Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomooooooocy

witam wszystkich! zamierzam nabyć aparat cyfrowy, a zupełnie się na tym nie znam

Polecane posty

Gość pomooooooocy

witam wszystkich! zamierzam nabyć aparat cyfrowy, a zupełnie się na tym nie znam..... na co mam uważać podczas zakupu? jaki model, czy firmę wybrać? możecie mi coś polecić?

Gość gdgdfgd
do czego ten aparat ? z tego co widze to chyba nie beda to artystyczne zdjecia do jakiej ceny ? czego po nim oczekujesz

Gość pomooooooocy
mam obecnie nikon s2, ale czesto zdjęcia wychodzą za mgłą, ogólnie nie jestem zadowolona. Raczej zdjęcia chciałabym żeby wychodziły tak jak te trzy na dole http://www.bobasy.pl/dominika2006

Gość pomooooooocy
do 3000tys

Gość beatka_k
wybierz Saony Cybershot, sony ma najlepsze aparaty a i wybór jest duży, do 3 koła spokojnie wybierzesz bardzo dobry

Gość gdgdfgd
eee a po co Ci do 3k ?

od siebie polecam Canon PowerShot A610; za 1tys z małym haczykiem kupisz i będziesz zadowolona! :D 3tys na aparat to lekka przesada :P

Gość pomooooooocy

ja kupilam casio exilim za 150 £, przeceniony o polowe wiec sie nie zastanawialam :) ale tez mysle ze po co wybulac kase na jakis bajerancki, skoro sie jest amatorem...

Gość cienki
CIENKI A610 Jak ktoś chce najlepsze aparaty 2006 według TIPA: Najlepszy ultra kompakt: Canon Digital Ixus 65 Najlepszy kompakt: Fujifilm FinePix F30 Najlepszy z super zoom'em: Panasonic Lumix DMC-TZ1 SPÓJRZCIE NA INNE NAGRODY KTÓRE PRZYZNAŁA TIPA...

Gość thrthtrhrth
a ja slyszalam ze najlepsze aparatu todo oczywiscie uzytku wlasnego a nie do fotografi bo z tamtymi nie wiem jak jest to sa aparaty firmy nikon

Gość pomooooooocy
prosze o opinie ekspertów, skoro chcę wydac tyle kasy to znaczy że chcę dobry aparat, mam już zwykły aparat!!! A w sklepie to raczej wepchną co im nie schodzi, więc to odpaDA

Gość cienki
Ja sobie kupilam Panasonica W sumie nie wiem czemu Ale jestem zadowolona, juz mi i tak po pol roku przeszlo robienie fotek Karolcia Dobrze, że jesteś

Gość uuuuuuuuuppp