Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepitka

Co sądzicie o tym nosidełku???

Polecane posty

Na zdjeciu nosidełko wygląda bardzo ładnie, ale od tego sprzedawcy ja bym nie kupowała. Zwróć uwagę na dziwnie niska cene! Ta sama Firma produkujaca nosidełka reklamuje sie np. w prasie i tam kosztują one 199zł. Sprzedawca na Allegro ma bardzo duzo negatywnych komentarzy, wynika z nich ze sprzedaje raczej jakies podrobki. Ale decyzja nie nalezy do mnie.

Ja kupiłam nosidełka firmy Red-Castel. Też się zastanawiałam nad nosidełkami, o które Ty pytasz, ale po pierwsze jak wspomniał już ktoś wcześniej - cena podejrzanie niska. Poza tym zważ (nawet na zdjęciach widać), że nosidełka RED CASTLE mają ładnie wyprofilowane plecy - tak jak powinien się układać kręgosłup, a Active Infant jednak takiego profilu nie mają. Poza tym nosidła właściwie nie różnią się niczym. Od siebie mogę powiedzieć, że poleca nosidła RED CASTLE - mimo, że drogie, jednak faktycznie bardzo bardzo funkcjonalne, no i przede wszystkim bezpieczne dla Dziecka ( pokazywałam nosidełko pediatrze i rehabilitantowi - powiedzieli, że mogę używać bez obaw!).

Do też przyszła - już obecna mama A czy już nosisz swoje maleństwa w tych nosidełkach? Mój synek kończy za tydzien 3 miesiace i tez zastanawiamy sie nad zakupem nosidełka. Czesto nosze synka w pionie ze wzgledu na ulewanie i szczerze mówiąc już mi jest ciężko a poza tym mam wrazenie że jak nosze synka na klatce piersiowej to wykrzywia mi sie. Tylko nie wiem od jakiego miesiaca można juz bezpiecznie nosić dziecko. Spotkałam sie z opinia ze od 6 m-cy, potem od 4, co lekarz to inna opinia. I jescze jedno p ytanie: kupowałas je na allegro? Z góry dziekuje za opdpowiedź. Życzę dużo zdrówka dla Twoich dzielnych szkrabików:)