Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej mam pytanko

Figura - wrodzona?

Polecane posty

Gość A ja ja ja
Ale ja mam ok. 12 kg nadawgi - jak schudnę to czemu nie mogę być szcupła? A tłuszcz osadza mi się na brzuvhu tali ramionach i plecach, ale na biuscie wcale nie! Mam miseczkę B czyliw sam raz!

Gość najprawdopodobniej masz taka
a biodra to zmierzyłaś we właściwym miejscu?

Gość ffafaaaaa
Bo zawsze ci trochę tego tłuszczu zostanie - tyle, ze właśnie tam, gdzie nie powinien.

Gość A ja ja ja
tak... no może mają 91 cm nie 90cm ,ale nie więcej..

Gość ffafaaaaa
Masz bardzo nierównomierne proporcje, 90 w biodrach to bardzo mało.

tak się składa, że Ty nie masz nadwagi jeśli ważysz 65kg i na pewno nie jest to 12 kg nadwagi! skąd taki pomysł??? a biust nie ma nic do rzeczy, bo dziedziczymy go w genach

Gość A ja ja ja
bo np. Natalia Oreiro ma wąską talię bo jest bardzo chuda - 54 kg pry 174 cm wzrostu!

Gość A ja ja ja
Mam nadwagę bo mam bardzo drobne kości nawet ! Nawet lekarz mi powiedział ,zę mam ! (Byłam raz u dietetyka , to mi powedziałą ,że ja powinnam ważyć niewiele pnad 5o )

Gość A ja ja ja
Miałąm mierzony procent tkanki tłuszczowej i jest sporo za wysoki!

wskaźnik BMI mówi, że masz prawidłowa masę ciała:) czywiście możesz mieć nadmiar tłuszczu i z tego co piszesz rzeczywiście tak jest, bo twoja talia jest bliska 80cm, a ponad 80cm w talii u kobiet zagraża już zdrowiu na pewno powinnaś zrzucić sadełko z brzucha, ale nie możesz patrzeć na ilość kilogramów tylko na centymetry a na to co piszą o Natalii Oreiro to nie patrz, bo wcale nie musi ani ważyć ani mierzyć tyle?:D

tak? a możesz powiedzieć jaki miałas ten procent tkanki tłuszczowej?

Gość A ja ja ja
Nie pamiętam w każdymrazie dietetyczka powiedziała ,że za wysoki...

Gość A ja ja ja
A co do naty oreiro to wszędzie pisze ,że tyel waży!

to nie ma znaczenia ile waży Natalia Oreiro, bo każdy jest inny i ma inną budowę szkoda, że nie możesz podać tego pomiaru ilości tłuszczu

Gość A ja ja ja
Ale pamiętam ,że cosik ponad 30 % ( może 35)

a ile powinno być? wiesz może?

ja mam w talii 73 przy wzroście 170 i wadze 70, wiec wcięcie jest, ale mam szeroką górę, ale biust ok, spore biodra, ale okrągłą pupę..niestety nie można mieć wszystkiego;)

Gość A ja ja ja
A powinno byc chyba 25 % max

Gość do Raqi
ale ty i tak trochcę za dużo ważysz...

jejku. nie ma co się porównywać do modelek czy aktorek bo akurat te mogą sobie pozwolić na chirrga, osobistego trenera i najbardziej wymyślne specyfiki do modelowania figury. jednak uwazam ze sporo mozna osiagnac przez cwiczenia. jesli spalimy caly tluszcz na silowni to potem mozemy prawie dowolnie modelowac miesnie. no ale to jest trudne i wymaga duzo czasu, samozaparcia i niemal drakonskiej diety. wiec nie wiem czy zawsze sie opłaca bo yutrzymanie rezulatu tez kosztuje sporo wysiłku a całe zycie cieżko jest ćwiczyc i być na diecie. wiele niedoskonałości można modelować strojem czy bielizna wiec mysle, że każda może byc piekna jak o siebie odpowiednio zadba. dziewczyny, nie uzalezniajcie szczescia w zyciu od takiej czy innej sylwetki.

dlatego tu jestem;) tylko trzeba wziąść pod uwagę jeszcze, że ćwicze..czyli bardziej gubie cm niż wagę..niestety waga wadze nie równa

Gość Ale natalia oreio
nie robiła ,żadnej operacji plastycznej... Nawet powiedziaął w jednym wywiadzie ,że uważa to za sztuczne, o na lubi życ naturalnie , niczym hippiska nie używa nawet telefonu zegarka czy internetu!

Gość lalalala***
a ja mam 87 w biodrach, w tali 59!!, w biuscie 83 :) 172cm i waze 47 kg;/ uwielbiam słodycze duzo jem i nic nie zmienie;/

to tylko się ciesz jak nie masz problemów z wagą prawda jest taka, że nie każda może mieć 90 60 90 wszystkie mamy inną budowę i każda z nas wygląda lepiej w innych wymiarach..jedna ma bugowę filigranową, a druga jak ja obfitą tu i ówdzie;)

Gość Saseczka
Czyli nie można mieć otyłości brzusznej a po schudnięciu wąskiej tali? Podsumujmy: Otyłość brzuszna występuje ZAWSZE przy szerokiej talii czy tak?? Bo ja nie byłabym tego taka pewna...

Gość boogie 2 nite
A ja mam 88-59-88, biust mam ładny, wciecie w talii dość mocno zaznaczone, ale niestety jestem niska (tylko 157, chciałabym miec 10 cm wiecej ), wiec jak ktos powiedział - nie można miec wszystkiego...

Gość HMn.
szczupła mam 54 kg przy wzroście 171 cm... A mam aż 68 cm w talii Czy to się da zmienić , czy po prostu mam taką figurę ?? no gorset to pomaga dwa trzy lata i napewno się poprawi^^^ te wszystkie księżniczki mały talię osy prawda czemu z toba ma byc inaczej

Gość tak juz jest
ze kobiety o chłopiecej figurze,mające wąską miednicę są szersze w talii,ale też częściej mają dłuższe i szczuplejsze nogi . Kobiety o szerszej miednicy są statystycznie duzo węższe w talii,ale mają masywniejsze uda

"ze kobiety o chłopiecej figurze,mające wąską miednicę są szersze w talii,ale też częściej mają dłuższe i szczuplejsze nogi . Kobiety o szerszej miednicy są statystycznie duzo węższe w talii,ale mają masywniejsze uda" Ale te szczuplejsze nogi [i, dodałabym, mała pupa] podkreślają właśnie brak talii, i ewentualny tłuszczyk w tych partiach, a takie proporcje u kobiet chyba nie są pożądane. Już lepiej mieć biodra, talię, i nawet masywniejsze uda, to w końcu figura kobiety. Choć widzę, że ta pierwsza jakoś bardziej jest ostatnio popularna.

Gość tak juz jest
ewolucja prowadzi do stopniowego zmniejszania obwodu miednicy u kobiet,nie wiadomo dlaczego tak jest.Kiedys kobiety częsciej mialy szerokie biodra /budowa miednicy,nie tłuszcz/ Poza tym budowa uwarunkowana jest tez genetycznie i moze byc dziedziczona po rodzicach lub dziadkach.Niekoniecznie "wąsko "zbudowana matka musi mieć taką samą córkę,róznie dobrze może tez byc odwrotnie