Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r43qr43qr

chciałabym miec wesele w takim miejscu

Polecane posty

Gość r43qr43qr
jak ktos mieszka blisko Wawy i podoba mu sie wesele a zamkowym stylu to polecam dworek w Drwalewie kolo Gory Kalwarii. Moja znajoma tam miała wesele i było pięknie. Tylko uwaga tam jest sala na gora 120 os

Gość r43qr43qr
no brzydko :o

Mam straszny problem z fotografem. Chodzi o rzeczywiście kogoś dobrego. Jestem w stanie zapłacić do około 2000. Ślub odbędzie się na podkarpaciu i niestety mam problem w znalezieniu kogoś ok. Ślub 13 października :D

Gość r43qr43qr
a musi to byc ktoś z twojego rejonu?

Gość a ja umiem
huczne wesele ja jestem z łódzkiego i bywam na weselach w tym regionie.. i nie wszedzie mi sie podoba.. :) a swoje wesele planuje zrobic tutaj.. : http://www.dwor-kruszow.pl/

Gość r43qr43qr
a ja umiem, bardzo tam ładnie. A mozesz zdradzic ile tam kosztuje wesele?

Wogóle to troche inaczej to wygląda bo to jest ślub cywilny. Więc żadnych zdjęć z przygotowań i z błogosławieństwa tylko zdjęcia z USC i potem wesele niekoniecznie do 12 więc jakaś reportażówka i plener. Ale plener musi być orginalny i jakościowo zrobiony ok. Ale wybredna jestem:D

Gość a ja umiem
jest tam cennik od 120 do 180 zł za osobe.. a jaki to minus??

Gość r43qr43qr
ja wziełam Kalinę www.kalina-studio.com troche kosztuje, ale ma piekne zdjecia :) wyslij do niej maila, zapytaj czy by przyjechała a poza tym fajna jest bogacka, darek stawski,

Gość r43qr43qr
a ja umiem, to nie drogo :) kurcze ale macie fajnie, wszedzie w polsce jest taniej, tylko w Wawie taka drożyzna :o koszmar

brak kontaktu z gośćmi jest sporym minusem - przede wszystkim dla orkiestry/ dj, który nie widi, nie słyszy co się dzieje przy stołach brak kontaktu uniemożliwia właściwie prowadzenie imprezy

Gość a ja umiem
mysle ze nie bedzie to problemem.. a Twoj klijent byl zadowolony ???

oootak wiesz najważniejsze jest dobre zorganizowanie. Jak chcesz porozmawiać więcej na ten temat zapraszam ada@hucznewesele.pl

Gość a ja umiem
narazie mam jeszcze czas.. ;) ale bardzo podoba mi sie to miejsce....

wiesz polecam się mozesz wybrać też taka opcję, że zatrudniasz konsultanta ślubnego tylko do tego jednego dnia, wtedy o nic sie nie amrtwisz cała organizacja spoczywa na tej firmie.

Gość a ja umiem
wiem, to dobre rozwiazanie.. ja nie mialabym glowy tego dnia żeby zajmowac sie "organizacja" musieliby zrobić to rodzice.. a to dla nich tez ma byc przyjemnosc i dobra zabawa.. a nie stres i nerwy.. czy wszystko jest "zapiete na ostatni guzik"

Gość r43qr43qr
do okokokokokok---> bierzesz slub jesienią, a z tego co wiem to Kalina robi jesien-zima obnizki, wiec moze warto sprobowac? zapytaj jej ;)

Gość r43qr43qr
ten tez mi sie podoba http://www.fotomk.com.pl/ jest tanszy od kalinki, ale tez ma piekne zdjecia :) szkoda ze nie miał juz mojego terminu :o

Wielkie dzięki Na pewno do niej napiszę :D Jeszcze dzisiaj. Wiele już maili napisałam ale niestety większośc ma zajęty termin :( A szkoda :D

Gość r43qr43qr
nie ma za co :)

Pieknego, cieplego dnia wybral sie do zoo pewien gosc z zona. Zona, naprawde atrakcyjna, makijaz, letnia rozowa sukienka spieta paskiem, ponczochy samonosne...Gdy szli pomiedzy klatkami malp, zobaczyli goryla, ktory na ich widok jakby oszalal i zaczal skakac na kraty, chrzakac, zawisac na jednej rece, i druga uderzac w czaszke, najwyrazniej niesamowicie podniecony. Maz, zauwazywszy podniecenie malpy, zaproponowal zonie podraznic go jeszcze bardziej i zaczal podsuwac pomysly: obliz usta, zakrec tyleczkiem... Zona wykonywala jego instrukcje, a goryl zaczal wydawac takie dzwieki, ze chyba obudzilby martwego. \"Rozepnij pasek...\" (goryl prawie juz rozginal kraty z napiecia) \"a teraz odciagnij sukienke nad ponczochy...\" (goryl oszalal kompletnie). Nagle facet zlapal zone za wlosy, otworzyl drzwi klatki, wrzucil zone do srodka, zatrzasnal drzwi i powiedzial: A teraz mu sie wytlumacz, ze boli cie glowa...

Gość r43qr43qr
hahahahhahaha! :D:D:D