Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbieram do ankiety

Fizyczność facetów, co się najbardziej liczy?

Polecane posty

Gość soInitshka
tak tyłeczek 👄 najlepiej mocno owłosiony, żebym mogła wydepilować swoje inicjały

Gość brunetka nocą
Pierwsze co zwraca moją uwagę to twarz - owal, oczy, usta. Lubie brunetów, z lekko ciemną karnacją , włosy ciemne, chętnie długie:) Kompletna klawiatura! Wzrost raczej średni, szczupły lub średnio szczupły, mile widziana ładna, zadbana klata. Do tego higiena i delikatny zapach...mmmmr;) Intelekt i gruby penis też są bardzo ważne;)

Gość belele
raczej niebieskooki,szczupły,ciemny blondyn,duże zadbane dłonie

Gość Kaszub
KURWA CIPA DUPA CHUJ

Tak sobie dzisiaj szlam ulica, i widzialam mlode chlopie, tak 23-24 na oko, ale jaki mial tylek! Szlam za nim i oczu nie moglam oderwac. W duchu natomiast klełam na kazde babsko, ktore mi zatarasowalo droge, bo tracilam kontakt wzrokowy. No i swietnie spodnie mu lezaly - pupka fantastycznie pracowala. :) Ech... Uwielbiam meskie przedramiona, pieknie umiesnione, slicznie wygladaja. Spalam sie. No i mocna szczeke lubie. Ale moj mezczyzna specjalnie mocnej nie ma - taka zwyczajna po prostu. No i uda. Uda musza byc takie, co by raczka sama chciala dotknac. Mesknie, no. :) Bylam ostatnio w kinie na 300. Leonidas mial takie wlasnie genialne uda. Nie przesadzone, ale tak diabelnie rajcujace, ze moglabym na nie patrzec bez konca. ;P To ad wygladu. Bez dobrze pofaldowanych zwojow - wyglad nie ma znaczenia. Lalki sa na kazdej polce, a po co komu substytut faceta?

Niematojakkasowacpostyiodpowiedzisapotemokantdupy. :)

najbardziej liczą się ładne, zadbane dłonie...- w duecie z paznokciami oczywiście :P może byc \'piękny i uroczy\', ale jak ma łapska paskudne, to i tak \'bleah, bleah, bleah...\' ;)

Gość hmm to
ja preferuje średnich i wysokich ale tak do 185 bo sama jestem niewysoka.. szczupły, lekko umięśniony, włosy może mieć długie nawet do połowy pleców byle by były zadbane i czyste;P oczywiście higiena i schludność na pierwszym miejscu, podobają mi się zadbane dłonie u facetów i ważny jest ciekawy styl ubioru, odstraszają mnie mięśniaki, brzuchaci, nawet misiowaci-może tu jestem bezlitosna ale facetom łatwiej zrzucić nadwagę i wyrzeźbić sylwetkę

Gość oncia
Pierwsze wrażenie robi się niestety tylko raz, wiec zwracam wtedy uwagę na: 1. Oczy 2. Uśmiech 3. Dłonie. Później cała reszta. I facet musi pięknie i świeżo pachnieć. :)

Gość kasaaaaaa
jak jest kasa to fizyczność staje się nie istotna jak nie ma kasy to musi być wysoki i przystojny jak z czasopisma