Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AlexH

kobiety Blizniaki - jakie jestesmy

Polecane posty

tak tak dziewczyny:) trzeba sie cenic:) Gemini is the best;)

Tez jestem Blizniakiem.A gdzies czytalam charakterystyke tego znaku, ktora zaczynala sie slowami,ze bliznieta rzadko znajduja w zyciu szczescie, rzadko znajduja milosc i sa szczesliwe.Za to nierzadko koncza samobojstwem.

e ta charakterystyke pisala pewnie jakas zarozumiala glupia kura;)

JA: 1. Po pierwsze straszliwie gadatliwa. Uwielbiam opowiadać, gestykulować etc. Piszę. 2. Dostaję, czego chcę. 3. Wolę nie mieć nic jeśli nie mogę mieć wszystkiego. Np. jeśli muzykiem to w filharmonii a nie na weselach. 4. Mam uzdolnienia plastyczne. 5. Zaczynam i nie kończę. Z cierpliwością też u mnie krucho. Wszystko musi być TERAZ. 6. Szczera i bezpośrednia do bólu. Mówię co sądzę - każdemu i zawsze. Komu nie pasuje niech się pocałuje :D 7. Mam dobrze wyrobione zdanie na każdy temat. 8. Skłonności do poliandrii, choć jeśli się już zakocham to (jak ktoś wyzej powiedział) raz i na sto lat :) 9. Zdecydowana. Wchodzę do sklepu i jeśli nie ma tego, czego chcę - wychodzę. 10. Pewna siebie i spostrzegawcza. 11. Właściwie jestem też powierzchowna. Zwracam uwagę na wygląd - swój i innych. 12. Wybuchowa, ale nigdy obrażalska. W kaszę dmuchać sobie nie dam też :D 13. Mam z 15 różnych osobowości. Przynajmniej tak twierdzi mój facet. 14. Nie lubię kobiet. Otaczam się wyłącznie mężczyznami.

zarozumiale... -interesujaca teoria Sinobrody - przybij piatke:) wypisz wymaluj...a w ogole skad ten nick, nieco przerazajacy? a tak, nie pytam, przewrotna blizniaczka intelektualistka. ja juz zmykam na dzis, wpadne jutro mam nadzieje ze Wy tez. milego wieczoru drogie panie:)

Gość krishette
Zegnamy Cię AlexH - zarozumiała głupia kuro :D .

Gość kolejna blizniaczka
kriszet niech zgadne ten "ktos" pod zarozumiala kura to tez ty?

Gość Panna Blizniak
krishette czyzby jakas zarozumiala blizniaczka odebrala ci faceta? stad ten uraz?

Gość chce kasy jak lodu
oooo czy to juz teraz czas na wyzywanie sie nadszedl?? :D noooo jesli chodzi o blizniacze zlosliwosci i docinki to jestem 🖐️

o jak miło topic sie rozwija:) AlexH-mam identycznie z kosmetykami..a w szczególności z kremami do twarzy i podkladami:( to jest okropne!pozatym jestem pewna siebie i próżna!hm ogólnie rzecz biorąc nie mam łatwego charakterku pozdrawiam wszystkie bliźniaczki! aaa i jeszcze jedno nieźle radze sobie na examinach i potrafie zmobilizowac sie ma maxa jak na czyms mi zalezy i dopiąć swego a z 2 strony jestem leniuszkiem i straszną balaganiarą jestem rozczepana ale też zorganizowana ...totalny mix czasami zupełnie nie nadążam za samą soba:D

Gość jestem Blizniaczka
i duzo we mnie z dziecka -zyczliwosc, ciekawosc swiata, naiwny idealizm, wiara w ludzi ale i intuicyjna nieufnosc, umiejetnosc manipulacji, egocentryzm i odrobina narcyzmu, myslenie "bo ja chce TERAZ ZARAZ", wrazliwosc, lzy w oczach na widok ludzkiej krzywdy, ufnosc i radosc zycia.

dzien dobry drogie panie:) jak mija dzien? ja mam mase pracy dzis, raporty, raporty i jeszcze raz raporty. na szczescie kilka roznych:) widze ze kolezanka napisala nam kilka zdan podsumowania. chce kasy jak lodu wiesz tak sobie mysle ze twoj wywod o posiadaniu racji zawsze to w zasadzie dowod przez indukcje matematyczna:)

Gość ja tez ja tez ja tez
i jestem ambitan i uparta. lubie miec plan dzialania i nie umiem przegrywac. w zwiazku z czym rzadko przegrywam bo sie staram:) pozdro - Karolina

Gość blixxxniaczka
up

Gość pamietnik
tez jestem bliźniaczką, lubię rozmawiac i poznawac nowych ludzi,nie lubię monotonii,schematyzmów,lubie zmiany i zeby ciagle coś się działo,jestem konkretna,szybko załatwiam powiezone mi sprawy,pomagam innym ludziom,mam szybkie przebiegi myslowe,dużo mówię,mam intuicję ,która mnie nie zawodzi,szybko kojarzę fakty,mam uzdolnienia plastyc zne,dbam o swój wygląd,jestem trochę ekstrewagancka,mam swoje zdanie,lubię szczerość....i taka jestem....mój mąż też jest bliźniakiem...tworzymy zgrany duet...