Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivanka.o

INNEOV CELLULIT

Polecane posty

Gość ja bardzo polecam
ja podeszłam dosyc spectycznie,ponieważ wyprobowała m juz tyle kremów, balsamów ze mogłabym kupic sobie za to dobre wakacje w Egipcie, ale postanowiłam spróbowac jeszcze Inneov.I powiem Wam ze zadziałało!!!!!!!!!!!!! rewelacja ,juz po pierwszym opakowaniu poczułam róznice,skora była ujedrniona i gladka.Polecam

Gość madziulka85
jestem po pierwszym opakowaniu i juz widze zmiany moja skora jest inna a cellulit mniej widoczny wiec skoncze kuracje napewno ...oprocz tego jezdze na rowerku stacjonarnym 45 min dziennie i nie jem od 17 nie łacze posilków moim zdaniem warty produkt swojej ceny

Gość Ilon.W.
A ja dzięki większości Waszych wypowiedzi zaczęłam wczoraj - zobaczymy...

Gość ouffek
a ja zaczynam dzisiaj od łykania Inneovu w tabletkach i zimnych pryszniców na pupę. zobaczymy:)

Gość Bodhi
za 19 dni musze wystapic w bikini :-/ moj cel- zrzucic z 5kg i pozbyc sie cellu paskudztwa. zabieram sie ostro i z kazdej strony: dosc restrykcyjna dieta(w weekendy, gdy "nie msuze myslec" na uczelni glodowka, w tygodniu bez kolacji, bez slodyczy, bez przesady, no i hektolitry wody), cwiczenia, Inneov, te nowe ampulki z oriflame na noc, i masaz pasem wibrujacym. Mam malo czasu, ale moze sie uda, o efektach Wam napisze :) trzymajcie kciuki

Gość ustkowaH
jak pijesz Inneov i jeszcze go innymi środkami wspomagasz (nie zapomnij o diecie) to na pewno Ci się uda! to naprawdę złoty środek!powodzonka!

Gość Karmelinka24
NIE DZIALA!! Chocby nie wiem ile tego sie pilo, i bylo na diecie, to sa bzdury ze celulit zniknie. Jestem po 3 pudelkach, wydalam kupe kasy, pijac zatykalam nos bo to jest okropne w smaku, a !_nie widze_! zeby cokolwiek sie zmniejszylo. Jest jak bylo!!!! :( PS.Gruba nie jestem, i moj C jest calkiem normalny. NIE BADZCIE NAIWNE DZIEWCZYNY!!!!!!!!

Gość ===ja===
wiesz zimorodkowa, ja stosowałam Inneov i byłam bardzo zadowolona, ale nie powiem - wspomagałam jego działąnie chodzeniem na basen i masażami, a także zimnymi prysznicami. co do diety to zrezygnowałam ze słodyczy i w ogóle nie jadłam kolacji.

Gość rabarbarka
moja siostra stosowała inneov w saszetkach - ten truskawkowy do picia i w ciągu 2-3 miesięcy pozbyła się prawie całkowicie cellulitu.

Gość Gladka jak marmur
A swistak siedzi i zawija je w te sreberka. Rok temu kupilam dwa po 80zl. Klnelam ze tak drogo a teraz widze ze w tej samej aptece stoi po 105zl. Niezle sobie na was (i na mnie tez) zarobili!! A efektow nie ma. U mnie nie bylo. Chcecie pic proszki nie robiac nic a ruch jest za free, tylko trzeba ruszyc tlusty tylek a wam sie nie chce. PS. Ja juz nie mam problemu z celulem bo ruszylam swoj.

Gość lucynkalucynka
Karmelinka 24 , wypiłas 3 opakowania i naprawde nie widzisz róznicy ??? a łacznie z Innoev ćwiczylas ? stosowałas jaks diete typu jadłas mniej słodyczy ???

Gość Bodhi
a ja koncze drugie opakowanie, a cellulit naprawde juz prawie zniknal, widac tylko jak kucam. Napewno kupie 3 opakowanie. Coprawda do tego mam diete wcinam rozne witaminki i mineraly ktore wiem ze pomagaja jako taki masaz troszeczke sie ruszam i smaruje roznymi balsamikami. Po pierwszym opakowaniu nie widzialam za duzej roznicy ale teraz po drugim sama jestem zaskoczona az takim wyraznym i szybkim efektem. Z tym ze na kazdego to zadziala innaczej...

Gość naburmuszona
a ja z siostrą zaczęłyśmy kurację Inneovem w poniedziałek - ja łykam tabletki, ona pije brzoskwiniowy napój. zobaczymy co lepiej i szybciej zadziała:)

Gość inneov cellulite
Napiszcie ile moge kupic opakowań jesli mój cellulit jest mały,ale widoczny kiedy naciskam skóre .Jednak mój chlopak mówi ze go nei widac,ale on się nie zna.I co lepiej wybrac? tabletki czy ten do picia?

Gość Bodhi
tabletki i napoj maja dokladnie taki sam sklad, te same proprcje. Z tym ze tabletki bierzesz dwie naraz czyli cztery dziennie, dlatego w opakowaniu jest ich 60.Czasem sa tansze. Teoretycznie napoj jest szybciej wchloniety ale generalnie roznicy nie ma. Ja zaczelam trzecie opakowanie, cellu jest duzo mnie widoczny(z 2,3 jestem na 1) . Teoretycznie cala kuracja trwa 3 miesiace tj 6 opakowan, propnuje Ci kupic jedno, dwa i po efektach stwierdzic ile jeszcze potrzebujesz. Na kazdego zadziala innaczej. Naszybciej zadziala jesli bedziesz do tego stosowala diete, bedziesz sie duzo ruszac, masowac itd

Gość Miss Van De Tramp
słuchajcie, to są jakieś jaja. Jem trzecie opakowanie cellasene pod rząd-cellulit trochę się zmniejszył. (plus standartowo piec miliardów kremów, co jakiś czas masaże, no i zimna woda). Inneov kupiłam bo już mialam wszystkiego dosyć. nawet zauważyłam że jak tak sobie z tylnej strony ud szybko przesuwam rękoma w górę i w dół to odczuwam najzwyklejszy ból. (a tam cellulit sie trzymał wyjątkowo). Pije to ohydztwo chyba piąty dzień i dzsiaj po kąpieli prawie padłam-sprawdzam te uda i nie czuję bólu ain trochę. Wyczuwam natomiast gładszą skórę i mniejsze wybrzuszenia (bo to co ja tam miałam to była masakra). Może to działa tylko na niektórych, ale ja dzis na allegro kupie sobie jeszcze ze trzy paczki, bo wreszcie coś ruszyło z miejsca, i to galopem.

Gość magiczzzna
ja bym wybrała tabletki, bo łatwiej je łykać choćby w pracy czy nawet w drodze do pracy - zawsze je masz w torebce i już. ja może się skuszę, bo słyszałam, że skuteczny ten Inneov.

Gość AT*
Nie przeczytałam wszystkich wpisów, mogę się więc powtórzyć z moją opinią. Tak jak mnie zapewniano dość regularnie, opuszczając może 2, czy 3 saszetki tygodniowo stosowałam przez 6 miesięcy, wydałam fortunę, a nie zauważyłam zmian. Może jakieś małe, ale to pewnie była wiara w to, że za tą kasę to musi zniknąć. Nie chcę nikogo zniechęcać, bo to zapewne zależy od wielu czynników, odżywiania, ćwiczeń, ruchu, skłonności genetycznych. Może popróbujcie, bo używałam inneov na gęstość włosów tyleż samo czasu i bardzo chwalę ten produkt, naprawdę włosy przestały mi wypadać.

Gość AT*
No i jeszcze jedna rada dla tych, które chcą kontynuować zakupy tego produktu, żeby sprawdzić efekt. Ja kupowałam w aptece internetowej po uprzednim porównaniu cen. Stosowałam prawie rok temu do lutego i wtedy kosztował nieco ponad 70 zł. Trzeba tylko samemu poszukać, albo skorzystać z porównywarki cen. Nie nabierzcie się też, że tak tanio, bo mogą dołożyć niezły koszt przesyłki. Ja zawsze sprawdzałam i wybierałam najtaniej po zsumowaniu cen. Do tego dostawałam zawsze jakieś fajne próbki. Polecam.

Gość MADZIULKA85
jesli nie chcesz zeby kto kolwwiek sie nabral to po cholee polecasz sposon zamawiania mi inneove poomaga jak zaden inny srodek i jestem zadowolona dziewczyny jedna szybka krotka rada postarajcie się same zadecydowac cz chcecie go wypróbowac czy nie bo nasze rady malo tu pomogą poniewaz kazda z nas ma inny organizm i cellulit na innym poziomie :)

Gość tymiankowa
chyba najbardziej się opłaca zamawiać inneov przez internet - ja często zamawiam leki i inne w takiej aptece internetowej słonik - tam chyba jest najtaniej.

Gość gaelle91
o kochane ja tez chce:D bo hormony mi zniszczyly tylek:P

Gość inka_kg
kończę pierwsze opakowanie - jest bosko! Widzę po skórze-gładsza! Miałam bolący cellulit na udach, jak ścisnęłam w dwóch palcach skórę odczuwałam ból,teraz jest o wiele lepiej. nie ćwiczę, ale nie palę (to podstawowa rzecz w walce z cellulitem!!!!), nie piję kawy, a zieloną herbatę, nie jem tłuszczy, ale jestem na diecie 1200 kcal, jem do 18tej z dużą ilością błonnika i białka. Do tego 1,5 l wody niegazowanej niesmakowej dziennie i dziewczyny co najśmieszniejsze-mój facet codziennie wieczorem bierze masażer i rękawicę do masażu w ręce i jedzie mi od łydek po uda biodra i brzuch mega masaż, aż się zmęczy. Co prawda na początku bolało, ale teraz już mnie nie boli, no czasami jak przydusi mocniej, ale inneov DZIAŁA!!!! i kupię jeszcze na pewno kolejne opakowania. Mam co prawda straszny problem z tym ochydztwem, a mianowicie na ramionach,brzuchu,pośladkach, biodrach,udach, bliziuteńko kolan oraz łydki aż po kostki:( Ale walcze twardo! Przyłączcie się!

Gość moondriver
Hejka:) do Zimorodkowej:) ja nie stosuje zadnej diety,ale cwicze ok 15 minut i pije 1.5 litra wody mineralnej do tego zielona i czerwona herbate:) i powiem Ci dziala!!! Jak dla mnie rewelka:) Pozdro

Gość kafeteee
Kurcze dzięki Faktycznie apteka słonik najtańsza i to nie tylko z inneov zawsze kupowałam w cefarm24 a wcześniej w vitanea słonik jest jeszcze tańszy jutro zamawiam inneov

na mnie dziala, jestem w polowie kuracji(trzecie opakowanie), efekty zauwazyl moj tato nie wiedzac, ze jem inneouv, wiec jest to na pewno obiektywna opinia. JEST LEPIEJ:-)

Gość rozgwiazdaa
ale sie naczytałam... i sama się skuszę na inneov :) bo nic innego to mi już nie zostało!!

Działa, działa - kończą trzecie opakowanie i mogę być chodzącą reklamą :) takich nóg to nie miałam chyba nigdy. Niestety rozstępy na pupie nadal zostały ;( ale tego to chyba nie da się już usunąć...

tyle sie naczytalam o tym cudownym preparacie i wczoraj go kupilam wiec dopiero wczoraj wzielam pierwsze 2 saszetki i dzis juz jedna, mam nadzieje ze to naprawde mi pomoze, dzieki wam jestem pozytywnie nastawiona:) bedzie dobrze, musi byc:)

mam takie pytanko, nie boicie sie zamawiac takich rzeczy przez internet a jak te apteki to oszusci i sprzedaja jakis szajs? ja kupilam w aptece w moim miescie i zapalacilam 82zl, nie wiem czy mozna kupic taniej bo nawet nie szukalam