Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Długopisik

Czy ktoś przepowie mi przyszłość?

Polecane posty

Gość kasiulka19
Jak długo czekałyście na odpowiedź?Ja czekam już trzeci dzień i nic...

Gość lenka-p1
Ja też czekam 3 dzień.

Gość justysxxx
ja dostalam odpowiedz:)

Gość kasiulka19
Salome w nocy , bardzo Cię proszę odpisz na moje pytanie...

Salome, ja takze wyslala ci wczoraj maila...odpisz jak znajdziesz czas, bo wierze, ze skrzynke masz zawalona :) Pozdrawiam i milego dnia wszystkim!

Gość jak długo czekacie
na odpowiedz bo ja juz czekam 5 dni i nic

A dlaczego tu tak cicho? Dziewczyny, ktore dostaly maila od Salome napiszcie konkretnie jak wrazenia, czy sie sprawdza, czy sie nie sprawdza, czy wierzycie czy nie...po prostu wlasne wrazenia.

ja jeszecze tez nie, ale ciekawia mnie konkretne wrazenia dziewczyn, ktore juz dostaly.

Gość lenka-p1
ja już czekam tydzień i nic.

Gość neonoowka
Ja jestem pod ogromnym wrazeniem.Trafila w sedno.Nazywa rzeczy po imieniu, zadnych tam ogolnikow ktore tak naprawde mozna przypasowac kazdemu.

Neonoowka, powaznie? Bo w sumie kurcze, powiem tak szczerze, ze troche sceptycznie podchodze do tego...

Dziewczynki ja jak dostane odpowiedź to będe mogła potwierdzić czy mówi prawde iż byłam dokładnie 26 lutego u wróżki ( nie oszustki ) sympatycznej 90-letniej pani :) Moja siostra chodzi do niej i wszystko się sprawdza więc też poszłam no i faktycznie dlatego teraz chce sprawdzić tu :)

Gość oppppp
Miśka gdzie chodzisz do wróżki? Bo ja też znam taką staruszkę co wróży??

Gość nie powinno się chodzić
Do wróżek i przepowiadać sobie niczego. To nawet w Biblii jest zabronione, wkraczacie w bardzo niebezpieczne rejony. Nigdy i żadna przepowiednia nie pozostaje bez konsekwencji dla was i tylko dla was. Ja tylko ostrzegam....

kurcze i ja chciałabym coś o sobie usłyszeć... ale tu taki tłok ze może jednak nie wazne....;)

Witajcie! BARDZO, BARDZO proszę o cierpliwość, naprawdę KAŻDEMU odpiszę. Czytam z uwagą Wasze maile, ale jest ich mnóstwo, coraz więcej:) Przez ostatnie 2 dni byłam na dodatek odłączona on internetu ( awaria i to poważna całego serwera), postaram się nadrabiać jak najszybciej. S.

Gość lenka-p1
Dziękuję Ci wróżko..

Gość Czy Wam odpisała Pani Salome
Ja nadal czekam :(

\"nie powinno się chodzić Do wróżek i przepowiadać sobie niczego. To nawet w Biblii jest zabronione, wkraczacie w bardzo niebezpieczne rejony. Nigdy i żadna przepowiednia nie pozostaje bez konsekwencji dla was i tylko dla was. Ja tylko ostrzegam.... \" A ciekawe czy Lenin też zabronił:P.

No i nie mam jeszcze odpwiedzi...a ciekawosc nadal mnie zzera nawet jeszcze bardzeij niz pare dni temu...wiec czekam naprawde z niecierpliwoscia :D Kto ma jeszcze doswiadczenia z wrozka? Ja jedynie z moja mama, ktora potrafi stawiac tarota.

Gość ksynomenaaaaaa
Ja też czekam z niecierpliwością. Bardzo często sprawdzam maila :) Już nie mogę się doczekać, ponieważ mam dość istotny problem.

Zastanawiam sie jakim cudem mozna wyczytac cos o kims bez daty urodzenia, czy blizszych danych tylko z nikcku kafateryjnego, a moze mi powiesz w takim razie Salome jak widzisz moja przyszlosc w zyciu uczuciowym? czy zaznam w ogole tego szczescia, bo cos w nie nie wierze :(

Gość hallo czy ktoś
jeszcze otrzymuje od salome wróżby czy nie bo ja czekam 2 tygodnie i nic chyba dałam sie nabrać