Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lat22 k

Nie

Polecane posty

Gość lat22 k

poszłam dziś na zajęcia. Wczoraj tez nie byłam, podobnie 2 tygodnie temu. Ostatnio mam chyba uczulenie na widok mojego Uniwerka. Ktoś też tak ma?:P:P

Gość na zaliczenia i examy tez nie
chodź a szybko pozbędziesz się tego kłopotu jakim jest uczelnia...

Gość lat22 k
A Ty widzę cierpisz na kompleks klasowej kujonicy:P

Gość więc studiujesz
dla ludzi? bo dla siebie, widać nie....

Gość to masz gówniane studia
skoro można olewać zajęcie

Gość pewnie zamiast
chodzić na zajęciach opłacasz czesne i to starczy na zaliczenie przedmiotu

Gość PP a
ludzie dajcie spokuj komu by sie chcialo sleczyc dzis nad ksiazkami, poza tym wazne sa wyniki egzaminow a nie lista obecnosci. W pracy tez nikt nie patrzy na "teoretyczne" zaplecze, wazna jest praktyka a papierek to tylko formalna podkladka

Gość O JA NIE MOGĘ
kup sobie słownik ortograficzny bo aż się słabo robi SPOKÓJ

Gość lat22 k
Poza opłacaniem czesnego (co sama robię) niestety muszę osobiście pokazywać się na zaliczeniach:P

Gość za porządnych studiach
za 3 nieobecności student nie jest dopuszczany do egzaminu

Gość ale ona nie chodzi na
porządne studia więc co się ludzie dziwicie kolejny pustak z dyplomem z niej będzie

Ja mam uczulenie na widok mojego miejsca pracy. Ale roznica miedzy nami polega na tym,ze ty mozesz sie rano obudzic i powiedziec: \"A pierdole, nie ide\", a ja nie. To sa wlasnie uroki studiowania. Jesli opuszczasz zajecia w granicach rozsadku i wiesz na co mozesz sobie pozwolic- i nie naduzywasz tego, to wyrzucenie z uczelni ci nie grozi. Gorzej jak zaczynasz przeginac. Ale generalnie ja np dopiero teraz (rok po studiach) zaczynam sobie uswiadamiac, jakie wtedy mialam piekne zycie.

Gość PP a
wiecej luzu studia nie sa po to by sie uczyc ( w przerwie miedzy sesjami). Ale po to by miec co odpowiedziec na pytanie czym sie czlowiek zajmuje. I albo wszyscy tu sciemniace, ze robiliscie inaczej albo jestescie zwyklymi sztywniakami

U mnie o ile dobrze pamietam mozna bylo nie byc raz czy dwa razy. Jak sie nie bylo wiecej razy,to trzeba bylo przyjsc indywidualnie do wykladowcy i zaliczyc material, tzn odpowiadac ustnie, napisac test lub prace. Ale bywalo,ze czasem wykladowca np zapomnial puscic listy jak kogos nie bylo i w tym momencie ta osoba dostawala jedna wiecej nieobecnosc \"gratis\" ;) Generalnie z duzym sentymentem wspominam czasy studenckie-zycie bylo nieprownywalnie bardziej beztroskie niz teraz.

Gość lat22 k
U mnie można nie przyjść 1-2 razy. Nigdy mi się to nie zdarzyło, zwykle pojawiam się na 50% ćwiczeń, na wykłady chodziłam na 1 roku (teraz jestem na 3). Studiuję tylko po to by mieć dyplom:P i nie widzę w tym nic złego. Pozdro dla wszystkich mniej lub bardziej zdegustowanych moim brakiem odpowiedzialności, sumienności czy jak tam chcecie. Spadam na basen:)

Gość wysyp kujonów widzę
Studiowałam dziennie, na jednej z najlepszych uczelni, na prestiżowym kierunku. Oczywiście, że opuszczałam zajęcia, jeśli mi się nie chciało iść, a było to możliwe. :) Wiedziałam na ile mogę sobie pozwolić bez narażenia się na kłopoty i jasne, że z tego korzystałam. :) Studia ukończyłam z bdb na dyplomie, obecnie pracuję i też tęsknię za czasami, kiedy mogłam się obudzić i powiedzieć sobie: "e tam, nie chce mi się, nie idę" :) Tak więc nie wiem, dlaczego najeżdżacie na autorkę i czym się tu chwalicie, kujonki :P Nie jest sztuką ukończyć studia, nie robiąc nic poza ryciem i wpatrywaniem się z uwielbieniem w nudnego wykładowcę na nudnym wykładzie :P Sztuką jest tego nie robić, a i tak radzić sobie świetnie :) Pozdrawiam normalnych.

Gość wysyp kujonów widzę
Tropikalna, nie wmówisz mi, że w trakcie całych studiów musiałaś być ABSOLUTNIE na wszystkim (szczególnie na wykładach). A że z tego nie korzystałaś... Cóż, nadgorliwość nie choroba, jak ktoś lubi... :P

2 razy nie byłam na histologii i raz na łacinie wykładów mam tylko 2 godziny i to w przerwie między zajęciami :) ale nie mogę powiedzieć nie chce mi się nie idę.... nawet jak mam się uczyć wieczorem to tak nie mogę powiedzieć