Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r43qr43qr

chciałabym miec wesele w takim miejscu

Polecane posty

Gość ej ty
lampy takie piekne jak w zamku.No w sumie to taki zamek jest a nie restauracja.

Gość r43qr43qr
ej ty a gdzie robisz wesele?

oj ale to muszę wam pokazać Dzisiaj mamwyjątkowy dobry dzień wie dlatego serwuje dziś tak żarty Rodzinka z Afryki pierwszy raz w hotelu w Europie. Kiedy mamuśka poszła do recepcji, stoi ojciec z synem przed metalowymi drzwiami, które nagle otwierają się automatycznie i ukazuje się malutkie pomieszczenie. - Co to jest, tato? - pyta się synek. - Czegoś takiego jeszcze w życiu nie widziałem - odpowiada tata. Patrzą, a tu staruszka z garbem i szpetną twarzą, wyglądająca jak wiedźma, wchodzi do tego pomieszczenia. Metalowe drzwi zamykają się i ojciec z synem oglądają światełka nad tymi drzwiami: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 4 - 3 ....1 - 0 ping Drzwi otwierają się i wychodzi z tego pomieszczenia fantastycznie wyglądająca blondynka. - Szybko leć po mamę! - mówi tata do synka.

Gość pierwsze to kicz
brakuje tylko łabędzi z wdzięcznie wygiętymi szyjami, a drugie to taniec z gwiazdami, tylko krzesła przeszkadzają...

Gość ej ty
dodam jeszcze ze poręcze sa taklie złote ,poprostu zamek .na wawelu:D żartowałam.

Gość r43qr43qr
ok, nie kazdemu musi sie podobac. A tobie co sie podoba? jak masz cos fajnego to wklej. Lubie ogladac aranżacje wnetrz

Gość r43qr43qr
do huczne---> hehhe fajowe :D

Mi się to drugie nie podoba, ze względu na te stoliki \"każdy sobie\" heh , dla mnie wesele ma byc imprezą gdzie ludzie się bawią razem poznają a nie alienują po kilka osób przy stoliku. Nie sprzyja to integracji

Gość r43qr43qr
ej ty, no zdradź gdzie jest takie miejsce? moze ktos skorzysta?

Gość a ja umiem
http://www.eden.civ.pl/ ja bylam kiedys tam.. i powiem, że siwtein nie bylo, bardzo sztywno, jedzenie zimne i malo.. :) chociaz od samego wejscia zapowiadalo się, że bedzie cudnie.. :)

Pewna kobieta miała problem ze swoim \"świeżo upieczonym\" mężem. Poszła, więc wyżalić się sie swojej mamie... - Mamo, posłuchaj... Roman w ogóle nie chce sie ze mną kochać.... Leżymy w łóżku a on tylko czyta te swoje książki i dokumenty... - Niemożliwe córeczko... Załóż jakąś seksowną bieliznę to na 100% sie skusi. - Próbowałam już wszystkiego i nic nie działa. - No to zamieńmy sie na jedna noc... zostań w pokoju obok a ja sie postaram aby przyszła mu ochota na seks. Jak postanowiły tak zrobiły... Leży, więc teściowa z Romanem w łóżku aż tu nagle ręka Romka po kilku minutach wędruje pod kołdrę poszukując pewnego miejsca Teściowa zrywa sie na równe nogi, biegnie do pokoju obok i mówi córce: - Widzisz, mówiłam ze mi sie uda.... nie minęło 2 minuty jak Romek już wkładał rękę pod kołdrę..... - Oj mamo nic nie rozumiesz.... on zmoczy palec i przewróci kartkę.

Gość a gdzie te poręcze
bo ja widzę tylko złote nogi od krzeseł... Na Wawelu nic takiego nie znajdziesz, to zamek z klasą i w zupełnie innych stylach.

Gość a ja umiem
http://www.eden.civ.pl/ ja bylam kiedys tam.. i powiem, że siwtein nie bylo, bardzo sztywno, jedzenie zimne i malo.. :) chociaz od samego wejscia zapowiadalo się, że bedzie cudnie.. :)

Po hucznym weselu odbywającym się w hotelowej restauracji, młoda para wynajmuje sobie pokój, żeby jak najszybciej doszło do \"konsumpcji związku\". Zdenerwowany pan młody drżącymi rękami nie może trafić kluczem w dziurkę zamka. Żona stoi za nim i kręcąc głową mruczy z ironią: - Nooo, nieźle się zapowiada...

Gość r43qr43qr
hahahha huczne--> hehehe a ja umiem --> a ta sala mi sie nie bardzo podoba, za blisko wszystko siebie. Ja lubie przestrzen

Gość a ja umiem
zobacz zdjecia w galerii tam sa ladne.. i sala naprawde ladnie sie prezentowała... i na tym koniec.. ;)

Gość ryszarda_P
Trochę tam kiczowato.

Gość r43qr43qr
widziałam galerie. Ladnie jest, ale jakos tak wszystko na kupie.

Jadziałam na terenie całego kraju ale z podkreśleniem na województwo łódzkie. A jeśli chodzi o koszty tojest to około 2 tyśzł, z tym, że mamy zniżki u większosci podwykonawców okoŁo 10-20 % Nie dodajemy tego do naszego wynagrodzenia tylko pomniejszmy koszty klienta i koszt zatrudnienia nas jest prawie 0-owy choc to wszystko zależy od tego, czego sobie życzy klient. Zapraszam na moja stronę www.hucznewesele.pl

Gość ej ty
cytat: bo ja widzę tylko złote nogi od krzeseł... Na Wawelu nic takiego nie znajdziesz, to zamek z klasą i w zupełnie innych stylach. mówiłam ze z wawelem żartowałam. a co do mojego zamku to ja mówiłam ze mója sala ma te poręcze a nie zdjęcie autorki

Sorki za nie które niemoralne słowa,ale tak jak powiedziałam dzisiaj wszystko mnie bawi 80-latek chce się kochać z żoną. - Ale tylko z prezerwatywą, zaznacza żona. - Przecież w twoim wieku nie grozi Ci ciąża, przekonuje mąż. - Ale salmonella od starych jaj

Gość r43qr43qr
ej ty no powiedz nam, prosze gdzie masz wesele

Gość r43qr43qr
huczne--> nie no ten kawał mnie zabił hahha