Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Długopisik

Czy ktoś przepowie mi przyszłość?

Polecane posty

Justysxxx>>> Prawdę mówiąc - żadne B Ci nie jest pisane. Pisane Ci jest A i to podwójne!:) Masz na sumieniu pewną sprawkę sprzed paru miesięcy, która Ci jest drzazgą w duszy, ale nie powinnaś się zbytnio obarczać wyrzutami. Jesteś ciepłą i mądrą osobą, masz naprawdę dużo do dania, więc dawaj, tylko nie zapominaj o sobie. Biblijne \"kochaj bliźniego swego jak siebie samego\" powinno Ci być drogowskazem, pod warunkiem, że naprawdę się kochasz! Ludzie często uważają, że myśleć o sobie i robić coś dla siebie to jakiś wstyd, czy dyshonor ...i robią błąd! Naprawdę się pokochaj, nie krzywdź się, dbaj o siebie w każdym aspekcie, nie wstydź sie tego, że masz potrzeby! Jak sobie z tym poradzisz na co dzień, to już niewiele będzie rzeczy trudnych. Zobaczysz!

Gość DZIEWCZYNA ZE SLASKA
DROGA SALOME W NOCY! W sumie boje sie wiedziec , co mnie czeka w przyszlosci, bo jestem gleboko wierzaca/ale i tchorzliwa bo bede czekaz AZ TO SIE SPELNI/ i z drugiej strony- jestem ciekawa, czy sa jakies rady ,takie zyciowe, aby mi lepiej bylo w zyciu. wiem ,ze nie jestem perfekcyjna, niestety, ale jesli widzisz cos, co moglabym w sobie zmienic, cos, co by pozwolilo zyc pelnia zycia, by nie ranic innych, by sie cieszyc to bardzo chetnie przeczytam co napiszesz. nie chce wiedziec o zwiazkach, o rodzinie terazniejszej BARDZO! pozdrawiam

Gość bachantkia
a o mnie co powiesz??pliiiissss.uda mi sie??

Gość Słoneczko Na Niebie
SALOME W NOCY dziekuje i czekam🌻

Gość Brondynka
Ja wiem, że chcę być aniołem. Ale naprawde nikt mnie nie kocha. Nawet kochanek z internetu, młody i miły, ale przecież mnie nie kocha...

Hm ciekawia mnie twoje przepowiednie SALOME W NOCY zastanwiam sie czy to prawda mzoe napiszesz cos odnosnie mnie :) Niedawno bylam u wrozki :) aodnosnietematu moge kogos polecic ale osobka tylko ze slaska mieszkajacym blisko gliwic :)

Gość pomaranczka ...
SALOME W NOCY a jaka przyszlo0sc widzisz dla mnie?? czy spotkam nie dlugo milosc swojego zycia?? widzisz cos siekwego ??

Gość szkodaa
że nie z centrum...

JA ci moge powiedziec czy bedziesz miałą basen czy nie :P

Gość elektniczny kod
A co z moja przyszloscia??? Czy moje zycie bedzie lepsze?Co z praca mojego meza? Czy ja znajde prace? Czy skonczymy sie wkoncu klocic z mezem?

a nom ale byl jakis topic o wrozkach na kafe i tam jakas judyta pisala o jakiejs z warszawy

Gość długopisik
Salome a czy mogła byś powiedzieć jeszcze coś więcej? Czy bede z tym mężczyzną z którym jestem? jaka przyszłość przed nami... cokolwiek

Gość porranna rossa
A ja bym chciala wiedzieć czy znajdę wkońcu pracę bardzo będę wdzięczna za odpowiedz. Aha i jeszcze jedno czy w końcu rozwiodę się z mężem?

Gość Listopad
Jesteś albo świetnym psychologiem i z tego, co ludzie piszą potrafisz wyciągnąć doskonałe wnioski, albo siedzi w Tobie to coś, chociaż jestem trochę przerażona, bo zaskoczyła mnie trafność Twojej wypowiedzi na mój temat... Jestem za granicą i to prawda. Wiem, że w pewnej sprawie już kipi i niedługo będę musiała się na coś zdecydować... Zrobiłaś mi wielki głód wiedzy :D Chciałabym coś jeszcze usłyszeć, ale widzę, że nie jestem tutaj sama i coraz więcej i więcej chętnych :) BARDZO dziękuję Salome i pozdrawiam Ciebie. Natalia

Gość Irishka
Gdybys tu byla Salome w nocy....znalazla czas i checi...napisz tez cos o mnie...zyje zagranica, w czyms na ksztalt zwiazku ale to nie zwiazek...w tle gdzies miga facet, ktorego znam tylko przez internet (dziecinne wiem, ale nei tym razem)...czasem nie wiem gdzie zmierzam...Pozdrawiam...30.10.1983

hmm to moze mi tez cos napiszesz bo jestem na małym zakrecie i nie wiem co dalej robic......

Gość Halina 12.06.1965.
Pozdrawiam Wszystkich z tego topiku 🌼🌼🌼 Jak również i Ciebie SALOME W NOCY 🌼🌼🌼 Wiem że mam juz trochę lat , ale jeśli znalazłabyś i dla mnie chwileczkę to Bardzo Cię proszę , spójrz co tam tez i u mnie widzisz ? Jeszcze nigdy nie korzystałam z wiedzy wrózbitow , ale może to i szkoda. Bardzo prosze jeśli to mozliwe napisz mi coś o moim przyszłym zyciu. Moze będzie tam drogowskaz którą drogą kroczyć mam , albo czy znajdę miłość swego zycia , ale taką prwdziwą , a moze nie jest mi to pisane , więc przestanę marzyć i czekać i oddam sie pracy całkowicie. Prosze , czekam i dziekuję ❤️❤️❤️

Gość justysxxx
dziekuje bardzo za odpowiedz:) kochana....a powiedz mi co to mialo znaczyc "..podwojne A" ?? :) :*

Gość justysxxx
w ogole..to faktycznie zgadza sie to,ze cos mi lezy na serduchu z przed paru miesiecy...ehh:) jak bym czytala swoje mysli.... pooozdrawiam wszystkich cieplutko:)

Gość lenka-p1
Do salome w nocy. Może o mnie też coś napiszesz bo mam kilka dylematów?

Gość Goszon
Poje... stukało was wszystkich.... idźcie się lepiej poruchać bo chyba nadmiar nasienia w mózgu powoduje idiotyzm....

Gość Ona 65
Najwyraźniej tobie tego brakuje skoro od tego zacząłeś , biedaku...!!! też mi cię żal. Ale nie siedz przy kompie , bo samo nie przyjdzie , zacznij działać , wiosna idzie królewiczu !!! Pozdrawiam resztę forumowiczów🌼

Gość Goszon
Jak by co "Ona 65" to 17 letnia dziewczyna która się podszywa

Gość Nać
Goszon, mógłbyś już nic nie pisać?

Gość Goszon
spadakaj

Gość pomaranczka ...
SALOME W NOCY a jaka przyszlo0sc widzisz dla mnie?? czy spotkam nie dlugo milosc swojego zycia?? widzisz cos siekwego ??