Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivanka.o

INNEOV CELLULIT

Polecane posty

Gość ciekawsj

Gość Joja
Kończe już trzecie opakowanie, nie stosuje żadnej diety, nie uprawiam sportu, jedyne co to odstawiłam tabletki anty a efekt jest zadziwiający. Żaden krem, żel nie pomógł mi tak jak inneov. Mam nadzieje, że efekt ten utrzyma się po 3 miesięcznej kuracji ale stwierdzam, że praparat ten jest wart uwagi...

Gość Mama_Zosi
Zimorodkowa, to nie jest żaden magiczny środek, który hop i usunie wszystko co się nagromadziło pod skórą. Zresztą gdyby taki był, to bym się na niego nie zdecydowała, bo albo byłaby to sama chemia, albo później okropny efekt jojo. A tak masz same naturalne składniki, tzw bioprzyswajalne. Ja osobiście jestem na diecie niełączenia, staram sie niejeść pieczywa i słodyczy, zminimalizowałam dzienna dawkę kawy, mało ćwiczę (przy dzieciach trochę mi trudno znaleźć czas), ale wcieram różne świnstewka. I efekt naprawdę jest. pozdrawiam

Gość Pani Malinowa
Piłam inneov, ale efekty były mało widoczne.Postanowiłam zainwestowac pieniążki w mezoterpię bezigłową.Jestem już po 6 zabiegach i widzę efekty!

Gość hmm czyli to jendka nie na
wszystkich działa.. :(

Gość Dziewczynooooooo
ja próbowałam bio drain oraz jacuzi, jacuzi daje natychmiastowy efekt. Co prawda jednoczesnie zazywałam bio drain więc trudno powiedzieć co pomogło- w każdym razie razem skuteczne to to jest

Gość Mama_Zosi
Jak poczytasz w internecie na różnych forach (polecam wizaż) to zobaczysz że nie na wszystkich, ale na większość działa. Na szczęście jestem w tej większości i na pewno będę pić inneov przez równe trzy miesiace. A co to jest ta mezoterapia bezigłowa?

Gość wielka_krowa
podbijam. ja piję od 9 dni, na razie rezultat niby jakiś jest ale to chyba za wcześnie co nie? wydaje mi się, że się skóra wygładza, ale nie wiem czy sobie nie wmawiam :D czy są tu jakieś dziewczyny które tak jak ja mają cellulit ale też większą nadwagę a nie tylko takie trele morele - "oj jaka jestem gruba nie mieszczę sie w spódniczkę?"

Gość Pani Malinowa
Do Mama_Zosi W Bezigłowej Mezoterapii wykorzystywane są specjalne krótkie impulsy elektryczne zaprojektowane w celu łagodzenia przekrwienia tkanki. Bezigłowa Mezoterapia bazuje na nowej technice, zwanej AquaforeząTM, w której technologia laserowa i specjalne impulsy elektryczne pomagają reaktywować w tkankach specyficzne procesy fizjologiczne, mające wpływ na rozwój cellulitu. Procesy te obejmują mikrocyrkulację, drenaż limfatyczny i polepszenie przepływu krwi. Nie boli, nie pozostawia żadnych śladów na skórze.A to ważne:)

Gość Mama_Zosi
czyli to takie jakby rażenie prądem? oj, to ja już dziękuję, wolę mój Inneov, kiedyś chodziłam na elektrostymulację mięśni po operacji na kolano, niby nie bolało, a jednak masakra..... Ale życzę powodzenia

Gość wiki6
ja tez mam ten celluit mimo ze jestem szczupla mysle ze odziedziczylam go po mojej mamie no i zaburzenia hormonalne zadna z moich siostr nie ma tylko ja moze i kupilabym ten inneov ale czytalm ze po nim sie tez chudnie tu i owdzie no a ja tego nie chce

Gość Pani Malinowa
Do Mama_Zosi To nie ma nic wspólnego z rażeniem prądem!Skąd ten niemądry pomysł?! To jest specjalna głowica, która wysyła impulsy elektryczne BEZPOŚREDNIO do komórek tłuszczowych. I tu nie ma co bolec. Najperw spróbuj, a pózniej wygłaszaj opinie:)

Gość Mama_Zosi
Pani Malinowa, nie irytuj się tak szybko, bo Ci zaszkodzi. Skojarzyło mi się z rażeniem prądem, bo z Twojego opisu wyciągnęłam wnioski, ze jest to podobne do zabiegów elektrostymulacji, które kiedyś przechodziłam i które bardzo źle wspominam. Najważniejsze, że znalazłaś coś co pomogło na Twój cellulit. Wiki6, wiesz co , po Inneovie raczej się nie chudnie, fakt, troszkę spada brzuchowa oponka, ale to tyle. Jedna z moich znajomych miała sporą nadwagę jak zaczęła to pić i była zawiedziona, ze nie schudła, cellulit jej się zdecydowanie zmniejszył, ale ona chyba własnie chciała spadku wagi, a to niestety. Z tego co wiem Inneov nie jest środkiem na odchudzanie. Pozdrawiam

Gość wiki6
to swietnie ze oponka znika mam te tak zwane waleczki milosci male ale sa chyba sobie kupie i wyprobuje dzieki

Gość wiollalla
Inneov Cellulit to zwykły środek odwadniający! Pracuje w aptece i nie mozemy sie nadziwić z kolezankami co może zdziałać reklama dobrej firmy. Vichy ma dobre kremy i podkłady to trzeba przyznać, ale Inneov to przepłacanie! kupcie sobie ziółka wyjdzie taniej a efekt ten sam! Żeby cellulit zniknął trzeba pójsć na specjalne profesjonalne zabiegi, dołozyć do tego ruch i pić duzo wody. obecnie najlepszym zabiegiem na cellulit jest mezoterapia beziglowa NNM, która chwali bardzo wielu lekarzy których spotykam i wtedy jako wspomaganie mozna wprowadzić Inneov. Ale sam to on cudów nie zdziała, a jak przestaniecie go brać...............to zycze powodzenia z tym co zobaczycie na swoim ciele!

Gość znawczyni celulitu
DZIEWCZYNY KUPCIE SOBIE NA ALLEGRO MASAZER TAKI Z RĄCZKĄ. JA PO WIELU PROBACH W KONCU COS ZNALAZŁAM. DO TEGO STOSOWALAM KREM EVELINE 3 D. POLACZENIE TYCH DWOCH RZECZY SPRAWI ZE POZBEDZIECIE SIE CELULITU. NIC INNEGO WAM NIE POMOZE. JA JUZ BYLAM ZREZYGNOWANA ALE W KONCU COS ZNALAZŁAM.!!!!!

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
mozesz podac linka do aukcji8 z takim masazerem?jak on wyglada? pozdrawiam!

Gość blondinka
a ja zaczęłąm miesiąc temu stosować ten Inneov i myśle,ze już widać pierwsze efekty-gładsze pośladki. myślę,ze to też zasługa tego, że przestałąm się opychać fast foodami.

Gość Joja
Do Wiollalla: Co masz na myśli mówiąć " powodzenia z tym co zobaczycie na swoim ciele?

Mi pani w aptece powiedziala, ze dziala na mlode kobiety, ale starszym to juz nic nie pomoze......coz, ja jestem jeszcze mloda, zaczelam drugie opakowanie, ale efektow jeszcze nie ma..pewnie dlatego, ze nie cwicze :P

Gość Mama_Zosi
Wiollalla, to zioła tez mogą byc odwadniające? Trochę mnie przestraszyłaś. Ale szczerze mówiac to jakos wierzę w te marke i nie wydaje mi się, zeby wypuścili na rynek coś co jest szkodliwe. A jeśli chodzi o powrót cellulitu to się z Tobą nie zgodzę. Znam ze dwie osoby, które są już dość długo po kuracji tym preparatem - piły go zanim pokazał się w Polsce (kupowały we Francji bodajże) i ich cellulit nie wrócił. Prawdą jest, ze zmieniły swoje nawyki zywieniowe, dbają o siebie, ćwiczą regularnie i stosują kremy. Ale to chyba oczywiste jest, że każda z nas robiąc coś ze swoim ciałem ma tę świadomość, ze cudów nie ma a walka z cellulitem to nie tylko i wyłącznie wypicie paru saszetek jakiegoś tam preparatu. Jeśli będe jeść fast foody, żłopac piwsko i leżeć przed telewizorem - nie ma bata, cellulit znów mnie obrośnie i ja o tym wiem.. Na dzien dzisiejszy nie zamierzam dopuscić do takiego stanu rzeczy i cieszę się, ze znalazłam coś co mi pomaga. I kropka. pozdrawiam

Gość Mama_Zosi
samarkanda, nie wiem kto dla Ciebie jest młody a kto stary, ja mam 34 lata, a jedna z pań opisanych powyżej, która sprowadzała Inneov z Francji miała 46. Pozdrawiam

Gość babcia jadzia
hehe, ja mam 37 lat, jestem po dwóch ciążach i miałam na udach i pośladkach straszny cellulit. stosowałam różne zabiegi, masaże, okłady, ale chyba też najbardziej zadowolona jestem z Inneovu Loreala. Polecam, bo myślę, że to dobra firma i wiele moich koleżanek też się na tym preparacie nie zawiodło.

Gość prababcia mariola
no to faktycznie staruszka z Ciebie babciu jadziu. ja mam 43 lata i za namową córek, które przetestowały Inneov też zaczęłam go pić. Jestem dopiero na początku kuracji, ale wierzę, że mnie chociaż trochę odmłodzi. Moje córki pozbyły się z nim cellulitu, więc mi też się uda! Mimo wieku, nie trzeba się poddawać!!

Gość KajaN
Mam w rodzinie osoby z zaawansowanymi żylakami. Ja mam znów widoczny cellulit. Chciałam zakupić szorty na cellulit a może i krem antycellulitowy. Znalazłam w internecie na stronie http://www.farmacell.pl interesujące mnie i dość tanie artykuły na cellulit. Proszę o odpowiedź czy któraś z Was używała produktów tej firmy, i czy istnieje obawa ,że przy ich używania będę miałą problemy z żylakami. Artykuły te rozgrzewają, podobno. Dziękuję za każdą podpowiedź.

Gość Gangsta Girl
No i jak? Ja kupilam dzisiaj i jestem po pierwszych 2ch saszetkach. Dziwne to jest...w smaku i..wogole ;) Ale licze ze sie uda. 2 tyg. Nie wiem czy bedzie mnie stac na nastepne opakowanie :/ 89zl to troche duzo.

Hej! Ja własnie dostałam inneov i jestem po pierwszej saszedce. Zastanawiałam sie tylko jak to trzeba pić bo to chyba jest ważne co? Wy pijecie to odrazu po posiłku czy przed? A to powinno sie rozpuszczać w szklance ciepłej czy zimnej wodzie? Prosze o odpowiedz!pa

Gość Wściekła a co
Oj kobitki ja już nie mam siły walczyć z tym paskudztwem!! Męcze sie już tak długo a efekty mizerne! Załamać sie można! Pije dużo wody, zdrowo sie odżywiam, codziennie ćwiczę, pot się ze mnie leje dosłownie strumieniami, przez pół roku robilam codziennie półgodzinne masaże, wcieram kremy, a cellulit zmniejszył sie tylko nieznacznie... Jestem szczupła i zgrabna,ale co mi z tego skoro nie moge wyjść na ulice w krótkich spodenkach...Pomyślałam ozakupie Inneov, skoro tak zachwalacie. Obawiam sie jednak, czy to cokolwiek mi pomoże, a jesli już, to czy efekty bedą trwałe i czy specyfik ten może byc stosowany przez osoby mające problem z naczynkami.