Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testujaca wazne tematy

Gdzie chcielibyscie mieszkac?

Polecane posty

gdybyscie nie mieli ograniczen finansowych: A.zostaje tu gdzie mieszkam B.przenosze sie w inny region kraju * C.przenosze sie za granice D.przeprowadzam sie z bloku do domku E.przeprowadzam sie z domku do bloku Jesli wybrales inny region kraju, to GDZIE? np.gory czy morze? podajcie wasze wymarzone miejsce, przypominam, ze mamy kase bez ograniczen ;)

B.przenosze sie w inny region kraju a konkretnie w góry! :D

Gość przenoszę się do Krakowa
lub jego okolice... oczywiście do własnego domu ;)

Gość jajajaaa
przenosze sie w inny region Europy do Francji, a dokladniej do Bretanii

Molus ja tez B i wydaje mi sie, ze wiekszosc bedzie takich odpowiedzi, poczekamy, zobaczymy ;) Gory to kojacy widok a przenoszac sie tam z duzego miasta, bedzie mozna wspaniale odpoczac :D

Gość kundrie
w moim mieście, ew. pod miastem - w jakimś małym bloku (2-3 konygnacyjnym), w mieszkaniu dwupoziomowym, z tarasem, na samej górze. w spokojnej okolicy, zebym mogła kota bvez stresu wypuszczać samopas :) domu nie chcę na razie, za dużo użerania sie.

Na razie ranking wyglada tak: 2x gory 1x zagranica (Japonia) 1x dom (Krakow) 1x mieszkanie dwupoziomowe

Kupiłabym wyspę w Chorwacji i na niej wybudowala dom z przystanią..... może i mogłaby być Grecja. Albo zachodnia część wybrzeża w Maroku:P

Gość Stalowa Magnolia
tam gdzie sa zarobki jak w USA, prawo jak w Holandii, czysto jak w Niemczech ale zeby mozna było dogadywac sie po polsku, ale takie miejsce niestety nie istnieje

Gość daruj sobie twoje
C zamieszkałabym w ciepłym kraju, Sardynia, Majorka, Sycylia, raczej wyspy niż ląd, z górami albo Nowa Zelandia lub Australia

Gość ta jeess
mieszkam nad morzem -wiec zostaję tam gdzie jestem :)

Gość ja tylko wam powiem
W niebie.........!!!

Gość niewiadoma na maxa
ogolnie zostalabym tu gdzie jestem ale w swoim wlasnym domu! ale teraz mam ochote uciec gdziekolwiek, byle jak najdalej od tesciów ;)

Nieważne jest miejsce, ważni są ludzie, bo bez nich nawet najbardziej ukochane i wymarzone miejsce staje się nijakie, bez wyrazu i traci tę magię dzięki, której nas do siebie przyciągnęło:)

Ha. Najbliższą osobę wzięłabym ze sobą, oczywiście. Zgadzam się, że najważniejsi są ludzie i właśnie dlatego nie podoba mi się w Polsce. Byłam kilka razy za granicą i wszędzie, podkreślam - wszędzie było fajniej. I za każdym razem, ledwo przekroczyłam granicę jadąc z powrotem do naszego pięknego kraju - natychmiast było słychać wrzaski, przekleństwa... Tutaj ludzie są agresywni, chamscy i nerwowi, nie podoba mi się to. :o Wiadomo, uogólniać nie należy, każda osoba jest inna, ale liczy się też też całokształt i to, co widzimy i odczuwamy idąc przez miasto.

Gość paczis
spirdzielam z tej Polski do Niemiec albo Austrii albo Szwajcarii Tu jest burdel na kółkach

podsumowanie: 2xgory 1x dom 1x mieszkanie dwuzpoziomowe 3xzostaje w miejscu 1x niezdecydowanie 8xzagranica :o to smutne, ze tyle ludzi chce stad uciekac

F. Przenoszę się z domku do domku, ale dalej od Krakowa, bo mi tu autostradę walnęli...

Gość AAAAAAAAAAAAAAA
bo mam piekny dom na peryferiach duzego miasta :-)

uaktualniam liste :) 2xgory 1x dom 1x mieszkanie dwuzpoziomowe 4xzostaje w miejscu 1x niezdecydowanie 8xzagranica nowa kategoria: 1x z domku do domku ;)

Ja jestem z Bieszczad i tam jest mi najlepiej,ale obecnie w Uk,mam nadzieje,ze kiedys wroce-do mojego domku :-((((

Asiula, wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, co nie? ;)

ja bym wgory nie poszla.heheh. mieszkam nad morzem, i to bylaby zbyt drastyczna zmiana klomatu jak na zmiane miejsca zamieszkania