Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam loginu

zostalem sam...

Polecane posty

Gość jjjjjjkkkkkk
Nie śpię. Pracuję z ludźmi nie całkiem sprawnymi( z róznych przyczyn). Nie chcę wchodzić w szczególy - net nie jest aż tak anonimowy. Jedno napiszę - świetnie zdaję sobie sprawę z tego, co może złego wyrządzić jedno złe, nieopatrznie wypowiedziane słowo.

nie mam loginu lepiej juz? ubaw mialam ze takie poruszenie ogolne na topicu sie zrobilo :) zwlaszcza obrazowo przemowilo kladzenie kafelek. ech :) milego dnia pa pa (mierzenie meskosci przez \"pa pa\" jest dosc orginalnym sposobem oceny, mam nadzieje ze ubawilo Cie to tak samo jak mnie, i pomyslalam sobie ze ja to pewnie malo kobieca jestem bo lubie piwo z butelki i stare motocykle, i co ja teraz biedna poczne):) :) :)

hej mala, widze ze jednak dyskousja jeszcze sie chwile toczyla po moim pa pa powskim, niemeskim, zdradzieckim i malo blyskotliwym pozegnaniu. ja nikogo nie oceniam. kazdy pisze to co uwaza. internet daje anonimowosc z ktorej kazdy korzysta. zgodze sie z jednym. czasami jedno slowo (masz racje jjjjjjjkkkkkk) wypowiedziane za duzo niszczy wszytsko. nie czyje sie skopany po jajach, chociaz dzisiejszy dzien do najlzejszych nie nalezy. ale to nie przez kopenhage;) mam szacunek do skandynawii wiec jakbym sie mogl obrazic na kopenhage;) poruszylem ten temat tutaj, bo chialem opini kobiet. nie sztuka zapytac ceta co o tej sytuacji sadzi, bo nie nedzie obiektywny. chcialem prawdy od kobiet, nie od mezczyzn. dziekuje za wszytskie opinie. pa pa ;)

mialam wczesniej jeszcze wspomniec ze nie rozumiem opinii dlaczego forum jest tylko dla kobiet. przeciez to byloby nudne! nie mam loginu pisz wiec smialo na co tylko masz ochote. pewnie niejedna osoba z checia przeczyta. ja mam dzien pt \"zatrzymajcie swiat-wysiadam\", i gdybym tylko znalazla wiecej czasu zalozylabym taki topic :) spokojnego wieczoru. ps.mam nadzieje ze zalatwianie palm w trakcie.

mala, jak masz ochote pogadac na gg, to gdzies tam na pierwszej stronie jest moj nr. palmy juz rosna. dzis zasadzilem, i mi odbila jedna ;)