Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Długopisik

Czy ktoś przepowie mi przyszłość?

Polecane posty

do.........haha ale naiwni to wlansie dlatego biore w tym experymencie, ciekawa jestem co mozna powiedziec o osobie na podstawie wpisow... tak wiec nie przerywaj! i siedz cicho , obiecuje ze wam napisze jak otrzymam od Salome maila pozdrawiam

Gość ja ci przepowiem
i sadzisz ze onie nie zauwaza twego wpisu? a to spryciarz z ciebie...

Gość lenka-p1
Ja tez wysłałam i czekam.

Gość gość111

Gość glupii jestescie ale zabawni

Witam:) Nie zrozumiałyście mnie, przynajmniej niektóre z Was. Nie chodzi mi o nick z kafeterii:) Chodzi o to, że nie musicie podawać swoich imion, nazwisk, dat urodzenia, wystarczy, że podpiszecie się \" gwiazdeczka\" czy inaczej, nieważne, chodzi o to, że nie musicie się obnażać z prywatności:) Nie mam szklanej kuli, kota, świeczek, kadzidełek, kart, czy innych akcesoriów :) . Kiedyś, będąc jeszcze dzieckiem zauważyłam, że widzę trochę inaczej niż inni ludzie. Nie wiem, na czym to polega, więc nie potrafię tego wytłumaczyć. Podam Wam przykład właśnie z dzieciństwa. Miałam może 8 lat. Stałam z moją babcią przed kamienicą, bo moja babcia rozmawiała z sąsiadką. Był wrzesień. Ta sąsiadka skarżyła się na coś tam, obie gorąco dyskutowały, słuchałam jednym uchem i nagle zobaczyłam tę sąsiadkę ( jakoś tak w głowie), jak siedzi przy stole kuchennym ( trochę starsza, niż ją widziałam wciąż rozmawiającą z babcią) i chowając twarz w dłoniach płacze nad zdjęciem męża. Wokół niej stoją ich dzieci i też płaczą. Zobaczyłam, że za oknem drzewa nie mają liści, ale nie ma śniegu To trwało może parę sekund. W tym czasie moja babcia coś tam tłumaczyła tej pani bardzo gwałtownie, więc jej przerwałam i powiedziałam ( a wtedy wtrącanie się dzieci do rozmowy było bardzo niegrzeczne) \"Babciu, nie krzycz na panią S.Niedługo umrze pan S.\" Dostałam w tyłek od babci, a pani S. pobladła nagle i popatrzyła na mnie jak na diabła. Jej mąż - człowiek w pełni sił był na służbie ( był milicjantem) i cieszył się świetnym zdrowiem. 1 listopada, w Święto Zmarłych Pan S. umarł nagle na zawał, mając niecałe 50 lat. Potem zdarzało się to często. Bardzo często zdarza się, kiedy jestem gdzieś np. w pociągu. Nie zawsze jest to dokładnie umieszczone w czasie. Czasem trudno się zorientować, czy to będzie zaraz, czy było, czy stanie się za kilka lat - jeśli kogoś znam osobiście - jest mi łatwiej, bo wiem, jak ta osoba wygląda, czy w tych \"wizjach\" jest starsza, czy młodsza itd. ale jeśli kogoś nie znam w ogóle - układają się pewne obrazy , paro sekundowe migawki, plątanina obrazu i słów, (naprawdę trudno to opisać). I ogólny nastrój. tak więc nie oczekujcie, że powiem Wam \" 16 maja rzuci cię chłopak\", czy coś takiego....tego nie potrafię...:) Tyle celem wyjaśnienia, jeśli ktoś ciekawy. Idę teraz na pocztę :)

Salome...ciekawe co piszesz. Ja mam sny, ktre sie sprawdzaja. I co najciekawsze po prozebudzeniu wiem czy by to sen \"bzdura\" czy sen, ktory sie za jakis czas sprawdzi...nie wiem skad, ale po prostu wiem...dlatego ciekawi mnie to, czym obdarzona jestes ty i ciekawi mnie co widzisz u mnie :)

Kurcze Salome ale mi przepowiedzialaś! normalnie w szoku jestem to co o mnie napisalaś dokładnie się zgadza. Napisałaś też że czeka mnie chyba dziecko (właśnie czekam aż dostane okres bo nie wiem czy nie jestem w ciąży). Zaniepokoiło mnie tylko to że to dziecko prawdopodobnie nie będzie z moim obecnym partnerem ale jest to dla Ciebei troche nie jasne i nie wiesz napewno... No cóż przeraziło mnie to bo ja nie wyobrażam sobie mieć dziecka z kimś innym jak z nim. No ale czas pokaże... Jeszcze raz bardzo dziekuję! A jak reszcie? co wam przepowiedziała?

Ja czekam naprawde z ogromna niecierpliowoscia az mi Salome cos powie...:-)

Gość piekarenka z piekarenki
Salome! Nie mam słów! Wszystko się zgadza! Aż się przestraszyłam! Nie prosiłam o wyjaśnienia sprawy sprzed kilkunastu lat, a jednak mi się rozjaśniło! Porozmawiałam z bratem i rodzicami, było tak, jak powiedziałaś! Podobno się za wróżby nie dziękuje, ale dziękuję Ci bardzo!

Gość pomaranczka ...
mi jeszcze Salome nie odpisala.czekam z nie cierpliwoscia. a wam co odp[isala??

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaaa
1977ja smieszny/a jestes

Gość pomaranczka ...
ja juz dostalam odpowiedz od Salome. hmmm napisala ze prawdziwa milosc spotakam dosyc pozna, dopira po 30 r.z.mmm a mi jeszcze bardzo daleka do 30. napisla jesczze duzo pare ciekawych rzeczy np. ze zmienie miasto, otoczenie i prace.Rzeczewiscie to prawda, juz nie dlugo sie wyprowadzam do innego mista, a za miesiac zaczynam tam nowa prace i zaczynam takze nowe studia juz po swietach. kurcze dlaczego po 30:) moze to sie jednak nie sprawdzi.:P napisala ze bede miec rozne zwiazki ale prawdziwy po 30. A wam co napisala?? dzieki za wrozbe Salome:)

Gość kasia k*
to ja też poproszę o wróżbę :)

Gość pomaranczka ...
kasia musisz wyslac maila na ten adres salome_w_nocy@o2.pl i troszke poczekac na odpowiedz. zadaj jej tam pyatanie.

Gość kasia k*
HEH, wlasnie sie tego doczytalam :P ale dziekuje :)

Gość lenka-p1
pomaranczka- jak długo czekałaś na odp?

Gość pomaranczka ...
wyslalam jej wczoraj maila jakies pol godziny po tym jak dala namiary na siebie. a odpowiedz dostalam jakas godzinke temu.wiec czekalam ponad dzien. teraz chyba bedzie trzeba dluzej czekac bo coraz wiecej luzdi do niej pisze

Gość kopenhaga - aga- aga
Obiecywaliście, że napiszecie, czy wam w ogóle odpisała i co napisała i co? KICHA!

Gość koesławka
Wszyscy siedzą i studiują swoje wróżby:D

jestem pod wrazeniem, dostalam odpowiedz Salome w nocy, dziekuje raz jeszcze- p.s. obiecalam , ze jak otrzymam odpowiedz to dam wam znac, wiec daje :))))))))))))))))))))) w tym naprawde cos jest!!!!

Gość ja jesem pijana to nie wiem

Chetnie dowiedzialabym sie co czeka mnie w przyszlosci jakbys mogla i miala czas to bardzo prosze napisz pozdrawiam :)

Gość anonimowo................
A ja wciaz czekam na odpowiedz..te czekanie jest najgorsze..

Gość anonimowo................
salome odpowiedz wreszcie, ja zwariuje przez to czekanie..

Gość lenka-p1
uuuuuppppp

Gość lenka-p1
odpisała wam, bo ja czekam?

No i dobrze, że tu zajrzałam....:) Odpisuję codziennie, proszę o cierpliwość, odpisze na KAŻDY mail, ale trochę ich jest.... Prosiłabym tylko o potwierdzenie, czy moje odpowiedzi do Was w ogóle dochodzą, parę osób sie odezwało, ale większość - nie,a z pocztą różnie bywa. Idę dalej pisać. Pozdrawiam:)