gość Brondynka
Nie brzmi to pocieszająco, ale dziękuje Salome.

Gość Brondynka
Jak na razie to nie mam pracy, ani nikogo bliskiego...

Trudna miłość przed Tobą, całe życie będziesz nią \"obarczona\" ( to niekoniecznie mężczyzna, raczej dziecko. Ale nie wiem, czy Twoje własne). Wyborów dokonuj jednak pod wpływem rozumu, nie serce, bo Twoje serce myśli całkiem inaczej niż Ty. No i pamiętaj, że miłość niejedno ma imię. Nie ograniczaj się sama, nie bój się oceny, nie ulegaj zbyt wpływom, a osiągniesz to , co zamierzasz, pod warunkiem, że nie będziesz się sama oszukiwać.

Brondynka, nie mam nic wspólnego z przepowiednią dla Ciebie. Już pisałam, że moja jest wyłącznie ta z 23.45 i ta wyżej dla Markety_cz.

Gość Brondynka
A napizesz coś dla mnie?

Brondynko - napiszę Ci, ale nie teraz, muszę iść spać, bo odpadam. Jutro się tu odezwę. Na razie tylko układa mi się w głowie jakaś podwójność w związku z Twoją osobą. Żyjesz jakby w dwóch światach, całkowicie z sobą sprzecznych. Coś jakby sacrum i profanum jednocześnie.

Dziękuję serdecznie🌻 Muszę powiedzieć,że trafiłaś w sedno.Sama doszłam do wniosku,że będę musiała się kierować rozumem,to co czuje serce,muszę zostawić na boku.Niestety:( Jeśli chodzi o trudną miłość to ciekawe.......Dzieci nie mam,mieć nie będę.Jeżeli to nie chodzi o mężczyznę,a dziecko......:O Tak......Przestać się oszukiwać.To podstawa.:) ♥♪♫

Gość Brondynka
Salome, napisz proszę jutro coś wiecej, jak ci sie to ułoży, bo nic nie ronumię, może za to , ze ja blondynka :) Kolorowych snów.

Gość upupupup

Gość kobitka23
SALOME byłabym Ci wdzięczna gdybyś zechciała spojrzec również w moją przyszłość.czy widzisz w niej coś dobrego?dziękuje.

Gość Brondynka
Salome chyba dziś tu nie zajrzy, a my takie ciekawskie czekamy :)

Gość justysxxx
witam!:) czy mialabym tez szanse sie czegos dowiedziec?? :) otoz...czy w najblizszym czase znajde milosc? co w ogole mnie czeka? dobe zle rzeczy? i zcy da sie okreslic czy bede kiedys z B....?? pozdrawiam serdecznie:**

Gość Słoneczko Na Niebie
SALOME W NOCY ...jeszcze powiedz cos na moj temat...bardzo prosze...

Listopadowa>>> Jesteś osobą bardzo wrażliwą, odbierasz świat wszystkimi zmysłami niemal zachłannie, ale jakby \"do środka\" i choć w głębi duszy wierzysz w niezmiernie szczęśliwą gwiazdę, ponieważ wierzysz w siebie, to bardzo trudno pokonać Ci wielką nieśmiałość, która wynika głównie z obrzydzenia do sprawiania ludziom ( i nie tylko) bólu. Pozornie Twoje życie jest dość spokojne i obwarowane znajomymi regułami, ale musisz uważać, żeby to, co w sobie tłumisz ( pasja, chęć \"pokazania im\") - nie wymknęło się kiedyś nagle spod kontroli. Będziesz i to niedługo poddana próbie wyboru - z jednej strony bardzo klarowne i przejrzyste zasady, z drugiej dość pokaźne dobra ( nie tylko pieniądze), którymi będziesz musiała się podzielić i to nie do końca zgodnie z tym, co byś chciała. I właśnie wtedy uważaj.

Brondynka>>> Dziewczyno! Masz taki mętlik w głowie i w duszy! Nie łap stu rzeczy na raz, tylko skup się na czymś jednym i podążaj małymi krokami do celu. Frustracja powoduje, że zanim pomyślisz- palniesz, co masz na języku, a potem żałujesz. Jeśli chodzi o uczucia, to masz w zasięgu ręki to, czego szukasz, ale DOCEŃ wszystko to, co ludzie dla Ciebie robią, bo robią, a Ty się upierasz, że żyjesz w pustce. Wcale tak nie jest! Jedni myślą o Tobie, że jesteś aniołem, a inni , że wręcz przeciwnie, Ty sama nie wiesz, jaka jesteś i czego chcesz. Musisz usiąść kiedyś w spokoju i spróbować całkiem na zimno powiedzieć sobie samej prawdę o sobie niczego nie upychając Bóg wie w jakie zakamarki głowy i serca. Możesz być dokładnie taka, jaka chcesz być, tylko daj sobie samej szansę i spróbuj ustalić, JAKA.:)