Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzek.

Najgłupsze rozmowy jakie słyszeliście - piszcie

Polecane posty

Gość juzek.

Niedaleko mojego domu stoi bilboard na którym jest pokazane wiadro farby, w dużym powiększeniu. No i przechodząc obok bilboardu usłyszałem taką rozmowe grupki osób: - ej patrz jaka tania farba! - (całkiem poważnie) No niska cena jak na takie wielkie wiadro, dziesięciolitrowe. (po kilku minutach namysłu) Aha, to zdjęcie jest w powiększeniu!

Gość odświeżaczek
Ja kiedyś idąc koło sklepu w czasie przedświątecznym: "ale fajnie że w tym rolu wigilia 24 grudnia wypada"

przy wystawie sklepu stala siostra mojej znajomej (ALA) z kolezanka(EWA),ogladaly suknie sylwestrowa na ramiaczkach . EWA -- ladna ta suknia... ALA -- no.............(i po chwili zastanowienia)...ty!!! a gdzie ona ma rekawy????!!! myslelismy z mezem,ze skonamy ze smiechu:D:D:D

ja opowiem stoi dwóch żuli pod sklepem, ciągną jabcoka z centrali, podjeżdża full wypas zajebiste auto 1 żul: Popatrz ty, ludzie to majo kasy.... 2 żul: No, skurwysyny.... po czym w milczeniu dalej pociągają z gąsiora, smutno kiwając głowami

Gość boskie bueno
moja koleżanka z pracy w trakcie obsługi chyba setnego interesanta z kolejki: -poproszę niesel i pip (zamiast pesel i nip ) :D

abo to: dawne dzieje... przychodzi mój kolega nawalony jak stodoła do domu, a żeby dostać się do swojego pokoju musi przejść przez pokój rodziców. Skrada się na palcach i naturalnie jak to bywa w takich sytuacjach, przygrzmoca w nocny stolik Matka: Wojtek???!!! a ty co tak na palcach??/ Wojtek: JJJaaa!!???? Bo ja jestem bbballtenica.. :)

w czwartek podsłuchałam taką oto rozmowe mojego znajomego z koleżanką: znajomy: Co tu tak śmierdzi... koleżanka: Co ty mnie tak obwąchujesz? Co ty te perfumy chcesz wąchać ty perfumowąchaczu ty. znajomy: Nie, ja wącham Ciebie. kolezanka: To fetyszysta jesteś, ty kobietowąchaczu ty. znajomy: Nie, nie jestem, nie podnieca mnie to przecież... koleżanka: Nie podnieca Cie to? Czyżby prostata? znajomy: To twoje imie! :-o :P

przypomnijcie mi jak sie nazywa ten hipermarket gdzie mozna robic zakupy jak sie ma dzialanosc gospodarcza zalozona bo z glowy mi wylecialo a chce wam opowiedziec fajna rozmowe ktora uslyszalam z nim zwiazana.

Babka na zebraniu u mojej siostry na pytanie nauczycielki,którego wypada Boże Ciało wyciągnęła kalendarz i z wielkim \"intelektualnym\" przeciąganiem oowiedziała:\"siódmego,a to wypada w mmmmhmmmm,w czwartek\" :-O Albo ja,pierwsze dni w pracy,na pytanie czy dzwoniłam do Floriana (nazwa huty),ja się zapytałam jak on ma na nazwisko :D niezły polew mieli ze mnie!

Gość makro chyba
czy to nie makro ten supermarket ? :))

w sklepie spożywczym stała tekturowa postać ( wielkości prawdziwego człowieka ) jakiegoś naszego piłkarza nie pamiętam co reklamował i ustawili go przy wejściu , osiedlowy pijaczek coś nie miał chyba humoru bo zaczepił ową postać i mówi: i czego się gapisz, wy...ać Ci? ;)

jestem ze Śląska... nasz gwara czasem jest powodem do głupich sytuacji.. kiedyś na przyjęciu u wujka moj wujek się pyta mojego obnecnego męża(wtedy narzeczonego jeszcze) - chcesz chlyb z tustym? a mój mąż wtedy - ale co to jest ten tłust? (tusty - tak mówimy na smalec, z odpowiednim śląskim akcentem oczywiście) moja rodzina ma do dziś smiechu pełne gęby jak sobie to opowiada jako anegdote hihihi

Gość anik_1801
ee tam

o dziekuje:) Wiec jade kiedys pksem. Mijamy makro :) I slysze rozmowe dwoch starszych panow. -ej kiedy w koncu otworza ten sklep? -makro? -no -On juz chyba od roku jest czynny -No cos ty...a ja tam jeszcze nie bylem. -Ja tez nie bo tam trzeba miec zaswiadczenie z urzedu skarbowego ze sie placi podatki czy cos takiego. Padlam:)

Kilka lat temu w markecie Nomi stoję przy kasie, przede mną blondi metr osiemdziesiąt (z czego spora część przypadała na szpilki :D )... ekspedientka: kto podpisuje fakturkę? blondi: (chwila namysłu) No ja! :D ekspedientka: (konsternacja) blondi: (zdziwienie) ekspedientka: jak się Pani nazywa??? :D

znajoma dowiedziala sie ,ze w domu wczasowym szukaja kogos do pracy wiec poszla- i opowiedziala mi potem to tak: kobieta w biurze mi powiedziala ,ze szukaja do pracy ale jakiejs dietyczki( oczywiscie chodzilo o dietetyczke), no to jej powiedzialam :ale prosze pani,ja jestem na diecie!! ona sie smiala i powiedziala,ze potrzebuja kogos z doswiadczeniem!!! biedna do dzisiaj nie wie kogo szukali do pracy!!!

glupie rozmowy to wszystkie te rozmowy ktore prowadza miedzy soba moje 2 wspolokatorki, ewka i anka :-o wierzcie mi, sznurowki w butach sie rozwiazuja. na takie glupoty.

Gość upupupupupupupup

Gość niebieska sukienka nie oddycha
m :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość lekkie podniesienie

Gość upupupupu

moze to bardziej tragiczne, ale smieszne chyba tez :P w kazdym razie opowiem :) a wiec jadę sobie kiedys tramwajem, za mną siedzi chlopak i dziewczyna. ona: co tu takiego budują (pokazując na powstający gmach opery krakowskiej) on: (z pelną powagą) eee.. no supermarket jakis chyba.. albo parking ona: a no tak, rzeczywiscie nie wiedziałam czy sie smiac czy plakac