Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek Warszawiak

Jak powiedzieć kobiecie, że jest pierwszą?

Polecane posty

Gość krishette
a ona jest dziewica?

Gość heroni
Nikt mi nie odmowił :-) i nie mam problemu a,le smiesza mnie takie wynurzenia facetow na forum:-) bo jezeli Piotrus nie miałby z soba kłopotu to na pewno nie pisałby na forum co ma zrobic:-) gdyby był zrownowazony emocjonalnie to bez wskazowek osob postronnych wiedziałby jak postapic.

Gość Piotrek Warszawiak
BO TO PROWOKACJA JEST A WY SIE PRODUKUJECIE :D :D :D

Absolutnie zgadzam się z heroni. Może to brutalne ale oczekuję od mężczyzny sprawdzenia się w rywalizacji o kobiety, braku lęku przed nimi i konkurentami, potencji i doświadczenia. Dlatego nie chciałabym być z mężczyzną niedoświadczonym. I z moimi osobistymi doświadczeniami nie ma to nic wspólnego bo ja, jako kobieta, zachowałam dziewictwo dla tego jedynego, z którym niedługo biorę ślub. Szczęśliwie on się już naszalał, wiele nauczył, poznał inne. Teraz potrafi mnie docenić. To nie znaczy że uważam autora tematu za nieudacznika czy mniej wartościowego. Po prostu jego wartość jako samca (tak, tak, to się liczy) nie jest pewna. Wkrada mi się też podejrzenie o sztywność zasad graniczącą z brakiem tolerancji dla innych i o brak odwagi pod podszewką poglądów, a może nawet o problemy z seksualnością. Jako kobieta, nie chciałabym brać na siebie ciężaru odpowiedzialności za płciowość partnera tym bardziej że sama byłam dziewicą i chciałam... przewodnika i komuś komu bym ufała.

no wrrrrr, dziesięć minut się produkowałam i gdy wyprodukowałam, taki tekst jak wyżej widzę ;PPP

Gość bols
trtrtr a jak za pare lat "cos sie przydarzy sexualnosci twojego mezczyzny" to tez powiesz ze ne bierzesz na siebie tego ciezaru i odpowiedzialnosci. skoro wymagalas od niego doswiadczenia, to w takim razie od kobiety tez sie powinno wymagac doswiadczenia. chcesz nam powiedziec ze" lezalas jak kloda" a on cie wszystkiego uczyl, i bez twojej pomocy i twojego zaangazowania doprowadzil cie za pierwszym razem do orgazmu.

różne przypadki spotykają nas w życiu i wszystkiego nie przewidzimy ale jeśli mamy już jakieś dane, jak to że mężczyzna nie ma doświadczenia, wolno nam wyciągać z nich wnioski ja mam takie spojrzenie na sprawę męskości, dlatego bronię przed krytyką opinii heroni, moja własna opinia jest taka sama a co do kobiety w seksie, wygląda to trochę inaczej niż u mężczyzny i nie jest przedmiotem dyskusji :classic_cool:

To nic, że się \"naprodukowałaś\". Warto poznać zdanie innych osób na wiele tematów, nie zawsze akurat dotyczących nas. :) Poza tym może jakiś prawiczek przeczyta ten topik... ? :)

Gość piekny kwiatuszek
mam faceta on ma 24 lata. ja dziewictwo stracilam w wieku 18 wiec myslalam ze on juz dawno nie jest prawiczkiem, zreszta na poczatku mnie oklamal ze nie jest. przyszlo co do czego i okazalo sie ze byl, bo to mozna poznac, facet za 1wszym razem najczesciej ma blokade i mu nie staje. w kazdym badz razie bylo fatalnie, ale go kocham i dalam mu szanse. teraz uprawiamy sex regularni e i on jest za**bisty w tym!! jest mi z nim najlepiej, przed nim mialam 2 partnerow. fakt ze jestem jego jedyna sprawia ze jeszcze bardziej go kocham, a i nie ma zadnych problemow z seksualnoscia, po prostu nie uprawial wczesniej sexu ale wcale nie dlatego ze ma jakies problemy czy ze nikt go nie chcial...

Pamiętajcie tylko, że facet największą ochotę na seks na w wieku 18-25 lat. Potem z czasem po powoli maleje (choć czasami są wyjątki). Więc same się zastanówcie, co to za facet, który w wieku 30 lat jest prawiczkiem... No chyba, że ma bardzo rozwinięty biceps. :P

Gość 54ty45t
kiedyś ten pierwszy raz nastąpi i będzie jaki będzie ale w wieku trzydziestu...

Gość 54ty45t
właśnie to mnie gryzie że nigdy nie byłam z takim z przedziału wiekowego 18-25 :((( no ale coś za coś, ja lubię starszych a będąc sama w przedziale wiekowym 18-25, nie miałam nikogo :(((

Gość desketa
jestescie ze soba juz tyle i jeszcze nic ten tego? tzn chodzi mi o pieszczoty a nie o sex. a odpowiadajac na Twoje pytanie... niewiem jak jej to powiedziec ale wiem ze na jej miejscu czulabym sie bardzo wyjatkowa:) i kochana

54ty45t - nie masz co się przejmować. Faceci w tym wieku (a raczej chłopcy, nie faceci) raczej myślą bardziej o sobie i swoich potrzebach (dużych najczęściej) i niezbyt (zazwyczaj) przejmują się potrzebami kobiet (dziewczyn). Chcieliby dużo i często uprawiać seks, ale jest on \"gorszej jakości\" (że się tak wyrażę), niż w późniejszym wieku. Oczywiście są też i wyjątki, jak zawsze w życiu. :)