Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona Berka

juz za kilka tyg będę żoną i możecie mnie wtedy cmoknąć

Polecane posty

Gość narzeczona Berka

Będę dowartościowaną męzatką, z obrączką na palcu, nowym nazwiskiem. Juz nie będą obgadwac mnie sąsiadki i zyczliwi ,że starą panną jestem."taka ładna a nikt jej nie chce poślubić". Wreszcie im pokazę swoja dłoń z szeroką obrączkę. Zadrę nosa jak je spotkam.

Gość uwaga na prowokację
proszę nie odpowiadać na powyższą prowokację!!!!!

Gość słuchajcie mnie
a ja nie widze w tym prowokacji.Normalne odczucie kobiety, której wszyscy wsadzają nos do jej życia. Wreszcie bedzie męzatka i bedzie wartościowsza tak jak pisze

Gość do narzeczonej
gratulacje ;) a wscibskimi i komentarzami nie nalezy sie przejmowac :)

Gość o rany szkoda mi was
skoro o WASZYm poczuciu wartości decyduje jakiś facet :O?

Gość słuchajcie mnie
byc stara panna a męzatka jest róznica

załosna jestes, no ale coz, tacy tez musza zyc na swiecie:/ poczekaj tylko az Cie maz zdradzi z jakas ladniejsza i przede wsztystkim mardzejsza, ale oczywiscie Ty mu bedziesz wybaczac, bo to przeciez MAZ i co by sasiadka i ciotka powiedziala jakbyscie sie rozstali:/ wiekszosc kobiet jest zalosna:/

Gość katarzyna marnotrawna
dora nie znasz życia i jestes załosna. A tak na marginesie tylko porafisz krytykowac i wyzywać?

jsne ze nie znam:) bo nie szukam na sile meza? bo umiem sobie radzic sama, a obraczka na palcu mi do niczego nie potrzebna? mysl sobie co chcesz, ja wiem swoje

masz prawo wiedziec swoje bo jestes w okresie buntu więc musisz zawsze mieć rację i musi zawsze być na twoim. Niech ci będzie, ja z dzieckiem nie będe się kłóciła.

Gość łojojojojjojo
ło matko świnto! juz na wsi przestano godoć że jo staro panno jest !! ło motko toż to wydarzenie! ale jo bede nosa zadziroć tedy - bo jo ślub biero ino po to, zeby tym bobkom pokazoć joko jo jist wilko pani!

dziecko przestań tez wyśmiewac mowe osób ze wsi, osób mieszkających na wioskach bo cały czas robisz sobieopinie gówniary , nie szanującej ludzi i dzielącej ludzi na miastowych i wiejskich. Czasami ludzie z wiosek mają wiecej szacunku, więcej serca i rozumu niz ty.

Gość łojojojojjojo
oj dziecko dziecko! tobie to Trudno pojąć że nie wyśmiewam ludzi przez fakt mieszkania na wsi, tylko przez żałosną wiejską mentalność ( która z resztą za wieloma wędruje do miasta). Pisanie, że kobitka bierze ślub, a potem nosa zadzierać będzie i babki przestaną gadać, jakby to było głównym celem i powodem zawierania małzeństwa bije wsiórską mentalnością po oczach i jest dla mnie szczytem intelektualnej płycizny i skrajnym przejawem upadku własnej wartości - "jestem warta tyle ile mówią o mnie sąsiadki" można odczytać między wierszami. Współczuję takiego podejścia "szczęścliwej" przyszłej mężatce, a panu młodemu współczuję...wyboru. I wiesz co Katarzyno?? mnie w przeciwieństwie do autorki topicku g Ó w no obchodzi, jaką sobie "robię" tu opinię Twoim zdaniem..

tygrysku a niby dlaczego tak uwazasz? ja uwazam ,że duzo jest kobiet po 30stce na którzych jest pietno starych panien i każda z nich chciałabym wreszcie zostac matką i zoną. No chybaze sa jakieś lesby bądz jakieś skrzywione genetycznie. Jestesmy stworzeni by łączyć się w pary przecież, chcemy miec ta druga połóke , miłość, kogos kto czeka i tęskni. Ta kobieta jak widac poprostu może i sprowokowała kłótnię, ale czysto i jawnie napisała o swoim szczęściu , o slubie i o tym,że to pietno panny zejdzie z niech. To normalna reakcja.

Gość łojojojojjojo
katarzyna marnotrawna gdzie ta autorka niby o swoim szczęściu napisała? no chyba , że i twoim zdaniem całe jej szczęście sprowadza się do opinii sąsiadek - to i Tobie pogratulować...

Gość żenujące forum
szczeście autorki az kipi na tym topiku- nie widzicie? I te wszystkie dwewoty i sąsiadki teraz mogą faktycznie naskoczyć jej. Ona będzie miała męza, szczęście i przestanie byc obiektem plotek Ja widze ogromne szczęście i spokój w słowach autorki.

Gość łojojojojjojo
po ślubie sąsiadki i dewoty będą mogły jej naskoczyć, a teraz nie?? niby dlaczego?? szczęscie bije od osoby, której czy przed ślubem, czy po ślubie tak samo te babki mogą naskoczyć, bo gdzieś ma to, co o niej i jej życiu sądzą..

Gość tereferekukukuku
qurcze ... czy nie widzicie że katarzyna marnotrawna + żenujące forum + oczywiście autorka topiku TO JEDNA I TA SAMA OSOBA ?

Gość 543215
Mnie tez mozecie cmoknąc. :D

a ja wypraszam sobie.Mam ciagle ten sam nick. I nie skomentuję tego tonu i chamidła jakie mada. Bo zakuty łeb to ma chyba twoja matka, skoro zdecydowała się takie cuś jak ty urodzić. Won stąd gówniaro.

w sumie to i mnie możecie wszystkie smoknąć.

Gość miła jestem i lubie miłych
a ja tam z chamkami bym nie dyskutowała.Są anonimowe i myślą ,że wolno im pluć na innych. :O Kretyn chce sprowokować swoimi "slicznymi" pyskówkami. Nie dajcie się wciągnąć w dyskusję z agrsorkami.

i znow szufladkujemy... te dla ktorych liczy sie rodzina=maz i cala reszta to glupie wiejskie gesi cala reszta -->inteligentne twardostapajace po ziemi bizneswomen... czyli znow mamy czarne i biale... ja mam 28lat..i chce bardzoo juz wyjsc za maz za mojego ukochanego faceta( i zrobie to za rok) i chce zalozyc rodzine i robie rownoczesnie kariere zawodowa...i osiagam narazie cel w kazdej dziedzinie w ktorej sobie go wytycze... dora juz widze sklada przyszlej mezatce najszczersze zyczenia slubne \"poczekaj tylko az Cie maz zdradzi z jakas ladniejsza i przede wsztystkim mardzejsza\"-->gratuluje ...i nie widze zeby zalozycielka topiku mowila ze \"szukala meza na sile\"-znow mamy brak zrozumienia tekstu...jest w temacie troche ironii hehe ale chyba wiekszosc pieniacych sie dziewczyn tego niezauwazyla:)