Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam loginu

zostalem sam...

Polecane posty

Gość kopenhaga - aga- aga
Takie "pa pa" jest cholernie niemęskie! Odstręczają mnie tacy "maślani" faceci, siedzi taki na babskim forum i się żali....Dla mnie - nie do przyjęcia. I myślę, że mu nie zaszkodzi, żeby wiedział, że i takie poglądy mają kobiety.

kopenhaga - nie musimy byc przeciez mezem i zona ;) masz prawo do wszytskiego. tak samo jak ja do tego zeby siedziec na babskim forum. nie zale sie. wyrzucam z siebie to co we mnie gnije. rodzaj samoterapii.

Gość hljkhlkjhnlk
ach...jak my kobiety lubimy pocieszac... takie z znas dobre dusze...jak widzimy ,ze takiemu zle to i pogadamy i przytulimy nawet jak zajdzie potrzeba...do lozka tez wejdziemy zeby tylko biedakowi smutno nie bylo:(.takie juz jestesmy kochanienkie i uczuciowe:) nie,nie!to zadna aluzja do wczesniejszych wypowiedzi.po prostu cos mi sie przypomnialo i tak jakos...

"Wyrzucanie" publiczne to właśnie żalenie się , nic innego. WSZYSCY faceci siedzący na tym forum sa mocno podejrzani.

Gość hljkhlkjhnlk
e tam podejrzani...prawdziwy mezczyzna sklada sie w 50% z pierwiastkow zenskich i 50% z meskich:) mi sie tacy podobaja!ba!nawet mam takiego w domu!i dziecko wykapie,i kafle w lazience polozy...

..i poszlocha w chusteczkę. Dziękuje. NIE!

Gość jjjjjjkkkkkk
Dobre.... Hlj itd...(strasznie skomplikowany nick). Autora topiku traktuję jak człowieka, a pocieszane jest wpisane w mój zawód. trochę za stra jestem na inne pocieszanie, zwlaszcza te, o którym pisałaś. Dyskusja sie teraz robi na tamat męskości jako takiej. Ciekawe. Poczekam chwile zanim pójdę spać. Dlaczego facet, ktory zajmie się dzieckiem jest niemęski???

Gość hljkhlkjhnlk
nikt nie mowi o szlochaniu.. i ja i tak wiem swoje."prawdziwi faceci"najczesciej okazuja sie mieczakami albo ludzmi z ktorymi wspolna droga przez zycie nie nalezy do najszczesliwszych:o

kopenhaga - ja daze szacunkiem rowniez wojujace feministki. i chetnie zaprosilbym cie do domu, zebys polozyla podloge w lazience naprzyklad. to takie meskie ;) pa pa kopenhaga ;)

Facet zajmujący się dzieckiem jest BARDZO męski. Facet żalący się na babskim forum - nie. No nic na to nie poradzę, ale śmieszą mnie tacy i już. I nie współczuję im, tylko wściekam na nich. W ŻYCIU bym z takim nie była.

Gość hljkhlkjhnlk
nie wiem...gdyby to napisala nastolatka(ze PRAWDZIWY FACET nie pisze "papa"i nie kapie dzieci i nie placze)nie dziwilabym sie... ale nie sadze by "dojrzala"( ;))kobieta tak myslala...

Gość hljkhlkjhnlk
aha...to ok....rozumiem...

JA? Ja miałabym kłaść kafelki? Oszalałeś? W TWOJEJ łazience? Nie jestem feministką i NIE PODOBAJĄ mi się równe prawa. Lubię być kobietą i lubię, jak mężczyzna jest mężczyzną.

rozni sa mezczyzni tak jak i rozne gusta kobiet i nie ma o czym dyskutowac jedna takiego pokocha i da sie za niego zabic, a druga w zyciu nie spojrzalaby nawet na niego i tyle :)

facet ktory zajmuje sie dzieckiem jest niemeski? to tak samo jak kobieta kierujaca autobusem jest niekobieca ;) a dlaczego nie pozwolic ludziom robic to w czym sa dobrzy a nie na to w jakich rolach widza ich inni. teraz to juz naprawde zmykam spac ;) (wiem, malo to meskie, bo prawdziwi twardziele nie spia; ale ja tak niestety mam ze musze spac ;)

I jeszcze na dodatek czytać ze zrozumieniem nie umie...ech...oferma! Idż już idź, dobranoc. PA PA!

skoro przez 8 lat tego nie zrobiles i nie zrobiles tego nawet w nowym domu, to pewnie juz nie liczyla, ze zmienisz zdanie. I moze odeszla do kogos, kto szybciej podejmuje decyzje.

Gość hljkhlkjhnlk
twardza z Ciebie sztuka Kopenhaga:)

Gość hljkhlkjhnlk
to podnioslysmy chlopaka na duchu;)

Może zacznie MYŚLEĆ, zamiast szlochać po nocach i nasteęna dziewczyna go już nie porzuci.

Gość jjjjjjkkkkkk
Kopenhago, dokopałaś facetowi zupełnie niepotrzebnie. Uwierz mi, naprawdę niepotrzebnie. Naprawde nie rozumiesz, że to nie o to chodzi? Nie o to, kopenhago. Bezwzględna jesteś, niegłupia, ale bezwzględna. To nie chodzi o głaskanie zranionego męskiego ego, ale o nie kopanie leżącego. Taka drobna róznica....

Mam inne zdanie na ten temat.

Gość hljkhlkjhnlk
tak jest...jeden idzie jak burza przez zycie podspiewujac pod nosem:"nie bedzie ta to bedzie inna"a drugi duma,analizuje,wchodzi na kafe....jedno jest pewne:ktos tu ...cierpi:(

Trochę na własne życzenie, nie uważasz?

Gość hljkhlkjhnlk
przeciez nie znamy sprawy...wiec na jakie wlasne zyczenie? moze to "zla kobieta byla"?;)

Gość jjjjjjkkkkkk
Była jaka była...To nawet nieważne. Skopanie kogoś - z przeproszeniem za wulgaryzm - po jajach nie spowoduje,że ten ktos dokona nagle cudownej przemiany i z mazgaja stanie sie 100% facetem. Nie - to spowoduje to,że ten ktos jeszcze bardziej zamknie sie w sobie, jeszcze bardziej sie wycofa w głąb siebie. Ostre słowa,żeby kogos otrzeźwić są dobre, ale w pewnych granicach i tylko w kontaktach osobistych. Otrzeźwianie na forum dyskusyjnym powoduje tylko jeszcze większe kompleksy. To sympatyczny człowiek, nie kanalia, nie gnój, któremu należą się ostre słowa, wtedy litości nie ma. Chłop coś z siebie wyrzucił, dużo go to kosztowało, bo ich zawsze takie wywewnętrznianie dużo kosztuje, a dostał centralnego kopa w męskie ego.

Gość hljkhlkjhnlk
"no i stalo sie. nigdy nie myslalem ze bede na tym lub innym forum wyrzucal z siebie smietnik z uczuciami. ale moze to mi pomoze" z drugiej strony ...z kolesiami ma pogadac?wiemy jacy sa faceci... czy moze mial wejsc na forum o motoryzacji:o nie ma to jak anonimowo porozmawiac sobie z plcia przeciwna:) kurcze!najpierw jedna z druga dowali takiemu z grubej rury a pozniej dziwi sie,ze facetow na forum jak na lekarstwo i same babska wokolo:)

Gość hljkhlkjhnlk
jjjjjjjjkkkkkkk-spisz? bo ten Twoj zawod nie daje mi spokoju:( przyznaje sie,zzera mnie czysta,babska ciekawosc czym sie zajmujesz...;)