Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaga

PRZECZYTAJCIE..

Polecane posty

Gość agaaga

wczoraj rozstalam sie z chlopakiem..bylismy ze soba 5 miesiecy ale poznalismy sie prawie 2 lata temu..Oboje stwierdzilismy ze nie ma sensu dalej tego ciagnac..On jest cudownym facetem, madrym ,zabawnym, zaradnym, potrafiacym znalezc sie w kazdym towarzystwie( uwielbia imprezy)..tylko ze nie potrfaicym pojsc na kompromis..jest po prostu malym egoista:( czasami nie mowilm mu ze cos mi sie nie podoba bo balam sie ze znowu powie ze go probuje go ograniczac..zreszta jego nie daloby sie ograniczyc ,narzucic swojej woli.zawsze wszystko robil po swojemu..A ja przez to wszystko nie czulam sie ze jestem dla niego naj...brakowalo mi czasem zainteresowania z jego strony..A on po prostu swoj wolny czas musial dzielic pomiedzy tysiace swoich znajomych..Powiedzial wczoraj ze nie spotkal jeszce takiej dziewczyny z ktora tak dobrze by mu sie rozmawailo i spedzalo czas jak ze mna..jemu przeszkadzalo to ze mamy rozne spojrzenia na wiele rzeczy.Podobno nie byl gotowy jeszce na zwiazek w ktorym bedzie musial poswiecic cos na rzecz czegos innego.. Ustalilismy ze bedziemy sie od czasu do czasu spotykac na stopie kolezenskiej..nie wiem czy dam rade ale postaram sie bo uwilebiam z nim spedzac czas. Pisze to wszystko bo zastanawaim sie czy kiedys bedzie gotowy na taki zwiazek ( on ma 22 lata, ja 24) bo ja chyba caly czas mam malutka nadzieje ze tak..Jak myslicie? juz mi go brakuje ..

ja bym sie na takie cos nie zgodzila.... jak kocham, to nie moge byc przyjacielem.. taka sytuacja tylko by mnie meczyla... tez dostalam taka propozycje - odmowilam. ale jesli czujesz, ze cos moze z tego wyjsc to moze sprobuj... Ja w kazdym razie tak bym nie mogla...

Z własnego doświadczenia wiem, że takie rozwiązanie nie jest dobre. lepiej uciąć od razu znajomość. On może być wiecznie małym chłopcem - egoistą, myślącym wyłącznie o sobie. Bedziesz czekać aż on wydorośleje, a to może nigdy nie nastąpić. Spotykanie się z nim będzie powodowało, że Twoje uczucie do niego będzie się ciągle tliło i nie pozwolisz wygasnąć, a przez to nie będziesz mogła pokochać innego wartościowego faceta. Dla swojego dobra i swojej psychiki ja zakończyłabym znajomość definitywnie.

Gość Basia to Ty

Gość Kiedyś bedzie gotowy ...
na zwiazek ale raczej nie z tobą i sie ciesz, bo trafilas na nie tego faceta ...

Gość eeee nuieprawda
tacy faceci nigdy sie nie zmieniają :/ egoisci zawsze pozostana egoistami