Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Brązowe plamienia i brak

Polecane posty

Temat: Brązowe plamienia i brak [01.04] 16:34 helpme Przepraszam jeśli jest podobny topic... Mam pytanie, może ktoś zna odpowiedz. Regularne cykle, z tym że ostatni bezowulacyjny... No i teraz już 5 dzień czekam na @ i nic. Kiedy się spodziewałam, wyraznie odczuwałam normalne objawy, ale @ nie nadszedł. Plamie tylko, bardzo skąpo, na brązowo. Nie jestem w ciąży, robiłam test. Stana zapalny też wykluczam- niedawno byla u gin. Co to może być bo ja już nie wiem? Dziękuję za pomoc.

Gość to zalezy
ile po stosunku robilas test, poza tym test mogl sie pomylic, bo przeciez nie daje 100% pewnosci. inna sprawa, to to, Ze moze lekarz gin. czegos nie zauwazyl, bo plamienia nie biora sie tak z nikad. A moze bierzesz pigulki anty i Ci nie sluza???

Gość helpme
nie biorę... test może się mylić, ale jeśli tak by było to byłby to 3 mc, więc gin. chyba by zauważył. Nie wiem już co myśleć.

Gość karolkaaaa
ja mialam cos takiego i wszystko niby bylo ok gin powiedzial, ze ok, a zrobilam badanie moczu i mialam zapalenie pecherza czego nie odczuwalam :) no i dostalam antybiotyk po tygodniu przyszedl okres i bylo ok :)

radzilabym jednak isc do gina jesli sie nie pojawi@, zatrzymanie @ moze byc spowodowane roznymi czynnikami......zastanawiam sie skad wiesz, ze cykl byl bezoowulacyjny??????? nieraz kiedy tworzy sie przetrwaly pecherzyk luteinowy @ moze sie przeciagnac........

Gość natka17
u mnie tez pojawily sie kilka dni temu plamienia mam 17 lat i pierwsza wizyte u gina dopiero przed soba.... boje sie jej strasznie jak was badala?????:)jesli mozecie to odpowiedzcie

Gość helpme
----> malolepsza- pewna w 100% byc nie mogę ale do tej pory z tempki, sluzu itd jasno wynikało, ze jest, a w tym cyklu nic, nawet nie ma skoku... a z moich obserwacji wynika, ze chyba raczej nie mam problemu z tym, o czym mowisz, choc moze cos się zmienilo...ojej:-/ ----> natka17- nie martw się, nie stresuj. Jesli jesteś dziewicą to powiedz przed badaniem(będziesz badana przez odbyt). Pamietaj tylko kiedy byl ostatnu @ bo będa pytac.

Gość uwaga na plamienia
pojawiają się z powodu niewydolności ciałka żółtego i nieodpowiedniego poziomu progesteronu. Zgłosić kompetentnemu ginekologowi, może mieć wpływ na problemy z zajściem w ciążę

Gość helpme
jej...tego się właśnie obawiam... Za kilkanaście dni ślub i... tak bardzo pragniemy dzidziusia... teraz to już martwię się okropnie:-(

Gość helpme
jej...tego się właśnie obawiam... Za kilkanaście dni ślub i... tak bardzo pragniemy dzidziusia... teraz to już martwię się okropnie:-(

Gość nie martw się tylko
skontaktuj się z dobrym ginekologiem, powinien zlecić Tobie badania hormonalne, a gdyby okazało się , że jest problem są odpowiednie preparaty-leki, które powinny pomóc. Głowa do góry!

Gość fvs
ja się za bardzo nie znam bo nigdy z czymś takim nie szłam do lekarza, nigdy też nie byłam w ciąży więc nie wiem czy jestem płodna, chciałam tylko powiedzieć że cykle mam w miarę normalne i też od czasu do czasu zdarzało mi się mieć takie plamienia zamiast krwawień (np raz na jakiś czas zwłaszcza gdy miewałam gorączkę i podobne objawy jakiegoś niedomagania) i poza tym wszystko było w porządku np kolejne krwawienia w następnych miesiącach normalne