Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara55

czy ktos z wlasnego doswiadczenia moze mi pomoc???

Polecane posty

Gość sara55

Okres dostaje niereguralnie ale kilka dni po 20!!! 11 wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia mialam niestety dni plodne....dwa dni po tym dostalam okres ktory byl dziwny(bardzo malutko i koloru brazowego) tego prawdziwego okresu nie dostalam. test wyszedl negatywny co o tym myslec????????wyrazcie swoje zdanie z gory dzieki:*

ja bym radziła powtórzenie testu ale za kilka dni;) i spokojnie.. może to nie ciąża...;)

seks w dni płodne i skąpy okres a raczej plamienie... mozliwe że jestes w ciązy, test mogł sie pomylic. powtórz test i niezaleznie od wyniku idz do lekarza.

Gość Tusia20
Leć do lekarza jeżeli to nie ciąża to może być z czymś innym problem(brązowy kolor plamienia)

Gość pesymistka69
Prawdopodobieństwo w tym przypadku jest. Możemy pocieszyć się tym że duzo osób tak robi:) i nic:) powodzienia Pozdro

Gość no co ja na to poradze no
moniak jesteś irytująca :o i ta twoja stopka:o "ulotka rzecz swieta dosc dorosła by uprawiac seks?dosc dorosła by się zabezpieczać" Co to ma być do cholery?Widać że niełza misje sobie wkręciłaś:D jakaś nadgorliwa esesmanka. Poza tym odpowiadasz na kazdym temacie. Jestes gburowata. Nigdy nie użyjesz żadnego znaczka co najwyżej :o .Uważasz się za skarbnicę wiedzy, a juz parokrotnie zauważyłam że odpowiadasz na pytania w sposób błędny, podajesz nieprawidziwe informacje:o

Gość tu każdy
odpowiada chyba ze swojego doświadczenia? A ciebie to misja czego tu sprowadza? Jak ci nie pasuje to wypad z tąd i się nie wypowiadaj bo zaśmiecasz innym tematy ....!! Niek cie nie kocha nie masz nad kim sie powyzywac to spadaj na podwórko burku durny!!..... Ulotka rzecz święta---- dziewczyna ma racje bo małolaty zamiast przeczytać wchodzą na fora zakładają dziwne tematy bo czytać nie potrafią!! A skoro nie jest się dorosłym na to by odpowiadac za swoją głupotę w łóżku powinny zapomnieć co to jest seks. Moniak nie przejmuj się gadaniem gburowatych burków...

Gość waikiki
tylko spokojnie to wcale nie oznacza ciąży!!! poczekaj, może jutro dostaniesz normalnie okres

Ale jak miałaś dni płodne, skoro okres dostałaś za dwa dni??? Może to nie był okres, albo nie były dni płodne

Gość laurra
nikt tu nie pisał że nie che odpowiadac ze to co sie stalo!!!!!!!tylko dziewczyna pyta czy moze byc!!!!!mmagdulka ona pisze ze nie wie czy to byl okres napisala ze byl dziwny i nie w terminie:-/ mysle ze wazro powtorzyc a jesli wynik bedzie negatywny poczekac ze okresem?:)

Gość sara55
okresu nie ma:( pomimo tego ze od tamtego czasu minely juz dwa tygodnie oprocz zmeczenia zadnych objawow nie mam jest jeszcze dziwny grudkowaty sluz. co wy na to???????

Gość hauuu
tu każdy ty sie lepeij zastanów nad swoją ortografią bo piszesz jak jakaś wiejska gówniara a styl wypowiedzi świadczy dodatkowo ze mało inteligentna. moniak wymądrza się i to w żałosny sposób każdy ma prawo wyrazić taką opinie więc spierdalaj

skoro wam nie odpowiada to nie musze tu zaglądac. mam troche doświadczenia wiec sądziłam ze przydam sie i odpowiem dziewczynom na ich pytania, ale skoro denerwuje kogos że jestem gburowata bo nie używam emotek to nara.

ogolnie jednak nie wiem o co teraz chodzi. powiedzialam autorce tematu ze moze byc w ciązy bo tak jest, radziłam powtórzyc test i udac sie do lekarza. normalnie, grzecznie i na temat.

Gość sara55
moniak dzieki za rade bo wlasnie tego oczekiwalam!!!!!!!:)i w dalszym ciagu czekam na wasze zdanie:) tescik oczywiscie powtórze :) chciałam rady a wynikły z tego sprzeczki:(

Gość hauuu
Powiedziałas nieprawde. Że test może się pomylic. Testy robi się w 6 dni od poczęcia i sa pewne w 99%. Więc powinnaś jej raczej pisac że to jest prawdopodobne ze nie jest w ciązy. Brązowe plamienia wskazują na zaburzenia hormonalne. Jeśli test był negatywny a plamienia dwa dni po stosunku czyli nie mogły wynikać z implantacji te objawy nie wskazują na ciaze. Chciałaś ją nastraszyć czy jak?

Gość sara55
dzieki hauuu:)uff no poczułam ulge:)

był tu niedawno temat w ktorym wypowiadaly sie dziewczyny ktore robiły testy a wynik był błędny. dlatego radziłam powtorzyc test dla pewnosci i NIEZALEŻNIE od wyniku isc do lekarza jesli znow bylby negatywny lekarz zwróciłby uwage na plamienia ktore wystąpic nie powinny.

Gość MaLwInA_123
moniak nie przejmuj się, każdy bowiem ma prawo się wypowiedzieć na forum...:) Bezsensowne są te głupie dziewczyny co sie tylko wyzywają na forum bo normalnie nawet pary z gęby nie potrafią puścić...

ja sie nie przejmuje... wypowiadam sie tylko w tych tematach o ktorych mam pojęcie. a co do mojej stopki to jest ona wynikiem dosc dlugiego juz mego pobytu na kafeterii- zbyt często spotkalam sie z postami typu \"mam 15 lat i uprawiałąm seks w dni płodne bez zabezpieczenia, czy jestem w ciązy?\" żeby sie nie wkurzyć.

Gość MaLwInA_123
hauuu spiepszaj stąd, ty głupoty piepszysz! jak sie pomylić nie może ty chyba dziewczyno masz 15 lat??? śmieszna jesteś:) haha moja kumpela robiła 1 test i wyszedł negatywny oraz po paru dniach 2 i też wyszedł negatywny, dopiero 3 pokazał delikatnie kreskę. Teraz moja kumpela jest w 6 miesiącu.

Gość laurra
bez sensu sie tu kłócić!!!!to autorce nie pomoże:)

Gość elas
Mój test ciążowy robiony po 8 dniach od spodziewanej miesiączki wyszedł negatywny a córeczkę mam!!!!

Gość sara55
ELAS a robiłaś tylko ten jeden test????? mogę wiedzieć jaki to był?????

sara nie panikuj (wnioskuje po ilosci ???? ze sie zestresowałas i wcale sie nie dziwie) mowie Ci- bądź spokojna, powtorz test najlepiej z porannego moczu a potem niezaleznie od wyniku idź to lekarza- to najlepsze co mozesz zrobic.

Gość lulka125
czytalam o takich przypadkach i zdanie mam zroznicowane. to wcale nie musi byc ciaza.

Gość do hauu
do nogi psie!! Brudasj\ka głupia co ty wiesz?? Kup sobie słownik jak nie potrafisz innych słów używać!! Dobranocka się skończyła powinnaś spać cipko z pcimia ...

Gość Tusia20
Najlepiej robić test po terminie kiedy nie dostajesz okresu wtedy są wiarygodne 50% ciąży ulega naturalnemu poronieniu.

Gość misia87
ja po terminie spodziewanej miesiaczki zrobilam 2 testy i nic. teraz jestem w 5miesiacu:)