Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

finezjaaa

jakie kwiaty do slubu????

Polecane posty

myszka24 jeszcze raz obejrzałam Twoja sukienke i jest sliczna.. tylko wybierz raczej jasne kwiaty, a nie żołte...

Gość wiedzma_wroc
kalie

kiedys marzyłam o kilku białych kaliach, ale teraz mysle ze to za skromne jak dla mnie

Mi najbardziej podoba się jeden długi kwiat bez żadnych dodatków, najpiekniejsza lilia lub cos w tym stylu:)

nie no, cena to chyba wygórowana bukietów na tej stronie....od 280 zł do 500 widziałam niektóre bukiety...i za co pytam?za to że Ci zwiędną za 3 dni, a Ty je będziesz miała godzinę na ślubie w ręku? Nie, zdecydowanie nie kupię takich kwiatków, stawiam na skromny bukiet, nawet na jednego tulipana, albo konwalie, ale takie bukiety to dla mnie strata pieniędzy i czasu zeby o tym rozmyślać...a może tak mówię bo mnie na to nie stać?cóż, może i tak, ale ja i tak nie lubie przepychu...

aha, no widzisz, skąd miałam wiedzieć:) nie gniewaj się:) po prostu jak zauważyłam ceny tych bukietów to mi ręce opadły, ja zamierzam wydać max 50 zł na bukiet a nie 250 zl.

zresztą idealnie te kwiaty pasuja do sukni bo pas który jest tam jest żółty i własnie storczyk szyje suknie wiec wszystko mam ustalone

Gość saaaamaaaa
lisia, za 50 zł to mniszka nie kupisz ;)

kochana za bukiet 500 zł to ja musiałbym byc chora to tylko kwiaty które mam chcwile przy sobie i tak wydasz max 250 zł bo mój brat w zeszłym roku zamawiał bukiet z przepychem i zapłaciał 270

myslalam myszka, że Twoja suknia jest z różowa szarfa... ale jak jest tak jak napisałas to bedzie pasowac na pewno.

Też zwróciłam na nią uwagę. Ale te ceny. Lol. Za co? Mam nadzieję, że w "osiedlowych" kwiaciarniach będzie taniej.

jak dla mnie to moge mieć nawet tulipana, już mówiłam, po slubie kwaitki się położy gdzies w wazonie a za 3 dni juz zaczną gnić...za 50 zł kupie napewno jakiś ładny bukiet, ale nie przyznam się że to ma być bukiet ślubny, powiem że coś skromnego dla koleżanki na urodziny, albo z okazji urodzenia dziecka, coś małego skromnego...suknia tez jest skromna, więc nie chcę mieć wielkiej wiąchy:) Jesli powiesz w kwiaciarni, że to wiązanka ślubna to za samo \" ślubna\" już stówkę zapłącisz... Moja koleżanka miała bukiet dla siebie za 150 zł, a świadkowa za 30 zł, czym się różniły?kolorem kwiatków, reszta taka sama, ach no i nazwą się różniły:) Lepiej naprawde nie mowic ze to bukiet do slubu:)

Gość kainkas
a ja mialkam śliczne zólte tulipany... wkwietniu wygladaja slicznie... i zaplacilam okolo 60 zl - to bardzo malutko:)))

No właśnie chodzi o ten przedrostek \"slubny\" :) To irytujące, bo wszystko, z tym przedrostkiem kosztuje dwa razy tyle, co normalnie. Żenuła.

Gość do lisia czapa
Masz dokładnie taki sam plan, jak ja - bukiet do 50 zł. z białych tulipanów, i tez się nie przyznam, że to mój ślubny. Kompletnie mi szkoda kasy, na coś, co będe mieć w ręku 4 godziny, a potem rzucę w jakąś pannę, która go sobie weźmie ;-)

To rzuca się tymi kwiatkami? :D słyszałam, że zostawia pod ołtarzem po ślubie. To jak to jest?

Gość do lisia czapa
ponoć czymś się rzuca w kółko panien na oczepinach - skoro nie będe miała welonu, to czym rzucać ? ;-)

Gość do lisia czapa
okoko - no a jak ktoś nie ma welonu ? Butem moge, ale że to 8 cm. szpilka, to mogę zabić niechcący, a pan młody może się nie zgodzić na nową "właścicielkę" ;-)