Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek Wawel

Czy to zazdrosc czy normalene zachowywanie

Polecane posty

Gość Darek Wawel

Mam pytanie ogolne dla dziewczyn ale i dla facetow tez jak maja czegos madrego do diskusji. Ja mialem tak ze swoja dziewczyna ze kilka razy wspomniala swoj eks. Nie zawsze ten sam ale tak w ogolnej rozmowy, kilka razy mowi ze jej bylo dobrze z nim byc, czy miala kiedys dobre doswiadczenia w lozku z jakims bylym, dodaje pozniej ze tylko chce mi mowic o to zebym wiedzial o niej wszystko. Mowi ze jest naj lepiej ze mna. Ale jak tak, to dlaczego wspominac o eks? Czy dla was dziewczyn jest trudno tak calkiem zapomniec o waszych bylych ? Mysle ze dla facetow to pamiec jak bylo w zwiazku to ginie dosc szybko, czy dla dziewczyn to jest innaczej ? Czy to po prostu zazdrosc czy normalne martwic sie troche o tym?

Gość ucziwa
Ja myślę ze ona poprostu chce być z Tobą szczera,nic więcej.Myśle ze powinieneś to docenic:) Nie sadze ze świadomie chce Ci zrobić przykrosć

Gość ucziwa
W kobiecie zawsze zostaje jakiś sentyment do byłych zwiazków,nawet beznadziejnych,chyba tekie juz jesteśmy:) ale to w niczym nie zagraża Twojemu zwiazkowi.Mój facet też mówi ze woli nie wiedzic,ale czy naprawdę woli?:)Ja jak jestem z kimś blisko to mówie o wszystkm,chce aby mój partner wiedział o mnie wszystko:)

Gość Darek Wawel
Dziekuje za szczera odpowiedz :) mysle ze to mi duzo wytlumaczylo, czas zaufac i zapomniec.