Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ivanka.o

INNEOV CELLULIT

Polecane posty

Go艣膰 agaaa83
Troch臋 si臋 zgadzam troch臋 nie..Prawda jest taka,偶e z zaawansowanym(czyli takim kilkuletnim lub kilkunastoletnim),ci臋偶ko si臋walczy.Ja osobi艣cie mam go od podstaw贸wki i zacz臋艂am walczy膰 dopiero w zesz艂ym roku a mam 26 lat.Wi臋c tak: najpierw wizyta u kosmetyczki i ultrad藕wi臋ki z r贸偶nymi"rozbijaczami od wewn膮trz",potem przerwa艂am z braku kasy i dalej ko艅czy艂am kuracj臋 w domu dok艂adnie produktami firmy clarena-serum orange+ krem termiczny orange +obwijanie banda偶em i pod kocyk na pol godz.+zimne banda偶e ,kolejny dzie艅 podobnie tylko na bazie kawioru-serum+偶el i obwijam foli膮 i pod kocyk.Do tego wszystkiego co kilka dni peeling kawowy z sola i jakim艣 偶elem lub balsamem.Pierwsze efekty juz po 10 dniach,ale nie takie 偶eby nie bylo go wida膰.Walczy艂am dalej z tym i zapisalam sie na silownie i aerobik.Ca艂y czas u偶ywam tych kosmetyk贸w 膰wicz臋 ostro co dwa dni. Do tego wszystkiego w ka偶dej wolnej chwili masa偶 lub szczypanie okolic z cellulitem a偶 do czerwono艣ci.Aktualnie cellulit pozosta艂 g艂贸wnie na po艣ladkach a na udach i 艂ydkach ju偶 prawie go nie ma. Dziewczyny nie 艂ud藕cie si臋,偶e zejdzie wam to samo.Bra艂am te偶 inneov i sza艂u nie by艂o.. Po prostu pi膰 du偶o wody n/gaz i 膰wiczy膰 ugniata膰,wmasowywa膰 preparaty... Kuracj臋 trzeba powtarza膰 nawet jak zejdzie bo to 艣wi艅stwo nie wyleczalne jest

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cellllll
[zg艂o艣 do usuni臋cia] karolek56 Ja zacz臋艂am pi膰 Innoev od 4 dni... zobaczymy, czy b臋d膮 jakie艣 efekty.. Nie mog臋 si臋 go pozby膰 od kilku lat. Szczerze nie by艂am nigdy konsekwentna w dzia艂aniach... Jestem szczup艂a, a m贸j ty艂ek i uda wygladaj膮 okropnie.. Do tego mam si臋dz膮c膮 prac臋... Poza tym bior臋 CLA , biegam codziennie minimum 5km. Od 2 tyg 偶adnych s艂odyczy, t艂ustych potraw , piwa... Mo偶e dorzuc臋 jaki艣 krem i spinning z rana w si艂owni w pracy.. Jak na razie sport nie zlikwidowa艂 mi pomarszczonego ty艂ka. Chocia偶 nie mog臋 powiedzie膰, ponad rok codziennie 2h sp臋dzonych na si艂owni (g艂贸wnie 膰wiczenia areobowe) daje minimalny efekt. Zobaczymy za miesi膮c... Pozdrawiam Chyba sobie 偶artujesz,偶e codziennie od roku 膰wiczysz aerobik po 2 godz i 偶adnych efekt贸w...to co ty za 膰wiczenia robisz? Albo robisz je od niechcenia nie do艣膰 starannie.Po roku ju偶 powinna艣mie艣 widoczne mi臋艣nie a ty m贸wisz o minimalnych efektach...dziwna sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka1015
hej dziewczyny ja ten produkt pij臋 od dw贸ch miesi臋cy , czyli cztery opakowania i 偶adnych efekt贸w.Dodam , 偶e pij臋 go regularnie i jestem w szoku , zero efekt贸w.Da艂am si臋 nabra膰 , po przeczytaniu opini na tym forum , niby taka rewelacja , a teraz zastanawiam si臋 kto pisze te pozytywne opinie i kto ma w tym cel , aby tak cudownie pisa膰 na temat tego produktu.Jestem osob膮 szczup艂膮 i nie mam tak mocno zaawansowanego tego cellulitu , a mimo to inneov cellulit nie pom贸g艂 mi go zwalczy膰 nawet w najmniejszym stopniu.S膮 to wyrzucone pieni膮dze , a przecie偶 nie ma艂o on kosztuje. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brunetka-
Hej wszystkim!!! Jestem po 3-miesiecznej kuracji z inneov ( czyli 6 opakowa艅 ) i musze przyznac ze pomimo tego ze inne osoby bardzo negatywnie wypowiadaj膮 sie na temat tego 艣rodka zwalczajacego cellulit to ja musze przyznac ze to pomaga! Mialam zaawansowany cellulit, ktory zredukowal sie i jest widoczny przy napinaniu skory, nogi wysmuklaly i staly sie zgrabniejsz ( brat nie wiedzac ze pij臋 inneov sam zauwazyl). Waga zatem spadla o 3 kg, bez wielkich wyrzeczen. Dodatkowo jestem zadowolona bo zgubilam 5 cm w brzuchu, fa艂dka znikn臋la;-) i po 1 cm w udach. Wiec mimo wszystko cos mi to pomoglo i nie zaluje wydanych pieniedzy. Teraz tylko to utrzymac i bedzie dobrze. Kazdy moze miec inne zdanie na temat tego specyfiku, ale ja nie powiem ani nie napisze nic negatywnego bo mi to pomoglo:-) Wiele lat stosowalam roznego rodzaju kremy, cwiczylam, odchudzalam sie i wynik tego byl taki ze zamiast szczuplec w nogach i brzuchu to tracilam tylko biust:-( Dopiero dzieki inneov zgubilam centymetry tam gdzie chcialam! Kazda jesli chce to musi sie przekanac sama na wlasnej skorze. Gdybym wiedziala o inneov wczesniej to nie tracilabym kasy na kremy a od razu kupila inneov. Zatem dziewczyny, decyzja nalezy do Was!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 twardo st膮paj膮ca
Wierzcie w bajki.................takie prepraty to jeden wielki SHIT!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 festina
hej zdesperowane ;) ja jestem tancerk膮- mam po 6-8 godzin dziennie zaj臋c i MAM CELLULIT. niestety. do tego co drugi dzien jezdze na rowerze, czasem biegam. generalnie bardzo du偶o sie ruszam i nic nie jest w stanie ruszy膰 tego 艣wi艅stwa z moich ud. od 2 tyg biore inneov w tabletkach. narazie nie mowie jak efekty bo raczej nik艂e, ale to ze wzgledu na czas- oby! mam nadzieje ze inneov zadziala, bo moja desperacja osi膮gne艂a ostatni level! trzymam kciuki i za Was!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jak dla mnie rewelacjaaaa
Hej dziewczyny, powiem Wam, 偶e nigdy nie wierzy艂am w takie cuda, ale podczas sprz膮tania mieszkania w wakacje znalaz艂am kupione p贸艂 roku temu ledwo napocz臋te opakowanie inneov w saszetkach, kt贸rego picie zarzuci艂am bo nap贸j by艂 wyj膮tkowo niesmaczny ;) Postanowi艂am zu偶y膰 ten preparat, bo kosztowa艂 niema艂o a skoro ju偶 jest to a nu偶 mi pomo偶e. Skoro ju偶 zu偶y艂am jedno opakowanie postanowi艂am kupi膰 kolejne i tak ju偶 sobie stosuj臋 ten inneov (przerzuci艂am si臋 na kapsu艂ki) od ok. 2 miesi臋cy. POWIEM WAM 呕E JESTEM W SZOKU. Nic jeszcze tak skutecznie nie rozprawi艂o si臋 z moim cellulitem. Owszem, nie jest tak 偶e zosta艂 zlikwidowany do zera, ale poprawa jest ogromna ! Przez ostatnie kilka miesi臋cy schud艂am 8 kg w zwi膮zku z czym naprawd臋 mia艂am spory problem z cellulitem poniewa偶 przez utrat臋 masy cia艂a sta艂 si臋 bardziej widoczny. Teraz naprawd臋 moja sk贸ra wygl膮da rewelacyjnie, moja siostra i przyjaci贸艂ka jak zobaczy艂y efekty same zacz臋艂y stosowa膰. Od razu m贸wi臋, 偶e od kilku miesi臋cy od偶ywiam si臋 do艣膰 racjonalnie (czasem zdarzaj膮 mi si臋 wyskoki ale na co dzie艅 jem zdrowo), co do 膰wicze艅 to ju偶 co najmniej od miesi膮ca nic w tym kierunku nie uskuteczniam, bo nie mam czasu ani te偶 cz臋sto si艂y po pracy i szkole. Preparat贸w do smarowania mam biliony, u偶ywam okazyjnie jak mi si臋 przypomni (przy okazji polecam: Dermedic Cellu End, Lipidio End, seri臋 borowinow膮 To艂py i serum Eris Lirene pomara艅czowe) wi臋c zwalczenie cellulitu (prawie ca艂kowite) zawdzi臋czam przede wszystkim inneov. Nie jest to tania zabawa, przy braniu 4 kapsu艂ek dziennie kuracja miesi臋czna wynosi ok 140 z艂, ale warto. Zreszt膮 zamierzam jeszcze pobra膰 z miesi膮c, dwa tak膮 dawk臋 a p贸藕niej zmniejszy膰 o po艂ow臋 i jeszcze pobra膰 z par臋 miesi臋cy dla podtrzymania efekt贸w. Dziewczyny nie my艣lcie 偶e robi臋 tu jak膮艣 reklam臋, nic z tego nie mam, uwa偶am 偶e warto spr贸bowa膰, by膰 mo偶e nie pomo偶e to ka偶dej z Was, ale na pewno cz臋艣ci. Ja jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata321
Ja u偶ywam z rezultatem programu antycellulitowego EVA NATURA. W sk艂ad tego programu wchodzi antycellulitowy 偶el pod prysznic i antycellulitowy balsam do cia艂a. Do zestawu do艂膮czone jest te偶 bezp艂atna myjka, kt贸ra pomaga zrobi膰 sobie porz膮dny masa偶 pod prysznicem :-) Teraz w sklepie internetowym producenta jest nawet bardzo dobra promocja na ten zestawik :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 willka26
Ja u偶ywam z rezultatem programu antycellulitowego EVA NATURA. W sk艂ad tego programu wchodzi antycellulitowy 偶el pod prysznic i antycellulitowy balsam do cia艂a. Do zestawu do艂膮czone jest te偶 bezp艂atna myjka, kt贸ra pomaga zrobi膰 sobie porz膮dny masa偶 pod prysznicem :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronikaaaa
Witam, u偶ywam z rezultatem programu antycellulitowego EVA NATURA. W sk艂ad tego programu wchodzi antycellulitowy 偶el pod prysznic i antycellulitowy balsam do cia艂a. Do zestawu do艂膮czone jest te偶 bezp艂atna myjka, kt贸ra pomaga zrobi膰 sobie porz膮dny masa偶 pod prysznicem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sal0me
Przyznam, 偶e wcze艣niej pr贸bowa艂am wszystkiego - od masa偶er贸w, serie garnierow膮 (chocia偶 peeling - marzenie), lirene.. Zaryzykowa艂am i widz臋 ogromn膮 r贸偶nic臋, widzia艂am j膮 ju偶 po kilku dniach, teraz jestem w po艂owie drugiego opakowania. I jestem pewna, 偶e zrobi臋 kuracj臋 3-miesi臋czn膮. Inneov jest rewelacyjny. Dziewczyny, nie wahajcie si臋, nie ma co si臋 m臋czy膰 z cellulitem. My艣l臋, 偶e pozby艂am si臋 ju偶 70% - to niesamowite.

Udost臋pnij ten post

Witajcie! Ja zdecydowalam sie na walke!Od tygodnia regularnie biegam po ok 30 min.Z kondycja calkiem dobze-o dziwo!Rzucam palenie,slodycze.Mocne postanowienie schudniecia.Ale mysle ze sie jednak wespre pixami Inneov...bede pisac o efektach! Nie poddam sie!Za dlugo nie podoba mi sie moje cialo!

Udost臋pnij ten post

Ja chcia艂am kupi膰 ten preparat ale jak zaobaczy艂am, 偶e w jego sk艂ad wchodzi E951, czyli jedna z najbardziej truj膮cych i szkodliwych substancji zwana ASPARTAMEM to podzi臋kowa艂am za ten preparat.. sk艂adnik ten mi臋dzy innymi powoduje raka i jest to potwierdzone licznymi badaniami.. wol臋 ju偶 si臋 pom臋czy膰 na si艂owni i pi膰 zielon膮 herbat臋 ni偶 tru膰 sw贸j organizm po to by polepszy艂a mi si臋 sk贸ra, a wiadomo, 偶e polepszy膰 si臋 mo偶e r贸wnie偶 po intensywnych 膰wiczeniach.. chocia偶by chodzi艂am kiedy艣 na vacu power i rolletic ( 10 wej艣膰) i cellulit te偶 si臋 zmniejszy艂.. a jest to mniej szkodliwe od tej substancji, przynajmniej wed艂ug mnie..

Udost臋pnij ten post

Hej mam pytanie ,poniewaz ostatnio kupilam duopack a w srodku znalazlam karte sta艂臋go klienta,gdzie trzeba wyslac 4 kody kreskowe z produkt贸w inneov i PODOBNO wysy艂aja nastepna serie kuracji w nagrode.Czy ktos to dosta艂? W sensie to dzia艂a? Bo znajac zycie to moze okazac sie picem na wode ale fajnie by bylo dostac nastepne opakowania za friko :) dzieki za odp z g贸ry!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karlak
Ja zuzy艂am juz jedno opakowanie / efektu brak/ mam jeszcze 2 opakowania, biore regularnie , stosuje sie do zalecen ale jak narazie brak efektow. Duzo sie ruszam, smaruje dodatkowo kremem antycell., pije duzo wody. Zobaczymy jak skoncze 3 opakowianie.

Udost臋pnij ten post

Ewela33 - wysy艂a艂a艣 te kody? Ja te偶 mam zamiar wys艂a膰, bo ju偶 si臋 uzbiera艂o, ale wydaje mi si臋, 偶e przyjdzie tylko 1 opakowanie (na 2 tygodnie) a nie ca艂a kuracja. Jak to jest faktycznie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa20
te kody to ja tez mam i na pewno przyjdzie jedno opakowanie wybranego preparatu. problem w tym ze w internecie czytalam ze ta promocja jest akutalna do konca 2009.....

Udost臋pnij ten post

Po d艂ugim weekendzie przejrza艂am si臋 dzi艣 w lustrze i przerazi艂am si臋. Nie jestem gruba, bo przy wzro艣cie 160cm wa偶臋 54kg. Mam cellulit jedynie na udach, po艣ladkach i nogach. Czy polecacie mi ten preparat?

Udost臋pnij ten post

to nie dobrze, wys艂a艂am kody ok 2 tyg temu i czekam...je艣li faktycznie promocja by艂a do ko艅ca 2009 to si臋 nie doczekam buuu czy wiecie jak d艂ugo mo偶na przyjmowa膰 ten preparat? Ja bior臋 trzeci m-c. Efekty s膮...pozby艂am si臋 z ud, na po艣ladkach wida膰 jak napn臋 mi臋艣nie. Chcia艂abym aby by艂o jeszcze mniej, tylko nie jestem pewna czy mo偶na to 艂yka膰 d艂u偶ej ni偶 3 miesi膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frela
Po miesi膮cu stosowania nie widz臋 偶adnych rezultat贸w. Obieca艂am sobie jednak, 偶e doczekam ko艅ca kuracji, wi臋c kupi艂am kolejny dwupak i - mimo 20% zni偶ki - zap艂aci艂am 35 z艂 wi臋cej ni偶 za podw贸jne opakowanie bez promocji. Zobaczymy, mo偶e efekty pojawi膮 si臋 w drugim miesi膮cu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia2909
Mam pytanie co do tych kod贸w kreskowych,jak ostatnio kupi艂am Inneov,to na opakowaniu s膮 dwa kody kreskowe.1-to ten na opakowaniu 2-to przyklejony.Ma kto艣 z Was poj臋cie kt贸ry nale偶y do promocji. Badrzo dzi臋kuje za pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Werronk_a
Znajoma korzysta艂a z tego 艣rodka i nie narzeka艂a, chod藕 wiele to tam do zmian nie by艂o ;-) Ja firmy Inneov korzystam z preparatu na g臋stsze w艂osy i tutaj akurat sobie chwal臋. D艂ugotrwa艂a odpowiednia kuracja i w艂osy faktycznie s膮 znacznie g臋stsze. Generalnie je艣li idzie o firm臋 to jej produkty mo偶na kupi膰 czasem znacznie taniej na promocjach np. teraz jest promocja w aptece Juventy w CH Manufaktura, je艣li kto艣 jest z 艁odzi to warto zajrze膰, bo wyb贸r spory.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frela
Po dw贸ch miesi膮cach stosowania Inneov cellulit ZERO efekt贸w. Ponadto wys艂a艂am kupony na darmowe opakowanie - nie przysz艂o. A偶 dziwi臋 si臋, 偶e tak powa偶ne firmy jak Nestle i L'oreal pozwoli艂y sobie na takie oszukiwanie ludzi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ka艣艣艣艣艣艣艣艣艣艣
Dziewcz臋ta a nie s艂ysza艂y艣cie o: ,,Opuntia Forte"?to jest rewelacyjny suplement diety!sama wczesniej stosowa艂am wiele 艣rodk贸w typu inneov,alii,linea czy aqua slim...nic mi nie pomog艂o tak jak OPUNTIA. W ci膮gu miesi膮ca schud艂am oko艂o 9kg a po tygodniu brania tabletek wida膰 ju偶 efekty;)wiadomo ka偶dy ma swoje zdanie na ten temat ale po co wydawa膰 magiczne kwoty na co艣 co nie przynosi efekt贸w? Co najlepsze ,,Opuntia Forte"dost臋pna jest tylko w dobrych aptekach i na stronie internetowej sklepu: http://www.sklepvital.pl czyli mog臋 zagwarantowa膰,偶e to nie jest 艣ciema! POZDRAWIAM:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lina:))
ja s艂ysza艂am o tym suplemencie i rzeczywi艣cie masz racje:)przynosi efekty od razu tylko trzeba stosowac sie do zalecen to podstawa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawzi臋ta;-)
Hey Dziewczyny zawi臋艂am si臋 na TO CHOLERSTWO;-) i podj臋艂am walk臋 wiosn膮 2009. Najpier by艂 maza偶 ( drena偶 limfatyczny) strrrrasznie bola艂o ale po 3 miesi膮cach cellulit na r臋kach i plecach znikn膮艂 ( tak, tak Kochane te偶 tam TO mia艂am), na udach prawie go nie by艂o a na po艣ladkach wyra偶nie si臋 zmniejszy艂, ale nie znikn膮艂. Po roku czasu zacze艂am zauwa偶a膰, 偶e ponownie mnie TO CHOLERSTWO ATAKUJE;-), wi臋c jako, 偶e ju偶 nie ma艂am ochoty wydawa膰 1000 z艂, si臋gn臋艂am po ta艅szy specyfik czyli inneov. Zgodnie z ulotk膮 stosowa艂am go przez 3 miesi膮ce.Co偶 mog臋 powiedzie膰,stan sk贸ry nieco si臋 poprawi艂, celulit zmniejszy艂 si臋. Wydaje mi si臋 jednak, 偶e przy "spinaniu" pupy jest gorzej nie偶 kiedy艣 mia艂am....ju偶 sama nie wiem....chyba tylko zabieg chirurgiczny mnie uratuje;-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pira22
witajcie, na w艂asnym do艣wiadczeniu i po sko艅czeniu kuracji o d艂ugo艣ci zalecanej przez producenta, by mo偶na by艂o m贸wi膰 o efektach, stwierdzam, 偶e Inneov sprzeda艂 mi marzenie o skutkach dzia艂ania kapsu艂ek - sko艅czy艂am za偶ywa膰 3 opakowania i nie widz臋 偶adnej zmiany na po艣ladkach. Dodam, 偶e nie mam zaawansowanej postaci cellulitu. Pewnie to sprawa indywidualna, ale nie jestem zadowolona z do艣膰 sporego wydatku. Natomiast wiem, 偶e spr贸bowa艂am i 偶e nie by艂o warto wierzy膰 w jak膮艣 popraw臋. Co do korzystnego zakupu to polecam na Allegro u sanoe.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania005
Zamiast drogich kapsu艂ek spr贸b贸jcie mo偶e poszuka膰 czego艣 z naturalnych 艣rodk贸w. Dr Zab艂ocka oferuje sole, kt贸re maj膮 dzia艂anie antycellulitowe. Mo偶na stosowa膰 je do masa偶u/peelingu b膮d藕 do k膮pieli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blumarine
A j nie stosuj臋 偶adnych saszetek typu INNEOV. Uwa偶am, 偶e nic nie dzia艂a na cellulit jak dieta, aktywno艣膰 fizyczna, masa偶e i kremy. My艣l臋, 偶e w zupe艂no艣ci to wystarczy by pozby膰 si臋 cellulitu, a jednocze艣nie nie zbankrutowa膰 :-) Nie stosuj臋 jakie艣 specjalnej diety. Staram si臋 nie je艣膰 s艂odyczy (cho膰 to bardzo trudne). Ograniczy艂am s贸l, bo sprzyja obrz臋kom, a te cellulitowi. Nie 膰wicz臋 codziennie, ale co drugi dzie艅. Gdy by艂o ciep艂o je藕dzi艂am na rowerze i musz臋 przyzna膰, 偶e taka forma aktywno艣ci mile mnie zaskoczy艂a. Moje uda - bo w艂asnie z nimi mam najwi臋kszy problem - nieco si臋 wyg艂adzi艂y :-) Do masa偶u mam r臋kawic臋 sizalow膮, bo gdzie艣 wyczyta艂am 偶e ona jest najlepsza. Masuj臋 uda jakie艣 10 minut, a potem ko艅cz臋 masa偶, u偶ywaj膮c do tego olejku antycellulitowego. Najpierw - zamiast niego stosowa艂a oliwk臋 dla dzieci - Bambino, a teraz przerzuci艂am si臋 na olejek Mamamil. Sk贸ra po nim jest bardzo milutka i g艂adziutka. A wybra艂am go, bo zawiera sk艂adniki kt贸re moga by膰 pomocne w walce z cellulitem. I w taki spos贸b walcz臋 z moim nieulubionym defektem. Mam nadziej臋, 偶e ju偶 niebawem b臋d膮 mog艂a powiedziec, 偶e wreszcie pozby艂am si臋 cellulitu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 conis
Wed艂ug mnie to walka z pomara艅czow膮 sk贸rk膮 powinna odbywa膰 si臋 na ka偶dej p艂aszczy藕nie.oczywi艣cie odpowiednia dieta (tutaj zgodz臋 si臋 z poprzedniczk膮 o wyeliminowaniu soli) Nast臋pnie regularne 膰wiczenia i piel臋gnacja oraz dobrze jest wesprze膰 ca艂o艣膰 jakim艣 zabiegiem. Ostantio czyta艂am na stop-cellulit.com, 偶e dobrym rozwi膮zaniem jest potraktowanie sk贸ry fal膮 akustyczn膮. Kto艣 mo偶e pr贸bowa艂?

Udost臋pnij ten post