Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka3

Dobra szkoła kosmetyczna w Warszawie??? GDZIE???

Polecane posty

Witam wszystkich i proszę Was dziewczyny o pomoc!!! czy znacie jakieś fajne, policealne studium kosmetyczne w Warszawie? bo zaraz kończę szkołę średnią i wyprowadzam się do Warszawy no i chciałabym wybrać jakąs fajną szkołę... mogłybyście mi coś powiedzieć na ten temat, jak wygląda rekrutacja, jakie ceny, do kiedy najlepiej się zapisywać... pomóżcie! pozdrawiam!

Gość kooki
hej, ja skonczylam szkole wizazu i stylizacji artlook w warszawie. Zajecia prowadzone bardzo profesjonalnie. Dostaje sie pedzle i portfolio. Dodatkowo zapewniaja praktyki. Generalnie super. Bardzo polecam.

Gość szuszka
Wydaje mi się,że jeśli chcesz pracować w tej branży to mogłąbyś pomy sleć o kursie z makijażu permamentnego- to chyba bardzo przyszłościowe zajęcie, bo coraz więcej kobiet się decyduje na taki makijaż. Z tego co wiem to w Warszawie Centrum Szkoleń New Look organizuje zajęcia na wysokim poziomie- warto sprawdzić. Dodatkowym plusem jest to,ze otrzymujesz certyfikat z którego będziesz mogłą zrobić użytek a nie tylko powiesić na ścianie