Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropeczka25

Czekac????????????????

Polecane posty

skoro idziesz...Ty poznales swoja dziewczyne przez internet, nie bales sie ze ona tez cie oklamuje? zreszta niewazne. Zyj sobie spokojnie .pa

Gość keira1
trudno uwierzyc-> widzisz w moim przypadku to bylo tak , ze to on do mnie napisal jako pierwszy , on twierdzil , ze z nikim tak dobrze mu sie nie rozmawia jak ze mna , to on mnie prosil by zarywac nocki dla niego , to on podkreslal ze zalezy mu na kontakcie ze mna , uzywal slodkich zdrobnien w stosunku do mnie . Czy to nie jest juz robienie nadziei ? A i potrafie odroznic i wyczuc lowelasa od porzadnego faceta bo wiem czym zajmuje sie na codzien i jak zyje

ok konwersacja mnie wykonczyla. Szanuje zdanie innych ludzi. Wyrazil swoja opinie, alleluja! A kazdy wezmie z jego slow tyle ile bedzie mu potrzeba... pewnie juz spicie, ja tez ide, jutro sie zjawie:) 😘 dobranoc❤️

Gość ja tez kocham internetowo
ja tez ide spac :) dobranoc :)

Gość trudno uwierzyć
"A i potrafie odroznic i wyczuc lowelasa od porzadnego faceta bo wiem czym zajmuje sie na codzien i jak zyje" uwierz mi, że nie potrafisz... a odpowiedzią na pytanie Pani kochającej internetowo - w co masz wierzyć? W prawdziwych ludzi... w swoje otoczenie a nie w literki wypisywane na ekranie... świat internetu stwarza nieograniczone pole do autokrecji... i to wcale nie koniecznie w złej wierze... A to, że facet pisał i mowil, ze mu zalezy... moze tak myslał... ale mu przeszło... albo mu sie tylko wydawało... albo poszedł po rozum do głowy i wolał realną kobiete a nie wirtualną...

Gość trudno uwierzyć
Dobranoc drogie Panie... Zeby Wam sie przyśnił wspanialy facet... tylko sie w nim nie zakochajcie ;) bo znow powiecie, ze to zły czlowiek, ktory w snach tyle Wam naobiecywał

Gość Kaaamilek
Przepraszam ze sie wtracam ale Kropeczka25 czy ten twoj chlopakjest moze z kielc?

Gość trudno uwierzyć
a co? jest jakis znany internetowy podrywacz ze świętokrzskiego? :P

Gość keira1
tja w prawdziwych ludzi a ty to niby jaki jestes z plasteliny? znalam kogos dlugi czas zabiegal i wkoncu wyznal milosc by potem zdradzic i zrobil to czlowiek w realu i nie pisz mi przypadkiem ze bylam naiwna bo znalismy sie szmat czasu a jednak..

trudno uwierzyc czy Ty nie rozumiesz ze "moj" sie odzywa od sierpnia tamtego roku codziennie ??? My zreszta nie piszemy ze soba tylko rozmawiamy na skype !! Wydaje mi sie to jest delikatna roznica, moze nie calkowicie ale dla mnie jest to calkiem co innego niz pisanie samo .. a poza tym to rozmawiam tez z jego kolega i czasami rozmawiamy w trojke wiec widze jak sie zachowuje z innymi .. No ale coz skoro nie rozumiesz to nie zrozumiesz nic na to nie poradze :(

Gość trudno uwierzyć
"tja w prawdziwych ludzi a ty to niby jaki jestes z plasteliny?" nie, z modeliny :P jaki w ogole sens ma to zdanie powyżej? i sama potwierdzasz me słowa... skoro w realu ludzie potrafią wykrecac sobie numery, to co dopiero w necie, ktory sam prowokuje do oszustw... zreszta keira - co ja tu sie bede produkowal - to Ciebie zlewa Twoja wielka miłość, nie mnie... broń go dalej :D:D A do kochającej internetowo... chcobys nawet przez wideofon rozmawiała, a w rozmowie brała udzial jego babcia i pies to i tak mnie nie przekonasz :D Ale widac, ze sama jestes niepewna i dlatego tak sie oburzasz, kiedy neguje Twoj wspaniale sie zapowiadajacy związek internetowy

Gość Kaaamilek
Bo tez jestem w Londynie, pracuje z chlopakiem z kielc, ma 33lata, Na imie Rafal, i w sumie cala reszta wyglada tak jak opisalas. ma dziewczyne w warszawie. poznal ja przez neta

Gość trudno uwierzyć
"A czemu pytasz?" czyli jest z Kielc... to fatalnie... odsetek internetowych naciągaczy jest tam najwyższy :(

trudno uwierzyc i sam sie pogubiles :P ja nie powiedzialam ze to bedzie zwiazek !!! Mowie jasno ze on mnie nie kocha !! To jest tylko albo az przyjazn :)

Gość trudno uwierzyć
tzn Ty go kochasz, on Ciebie nie... mimo to gada z Toba od 9 miesiecy a Ty liczysz tylko na przyjaźn :D:D:D Widze, ze masz fajne perspektywy uczuciowo emocjonalne...

Trudno uwierz spierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzialasz mi juz na nerwy!!!! Ty lepiej sprawdz co twoja panna robi a nie ludzi dobijasz!!! Chciales wyrazic swoje zdanie? Zrobiles to i spadaj!!!!! Daj nam zyc naszymi zludzeniami, marzeniami.

Gość Kaaamilek
Jesli jest to ta sama osoba to czekaj:)

trudno uwierzyc idz sie lecz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czego bym nie powiedziala to jest zle !!!!!!!!! ja na nic nie licze ja to MAM !!!!! To ty chyba nie amsz co ze soba zrobic i wchodzisz na forum :P :O zajmuj sie kobita bo pewnie sie teraz puszcza z kims :D :D :D

kropeczko to ten sam co pisze kamilek ??? Bo az jestem ciekawa :)

Gość trudno uwierzyć
moja panna śpi sobie w pokoju obok... w odroznieniu od 33 letniego Rafala, ktory robi pewnie bardzo ciekawe rzeczy w tej chwili :D i pewnie dobrze sie bawi... a serio i powaznie... znajdz sobie kobieto prawdziwego faceta tutaj na miejscu, bo naprawde nic fajnego z brnięcia w dalej w te farse nie wyjdzie

Gość trudno uwierzyć
"zajmuj sie kobita bo pewnie sie teraz puszcza z kims " tak na marginesie - macie fajne zdanie o kobietach... jak mniemam, czerpiecie je z własnych doswiadczeń i tego co same zwykłyscie robic, gdy facet nie patrzy?

Gość keira1
trudno uwierzyc-> a niby zacząles tutaj za bystrzaka robic :P a polegles przy interpretacji jasnego i logicznego zdania. Przeciez sam stukasz w klawiature , sam poznales panne przez neta czyli zauwaz , ze przy klawiaturze znajduja sie ludzie podkreslam zwykli ludzie ktorzy dziela sie na zlych i dobrych

Gość keira1
trudno uwierzyc ktos tak upierdliwy musi miec puszczalska a wiec sadzimy ja po Tobie:D

Kropeczko nie wiem czy robi sobie jaja :( Z drugiej strony podalas gdzies jego imie bo nie pamitam ??? Kurcze chcialabym zeby to byl ten :) zycze Ci tego naprawde :) a teraz juz serio ide spac ;) do jutra papa

Gość trudno uwierzyć
ale gdzie tu niekonsekwencja? ja nie twierdze, ze poznawanie sie przez net jest nienormalne - sposob jak kazdy... jesli przenosi sie w real i tam jest kontynuowany. Moje uwagi dotyczą ogolnie zwiazkow na odleglosc, ktore rozpadaja sie nawet gdy ludzie od poczatku znali sie w realu i byli ze sobą a co dopiero, gdy poznali sie przez net i praktycznie poza niego nie wyszli

Gość trudno uwierzyć
"A moze ten caly kamile robi sobie jaja" jeslo podal wlasciwe imie i wiek, to raczej trudno, zeby strzelal i trafil... i nie rozumiem Cie kropeczko - ja Ci neguje to sie wsciekasz i bluzgasz.. chlopak pisze, ze jest ok i zebys czekala... tez jest źle... o co Ci chodzi?